Cercul Kagan, Editura RAO

Pentru a descărca romanul ”Cercul Kagan” în format electronic (epub, pdf), click aici

Iată și câteva recenzii:

„Un roman care îți taie răsuflarea de la prima până la ultima pagină. Asta pentru că are o avalanșă de întâmplări senzaționale. Asta pentru că este rezultatul unei imaginații inepuizabile. Un thriller excelent, un debut remarcabil într-un gen care nu se poate mândri cu multe reușite de acest gen.”
Jurnalul Național

„Primul thriller profesionist publicat după 1989. Cercul Kagan este un produs de nivel vest-european. Nu se poate spune că a fost scris de un autor român, pare tradus din limba engleză.”
Gândul

„Suspansul și acțiunea sunt elementele principale ale unei lecturi care nu poate fi făcută cu răbdare.”
Ziarul de Iași

„Adrian Onciu a creat genul de proză din ce în ce mai populară și care a fost foarte puțin abordată de scriitorii din literatura română de azi.”
Azi

„Prima impresie a fost că această carte a fost scrisă de un american care și-a ales ca pseudonim un nume pur românesc. Am fost captivat de ritmul alert, de scriitura excelentă, de povestea plină de suspans și de ideea originală. Cercul Kagan echivalează cu cele mai reușite traduceri.”
Ghimpele

„Primul thriller românesc care își merită pe deplin acest nume și care poate sta fără rezerve alături de cele mai mari nume din domeniu. Un roman extraordinar de bine scris, cu pana sigură a unui scriitor adevărat, într-un ritm care te amețește, practic te face să nu mai respiri.
Lumina

”Romanul are toate ingredientele unui thriller de succes, iar autorului nu-i rămâne decât să înceapă o colaborare cu un regizor, pentru a-l ecraniza.”
Ziarul de Iași

 ”Proza lui Adrian Onciu poate rivaliza cu thrillerele scrise pe alte meridiane. Iar talentul de povestitor al autorului este incontestabil.”
Jurnalul National

 ”Îl felicit pe autor pentru atitudine, în sensul că a avut relaxarea de a scrie exact ce și-a propus, un thriller, fără a patina către literaturizări ce ar fi stricat totul.”
Gândul

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Cand apare cartea, ptr. a ocupa un loc in biblioteca, dupa ce o citesc ?

    • E apărută, nu știu dacă mai există prin librării.

  2. De ce ai ales numele Kagan? Kaganul era regele kazarilor, asa cum la turci era sultanul, sau la tatari era hanul. Este vreo legatura?

    • Nu 🙂

  3. Felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs