28.2 C
București
joi, 28 septembrie 2023

Cercul Kagan, Editura RAO

Pentru a descărca romanul ”Cercul Kagan” în format electronic (epub, pdf), click aici

Iată și câteva recenzii:

„Un roman care îți taie răsuflarea de la prima până la ultima pagină. Asta pentru că are o avalanșă de întâmplări senzaționale. Asta pentru că este rezultatul unei imaginații inepuizabile. Un thriller excelent, un debut remarcabil într-un gen care nu se poate mândri cu multe reușite de acest gen.”
Jurnalul Național

„Primul thriller profesionist publicat după 1989. Cercul Kagan este un produs de nivel vest-european. Nu se poate spune că a fost scris de un autor român, pare tradus din limba engleză.”
Gândul

„Suspansul și acțiunea sunt elementele principale ale unei lecturi care nu poate fi făcută cu răbdare.”
Ziarul de Iași

„Adrian Onciu a creat genul de proză din ce în ce mai populară și care a fost foarte puțin abordată de scriitorii din literatura română de azi.”
Azi

„Prima impresie a fost că această carte a fost scrisă de un american care și-a ales ca pseudonim un nume pur românesc. Am fost captivat de ritmul alert, de scriitura excelentă, de povestea plină de suspans și de ideea originală. Cercul Kagan echivalează cu cele mai reușite traduceri.”
Ghimpele

„Primul thriller românesc care își merită pe deplin acest nume și care poate sta fără rezerve alături de cele mai mari nume din domeniu. Un roman extraordinar de bine scris, cu pana sigură a unui scriitor adevărat, într-un ritm care te amețește, practic te face să nu mai respiri.
Lumina

”Romanul are toate ingredientele unui thriller de succes, iar autorului nu-i rămâne decât să înceapă o colaborare cu un regizor, pentru a-l ecraniza.”
Ziarul de Iași

 ”Proza lui Adrian Onciu poate rivaliza cu thrillerele scrise pe alte meridiane. Iar talentul de povestitor al autorului este incontestabil.”
Jurnalul National

 ”Îl felicit pe autor pentru atitudine, în sensul că a avut relaxarea de a scrie exact ce și-a propus, un thriller, fără a patina către literaturizări ce ar fi stricat totul.”
Gândul

5 COMENTARII

  1. De ce ai ales numele Kagan? Kaganul era regele kazarilor, asa cum la turci era sultanul, sau la tatari era hanul. Este vreo legatura?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole