Ultimul capitol ucrainean la Mariupol – Rusia scrie o nouă carte

Un articol de Larry C. Johnson, veteran al CIA și al Biroului de combatere a terorismului din cadrul Departamentului de Stat. Este fondatorul și directorul BERG Associates, firmă înființată în 1998. Larry a asigurat timp de 24 de ani instruirea comunității de operațiuni speciale a armatei americane. A fost defăimat atât de democrați, cât și de republicani, ceea ce înseamnă că trebuie să fi făcut lucruri bune.

Predarea ultimilor ”soldați” militanți din Azov care se ascundeau în măruntaiele uzinei siderurgice Azovstal Steel din Mariupol este ultima cortină a fanteziei NATO că Ucraina îi va învinge pe ruși.

Aproape 2500 de militari din batalionul Azov s-au predat rușilor și sunt acum încarcerați în lagăre de prizonieri de război din Rusia. Iată capitularea ultimului grup care s-a predat:

Există un videoclip excelent care vă oferă o imagine cronologică a progresului ofensivei rusești în Mariupol:

Zelensky și gașca lui de hoți au împins meme-ul că Rusia atacă fără milă populația civilă din Mariupol. Dar nu este decât o altă mare minciună. Tâlharii de la Azov și-au plasat armele și personalul în cartierele civile și au refuzat să lase civilii să fugă în siguranță. Rusia ar fi putut aplatiza orașul, transformându-l într-un morman de moloz în flăcări. Nu au făcut asta pentru că au vrut să minimizeze pierderile civile.

Dar cei de la Azov au descoperit, spre dezamăgirea lor, că tactica scutului uman nu a funcționat. Au fost împinși înapoi în uzina siderurgică și bombardați până la supunere. Ce se va întâmpla cu ei? Vor fi interogați. Unora li se va da ocazia să se întoarcă și să devină agenți ai serviciilor secrete rusești. Liderii Azov și adepții lor care au comis atrocități în Donbass în ultimii 8 ani vor primi tratamentul Hans Frank.

Hans Frank a fost Gauleiter al Poloniei – adică șeful guvernului din Polonia ocupată de naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Lagărele de exterminare naziste – Auschwitz/Birkenau, Belzac, Chelmno, Majdanek, Sobibor și Treblinka – se aflau sub controlul său. A fost capturat de americani, judecat și executat. A fost un nazist pe care Statele Unite nu l-au putut ierta.

SAMURAI POLICE 1109: THE REPENTANT NAZI LEADER: HANS FRANK (23 MAY 1900 ...

Hans Frank

Încă un videoclip pe care ar trebui să îl vedeți. Acesta arată loviturile GRAD, un sistem de rachete cu lansare multiplă BM-21 care trage rachete de artilerie de 122 mm (4,80 in), asupra pozițiilor ucrainene din Donbass.

BM-21 Grad | Strategic Bureau of Information

Poate că aceasta este o armă sovietică de școală veche, dar este încă al naibii de eficientă.

Băieții aflați la capătul acestui baraj iau bătaie. Ființele umane, oricât de rezistente ar fi, în cele din urmă cedează dacă sunt supuse unor bombardamente susținute. Undele de suflu și exploziile zdruncină creierele, zdruncină oasele și distrug timpanele. Trupele fie mor, fie se predau dacă nu se pot retrage. Rapoartele de pe front indică faptul că bulevardele de retragere se micșorează rapid.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs