Globaliștii preiau controlul asupra sistemului alimentar

Un articol de Joseph Mercola publicat de childrenshealthdefense.org

■ Preluarea globalistă vine spre noi din toate unghiurile posibile. Fie că vorbim despre biosecuritate, finanțe, locuințe, sănătate, energie, transport sau alimente, toate schimbările la care asistăm acum au un singur scop, și anume acela de a forța respectarea agendei globaliștilor.

■ Sistemul alimentar global și, în special, sursele de proteine, sunt în prezent supuse unor atacuri coordonate și intenționate pentru a produce penurie de alimente și foamete.

■ Elita globalistă intenționează să elimine agricultura și creșterea animalelor tradiționale și să le înlocuiască cu produse cultivate în interior și alternative proteice create în laborator, pe care le dețin și le controlează.

■ În timp ce prezența a sute de mărci de produse alimentare dă impresia unei concurențe pe piață, realitatea este că industria alimentară este monopolizată de mai puțin de o duzină de companii, iar toate acestea, la rândul lor, sunt deținute în mare parte de BlackRock și Vanguard.

■ În cele din urmă, capacitatea de a cumpăra alimente va fi legată de identitatea ta digitală și de scorul tău de credit social.

Agenda de preluare a controlului de către globaliști nu valorează nimic dacă nu este cuprinzătoare. Ne atacă din toate unghiurile posibile și, indiferent dacă vorbim despre biosecuritate, finanțe, locuințe, asistență medicală, energie, transport sau alimente, toate schimbările pe care le vedem acum au un singur scop, și anume acela de a forța respectarea agendei globaliștilor.

Într-o postare pe blog din 27 aprilie, jurnalistul de investigație Corey Lynn face o incursiune în noul sistem alimentar care se pune în aplicare și cum este orientat să vă controleze:

”«Cine controlează aprovizionarea cu alimente controlează oamenii; cine controlează energia poate controla continente întregi; cine controlează banii poate controla lumea». Acest citat celebru al lui Henry Kissinger sună din ce în ce mai adevărat pe săptămână ce trece”, scrie Lynn.

Globaliștii controlează deja majoritatea banilor, se mișcă din ce în ce mai rapid pentru a converti sistemul energetic în sisteme în care au investit cu toții și au luat măsuri drastice pentru a controla industria alimentară, în timp ce o mare parte din aceasta trece pe sub radar. Dacă ei controlează semințele, controlează și alimentele, iar dacă controlează alimentele, pot folosi ID-ul digital pentru a controla accesul consumatorilor la alimente.

În timp ce o serie de incendii distrug brusc fabricile de procesare a alimentelor, a cărnii și a îngrășămintelor, într-o perioadă în care fermierii suferă și problemele legate de lanțul de aprovizionare își fac simțită prezența, un întreg sistem de infrastructură alimentară trasabilă a fost deja construit în mai multe orașe și își croiește drum pe tot globul…

USDA și FDA au aprobat deja carnea cultivată în laborator, bovinele modificate genetic și finanțează globaliștii pentru a cerceta și dezvolta agricultura celulară, precum și cultivatorii de interior și companiile de genetică.

Union Pacific impune reduceri ale transportului feroviar cu 20%, cu impact asupra CF Industries Holdings, cea mai mare companie de îngrășăminte din lume. Vanguard, BlackRock și State Street se întâmplă să fie principalii acționari ai Union Pacific, iar BlackRock și Vanguard sunt principalii trei acționari ai CF Industries Holdings.

Prin cartografierea unora dintre cele mai mari ferme verticale, se dezvăluie culturile, magazinele alimentare implicate, locațiile și miliardele care se varsă de către investitorii și acționarii globaliști. Devine rapid evident că acesta este planul global de a controla  produsele agricole – ingrediente care intră în toate produsele alimentare.

Monopolul secret

După cum a remarcat Lynn, acest monopol a fost blocat pe parcursul a mai multor ani. Încet, dar sigur, monopolul a crescut, sub radarul conștiinței publice, ceea ce, la rândul său, a dus la faptul că alimentele au devenit simultan mai scumpe și mai puțin accesibile.

Acum, pe măsură ce ultimele piese sunt puse la punct, mulți se trezesc la realitate și realizează că au fost înșelați în mod masiv și că sunt acum la mila unei ”mâini” de oameni nealeși, a căror megalomanie este de neegalat în istoria omenirii.

food brands chart

În timp ce prezența a sute de mărci de produse alimentare dă impresia unei concurențe pe piață, în realitate industria alimentară este monopolizată de mai puțin de o duzină de companii. Iar toate acestea, la rândul lor, sunt deținute în mare parte de BlackRock și Vanguard.

Piața în creștere a cărnii contrafăcute este, în mod similar, dominată de un număr foarte mic de mari giganți alimentari. Care, din nou, sunt deținuți de BlackRock și Vanguard.

Numai BlackRock deține active în valoare de 10 trilioane de dolari, în creștere de la 6 trilioane de dolari în 2017. Împreună, cele mai mari trei firme de investiții din lume, BlackRock, Vanguard și State Street, dețin aproape 90% din toate firmele din S&P 500.

Prin intermediul participațiilor lor, acestea exercită în secret un control monopolist asupra TUTUROR industriilor, astfel încât ideea că există concurență undeva pe piață este de fapt doar o iluzie.

Nu ați aflat niciodată despre monopolul lor în continuă expansiune, deoarece dețin și mass-media centralizată. Este greu de spus care dintre cele două este mai influentă. Vanguard deține o mare parte din Blackrock.

Printre proprietarii și acționarii Vanguard se numără Rothschild Investment Corp, Edmond De Rothschild Holding, familia italiană Orsini, familia americană Bush, familia regală britanică, familia du Pont, precum și familiile Morgan, Vanderbilt și Rockefeller.

Blackrock, între timp, a fost numită ”a patra ramură a guvernului”, deoarece este singura firmă privată care are acorduri financiare pentru a împrumuta bani sistemului bancar central.

Securitatea alimentară este subminată de alimentele brevetabile

În 2014, Congresul SUA a înființat Legea privind Fundația pentru cercetare în domeniul alimentației și agriculturii (Foundation for Food and Agriculture Research Act – FFAR) prin intermediul Farm Bill.

După ce a sifonat 200 de milioane de dolari din fondurile contribuabililor pentru a pune bazele fundației, FFAR a devenit o organizație neguvernamentală fără scop lucrativ. Bill Gates este unul dintre finanțatorii săi, iar primul său consiliu de administrație l-a inclus pe directorul adjunct Dr. Robert Horsch de la Fundația Bill și Melinda Gates.

Misiunea FFAR este de a ”pune în legătură finanțatori, cercetători și fermieri, prin intermediul unor parteneriate public-private, pentru a sprijini cercetări îndrăznețe care să abordeze cele mai mari provocări în domeniul alimentației și agriculturii”. În realitate, a fost folosit pentru a submina securitatea alimentară prin creșterea dependenței de alimentele modificate genetic și brevetabile.

În aprilie 2019, FFAR a lansat Consorțiul Precision Indoor Plants (PIP), un parteneriat public-privat de cultivatori de interior, amelioratori și companii de genetică cu scopul comun de a avansa creșterea rapidă și de a modifica substanțele chimice ale plantelor responsabile de aromă, nutriție și valoare medicinală.

Cinci culturi cheie la care se lucrează sunt salata, roșiile, căpșunile, coriandrul și afinele.

În august 2020, Monsanto/Bayer a ajutat la fondarea unui start-up numit Unfold, care dezvoltă noi soiuri de semințe de legume special concepute pentru fermele verticale. Potrivit lui Lynn, ”OMG-urile (organismele modificate genetic) reprezintă deja între 75% și 80% din alimentele pe care le consumă americanii”, iar odată ce produsele proaspete vor fi brevetate, acest procent se va apropia de 100%.

Universitatea din California lucrează, de asemenea, la vaccinuri cu ARNm pe bază de plante. Ideea este de a disemina vaccinurile prin intermediul aprovizionării cu alimente convenționale, ceea ce dă un nou sens vechiului adagiu ”Fie ca mâncarea ta să fie medicamentul tău”.

”Bill Gates insistă asupra faptului că seceta și schimbările climatice ne distrug capacitatea de a cultiva și că viitorul va consta în mutarea populației în orașe metropolitane, unde este necesară agricultura verticală în interior pentru a hrăni oamenii. Dacă așa stau lucrurile, de ce a achiziționat 242.000 de acri de terenuri agricole în ultimul deceniu, investind în același timp în agricultura verticală de interior? Cine va sta la masă cu produse sănătoase servite de Gates, în timp ce restul populației mănâncă produse modificate genetic din instalații închise, livrate la magazinul alimentar local și accesate doar prin intermediul unui ID digital?” se întreabă Lynn.

Între timp, Grupul Consultativ pentru Cercetare Agricolă Internațională (CGIAR) deține cele mai mari bănci private de semințe din lume, constând în 10% din germoplasma mondială de pe glob, care este controlată de Fundația Bill & Melinda Gates, Fundațiile Rockefeller și Ford și Banca Mondială.

Ce se va întâmpla cu fermierii atunci când aceste instalații de ferme verticale de interior, de dimensiuni uriașe, vor fi ocupat fiecare oraș important, vor fi încheiat contracte cu toate lanțurile de magazine alimentare importante și vor fi finanțate de unii dintre aceiași miliardari globaliști care caută să controleze ființele umane prin toate industriile pentru a patra lor revoluție industrială?

Este o îngrijorare legitimă. Adăugați ”editare genetică”, ”inteligentă”, ”trasabilitate” și ”net zero” la producția acestor facilități și faptul că încă avansează cu toată viteza în ceea ce privește ID-urile și moneda digitală, și devine și mai îngrijorător…

Întrucât acest lucru oferă o mulțime de explicații cu privire la demolarea absolut intenționată a tuturor fermierilor noștri în ceea ce privește semințele, legumele și produsele, oamenii ar trebui să fie, de asemenea, conștienți de ceea ce se întâmplă cu crescătorii de bovine și de planul globaliștilor de a prelua și industria cărnii.

Demolarea controlată a aprovizionării cu proteine este în curs de desfășurare.

Așa cum am explicat în articolul despre gripa aviară folosită ca armă, presupusele focare de gripă aviară și COVID-19 la animalele destinate consumului uman, împreună cu seceta și lipsa îngrășămintelor, au dus la sacrificarea în masă a turmelor și a cirezilor de bovine din întreaga lume.

Atât de mult, încât acum ni se spune să ne așteptăm la penurie de ouă, păsări și carne.

Adăugați la aceasta o penurie globală de îngrășăminte care limitează cantitatea de hrană pentru animale și decizia curioasă de a limita transporturile de îngrășăminte din SUA cu trenul, ceea ce restricționează distribuția și crește costul puținului rămas.

Experții prezic că ar putea dura până la trei ani pentru a reface stocurile globale de cereale, iar între timp fermierii nu vor avea la dispoziție o ofertă disponibilă imediat pentru a-și hrăni animalele.

Nutrien Ltd., cea mai mare companie de îngrășăminte din lume, cu sediul în Canada, a avertizat recent că penuria se va prelungi probabil până în 2023. De asemenea, prețul îngrășămintelor ”a explodat până la cote absurde, nemaivăzute vreodată”, relatează The Economic Collapse Blog.

Mai mult, SUA și Marea Britanie îi plătesc pe fermieri să nu cultive tot terenul disponibil, California îi plătește pe fermieri să cultive mai puțin, aparent pentru a economisi apă, iar Marea Britanie îi încurajează pe fermieri să se retragă, oferindu-le o sumă forfetară de 100.000 de lire sterline – toate acestea în timp ce prezic în mod public o iminentă penurie de alimente.

În plus, cele mai mari două rezervoare de apă din California au scăzut, de asemenea, la ”niveluri critice”, iar incendiile de vegetație devastează terenurile agricole din jumătatea vestică a SUA.

Producția de alimente este atacată în mod flagrant și restricționată în mod irațional pe atât de multe fronturi, încât devine clar că vorbim de o demolare intenționată a surselor primare de proteine – carne, ouă și produse lactate.

”Pe 1 februarie 2016, Good Food Institute a fost lansat… cu finanțare de la Fundația Bill & Melinda Gates, Open Philanthropy Project și Y Combinator, cu scopul de a reimagina producția de carne”, scrie Lynn.

În octombrie 2021, Good Food Institute a primit o subvenție de 10 milioane de dolari acordată de USDA pentru crearea primului Institut Național de Agricultură Celulară (a Universității Tufts), astfel încât să poată susține cercetătorii în domeniul cărnii fabricate.

”Pentru a fi siguri că toate aceste obiective sunt blocate și că agenda ONU 2030 este îndeplinită, perturbarea industriei îngrășămintelor, a lanțului de aprovizionare cu alimente și o serie de incendii întâmplătoare la fabricile de prelucrare a alimentelor cu siguranță ar ajuta la încheierea înțelegerii, nu-i așa?”

Împăratul este gol

Într-un gest vădit interesat, Gates a cerut public Occidentului să renunțe la consumul de carne de vită și să treacă la carnea crescută în laborator, aparent pentru a aborda problema schimbărilor climatice.

De asemenea, el s-a opus încercărilor legislative de a se asigura că noua carne contrafăcută este etichetată corespunzător, întrucât etichetarea ar încetini acceptarea de către public.

Nu este surprinzător faptul că Gates a investit în mai multe companii producătoare de carne artificială. Din fericire sau ca o previziune dumnezeiască, el a investit și în alternative de îngrășăminte modificate genetic. Lynn scrie:

”Bill Gates și-a explicat dragostea pentru îngrășăminte în 2018, în timp ce se afla în Tanzania. În mod întâmplător, Alianța pentru o Revoluție Verde în Africa (AGRA), condusă de Gates și finanțată de Rockefeller, a fost un eșec epic, cu un prim raport de evaluare publicat pe 28 februarie 2022, după un efort de 15 ani cu pretenții îndrăznețe de a salva micii fermieri din Africa.

Promisiunea falsă de a ”dubla randamentele și veniturile pentru 30 de milioane de gospodării agricole până în 2020” a fost eliminată de pe site-ul lor în iunie 2020, după ce o evaluare realizată de Universitatea Tufts a dezvăluit puține dovezi de progres, arătând, de fapt, o creștere de 31% a foametei.

Evaluatorii au declarat că au existat multe deficiențe, iar datele de raportare și monitorizare ale AGRA au fost slabe. Chiar și guvernul german ia în considerare retragerea finanțării de la AGRA din cauza utilizării pesticidelor. Ceea ce este ironic, deoarece Gates susține că trebuie să eliminăm pesticidele în SUA și să trecem la agricultura verticală de interior.

Una dintre cele mai mari realizări ale AGRA a fost participarea lor la 72 de reforme ale politicii agricole în 11 țări africane, referitoare la semințe, îngrășăminte și accesul pe piață. Au fost create legi pentru a proteja drepturile de proprietate intelectuală în cazul semințelor ”certificate” și s-a impus sancțiuni pentru schimbul de semințe din surse deschise.

Imaginați-vă că sunteți un fermier, un gospodar sau un grădinar și că trebuie să împărtășiți și să faceți schimb de semințe pe piața neagră pentru a nu fi penalizat. Oricine crede că nu vor încerca acest lucru în SUA se păcălește singur, mai ales că globaliștii dețin cele mai mari bănci private de semințe și investesc în cele mai mari companii comerciale de semințe.

Pe 17 martie 2022, a fost publicat un anunț în Registrul Federal al SUA, prin care se solicită reacții până pe 16 mai 2022, cu privire la Sistemul de concurență și proprietate intelectuală: Semințe și alte inputuri agricole.

Nu uitați să citiți prin lentila adecvată atunci când analizați acest anunț care a derivat dintr-un ordin executiv semnat de Biden în iulie 2021 privind promovarea concurenței în economia americană.

Scopul lor final: fiecare ființă umană, fiecare bucată de hrană, resursă și produs de pe această planetă va fi urmărit și localizat prin intermediul blockchain. Aceasta nu este o teorie – este scopul lor.

În iulie 2021, FDA a publicat ”Noua eră a siguranței alimentare mai inteligente”, care constă în utilizarea trasabilității activate de tehnologie pentru un sistem alimentar digital, trasabil, de la fermă la farfurie, folosind blockchain.

O identitate digitală pentru a acorda acces la unități, a controla cheltuielile financiare și a urmări mișcările fiecăruia a fost lansată pe mai multe fronturi, inclusiv pașaportul de identificare a vaccinurilor. În cele din urmă, vor încerca să se îndrepte către un cip, deoarece va fi mai ușor, biometria fiind instalată peste tot.

Nu există nicio modalitate de a îndulci acest sistem pe care îl implementează. În timp ce agricultura verticală este genială în multe feluri și ar putea fi benefică la scară mai mică în comunități, faptul că aceasta este agenda globală de a elimina fermele și de a controla toate produsele de către globaliștii înșiși o face incredibil de îngrijorătoare.

Trebuie să lucrăm împreună pentru a găsi o cale de urmat și să continuăm să refuzăm ID-ului digital pe care îl creează cu scopul de a ne controla accesul și cheltuielile, în timp ce construim împreună autosuficiența și securitatea.

Pentru soluții la acest viitor distopic care se apropie cu rapiditate, revedeți articolul meu anterior, ”De ce se așteaptă ca prețurile alimentelor să crească vertiginos”, și articolul lui Lynn ”Găsirea surselor de alimente proaspete”.

O parte a răspunsului este să vă cultivați propria hrană, pe cât de bine puteți.

O altă parte este să sprijiniți cultivatorii locali, cumpărându-le produsele, altfel vor fi alungați.

Înființarea de cooperative locale și grădini comunitare poate contribui, de asemenea, în mare măsură la crearea securității alimentare pe termen lung.

În același timp, trebuie să respingem și soluțiile globaliste, cum ar fi carnea artificială, carnea de vită modificată genetic, alimentele modificate genetic și toate celelalte.

Este timpul să recunoaștem că niciuna dintre soluțiile lor nu este în beneficiul nostru.

Ele sunt în detrimentul nostru. Forumul Economic Mondial a declarat că, până în 2030, nu veți deține nimic.

Ei vorbesc serios. Ne vor lua totul, inclusiv dreptul de a ne cultiva propria hrană, dacă îi lăsăm.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs