Maimuțe, leoparzi și variolă

Ce coincidență! Ministerul Sănătății din Germania experimentează o pandemie de variolă provocată de leoparzi, în paralel cu cazurile de variolă ale maimuței descoperite de OMS. Iar OMS își bazează constatarea privind variola pe autoritatea sanitară suedeză. Ultima a precizat că o persoană din zona Stockholm a fost infectată. ”Persoana infectată cu virusul în Suedia nu este grav bolnavă, dar primește tratament”, a declarat medicul specialist în boli infecțioase Klara Sondén, potrivit comunicatului. ”Nu știm încă de unde s-a infectat persoana respectivă”. Nu bolnav, ci ”infectat” – oare de unde știm asta?

Componente SIDA amestecate în poveste

Dar e și mai bine: ”În Marea Britanie, numărul cazurilor înregistrate a ajuns la șapte până lunea trecută, potrivit Agenției britanice de securitate sanitară (UKHSA). Legăturile dintre cei afectați sunt cunoscute doar parțial. În unele cazuri, nu este clar unde au contractat boala. Se spune că majoritatea la Londra.” Parțial cunoscut, parțial neclar. Dar nu contează, campania a început. Pentru ca această campanie de panică să prindă contur, se amestecă componente ale SIDA: bărbații homosexuali au fost infectați. Pare a fi un pericol de moarte. OMS face apel la urmărirea contactelor.

Va mușca maimuța leopardul?

Tot întâmplător, dar în paralel, ministrul Lauterbach are și el o idee despre animale: într-un scenariu de exercițiu pandemic, un leopard mușcă un om. Astfel, transmite un virus periculos al variolei, care se răspândește rapid. Virusul este prezent în întreaga lume; după opt săptămâni, a fost deja detectat în 21 de țări, inclusiv în toate țările G7. Rata mortalității este ridicată, iar spitalele se umplu de persoane infectate. Și acum? Va mușca maimuța leopardul? Se vor încrucișa virusurile? Vor fi bombardate grădinile zoologice din întreaga lume?

Lauterbach mușcat de maimuță

Se spune că Friedrich Engels ar fi definit șansa ca fiind intersecția a două necesități. Este aproape inevitabil ca rapoartele despre maimuțe să se amestece cu cele despre leopard în presa germană de calitate. Sperietoarea de moarte Corona prescrisă oficial de ani de zile a slăbit deja ușor. Lauterbach, mușcat de maimuța sălbatică, avea nevoie urgentă de noi povești de groază pentru clienții săi din industria farmaceutică. Maimuțele și leoparzii formează o pereche perfectă. Cei cărora le place să creadă în coincidențe cred și în Lauterbach.

Capitalismul este o boală

Recent, miniștrii sănătății din UE s-au întâlnit la Berlin. Acolo și-a făcut apariția ministrul federal al Dezvoltării, Svenja Schulze, care nu a fost virusată: ”Alte crize – pandemia Corona, schimbările climatice, dispariția speciilor și inegalitatea socială – sunt încă prezente și, în unele cazuri, se potențează reciproc.” Inegalitatea socială este înțeleasă cu adevărat de către dna Schulze ca o pandemie: capitalismul, care provoacă ”inegalitatea”, este fără îndoială o boală contagioasă. Va ajuta injectarea?

Panică cu leoparzi bolnavi

Capitalismul include, fără îndoială, industria farmaceutică, chiar dacă o proporție semnificativă de foști stângiști nu cred acest lucru. Injecțiile ajută industria să obțină din ce în ce mai mult profit. Se întâmplă ca industria Pharma să găsească maimuțe bolnave și să le comercializeze prin intermediul OMS. Agentul Pharma Lauterbach se întâmplă să aibă simulări de panică cu leoparzi bolnavi. Toamna ne va inunda cu viruși. Lauterbachs va impune lockdown-uri. Aceasta este o boală care poate fi eradicată doar cu o mișcare puternică pentru democrație.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Link-uri utile

  Ne gasesti pe

  © opozitia.net | All rights reserved.
  CONECTARE
  Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs