România va avea primul submarin pentru ”rechinii” din Marea Neagră și sirenele din Vama Veche

■ Filantropul Bill Gates n-a scăpat de belea. A luat și el virusul – varianta cea mai palidă, Omicron. ”Mă confrunt cu simptome ușoare și urmez sfatul experților, izolându-mă până când voi fi din nou sănătos. Sunt norocos că sunt vaxxinat și întărit și am acces la teste și la o îngrijire medicală excelentă”, a scris Bill Gates într-un mesaj pe Twitter. Am emoții pentru miliardarul american. Fără aportul unor medici dedicați, gen Mahler, Gheorghiță sau Arafat, va trece foarte greu peste momentul de cumpănă. Să-i ținem pumnii.

■ Nemții n-au uitat cum au fost puși cu botul pe labe în cel de-al doilea război mondial. După 75 de ani de înghițit în sec, umiliți atât de americani, cât și de ruși, în sfârșit a venit momentul răzbunării. Momentan, față de ruși. Cu americanii, rămâne pe mai târziu. Ministrul german al Finanţelor Christian Lindner se declară ”deschis” ideii confiscării banilor Băncii Centrale a Rusiei (vreo 400 de miliarde de euro), în vederea reconstrucţiei Ucrainei. Mâine, poimâine, poate aflăm că Olaf Scholz vrea să le folosească pe rusoaicele din Germania la cules sparanghel, echipate în costum de baie. Tot în cadrul sancțiunilor impuse de Occident.

■ Premierul bulgar Kiril Petkov a întors spatele Rusiei, chiar dacă bulgarii îl simpatizează pe Putin în mare măsură. Iar imposibilul s-a produs. Americanii vor livra gaze lichefiate la prețuri mai bune decât Gazprom, băi nene! „Livrările de GNL către Bulgaria la preţuri mai scăzute decât cele ale Gazprom vor începe din iunie, conform acordului”, au informat autorităţile bulgare, fără a da detalii suplimentare. Desigur, e vorba doar de o mică parte (vreo două vapoare) din necesarul de 3 miliarde metri cubi anual. Dar știrea sună excelent. Joe Biden ar fi în stare să livreze și gratis în Europa, măcar prima tranșă, pentru a liniști opinia publică. Dacă-i atât de ieftin GNL-ul american, mă întreb de ce Romgaz a plătit 1 miliard de dolari pe licența Exxon de exploatare din Marea Neagră.

■ Ursula von der Leyen: ”Rusia este astăzi cea mai directă ameninţare la adresa ordinii mondiale”. Exprimarea corectă ar fi fost ”la adresa noii ordini mondiale”. Noroc cu șefa Comisiei Europene, altfel n-aș fi simțit deloc amenințarea. Dar absolut deloc! Încă două declarații din astea și gata, m-a convins. Plec în prima linie. Tot ce trebuie să fac, între timp, este să-mi dau seama de pe Youtube cum funcționează rachetele Javelin. Primul selfie va fi din subsolurile de la Azovstal, promit.

■ Joe Biden este îngrijorat de faptul că președintele rus, Vladimir Putin, nu are o strategie de ieșire din conflict. Bineînțeles, în afară de câteva lovituri cu bombe tactice nucleare. Însă asta nu pare să îngrijoreze prea tare Casa Albă. În fond, trebuie probată undeva și muniția cu uraniu îmbogățit. Ar fi păcat de munca depusă de cercetători. Cel mai bine ar fi ca Putin și Biden să stabilească orașul și țara de comun acord. Să nu fie prea aproape de Rusia sau SUA, să aibă cel mult 100 de mii de locuitori și, foarte important, transport în comun ecologic.

■ Inflația a atins 8,5% în SUA, cel mai ridicat nivel din ultimii 40 de ani. În România e 14% deocamdată. Unii zic să ne ducem până la la 50% sau chiar mai mult (cu trei cifre!). Nu trebuie să ne îngrijorăm. Există bănci, există împrumuturi avantajoase, îl avem și pe generalul Ciucă premier. Sunt liniștit. Totul e perfect.

■ Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, spune că România ar trebui să achiziţioneze submarine, avioane F-16, drone de luptă şi corvete multifuncţionale pentru că Marea Neagră s-a aglomerat şi este plină de ”rechini”. Și este important ”să ai lucrul tău”. Primul submarin va fi folosit la Vama Veche, unde periscopul de mare putere va fi capabil să bată până pe plaja cu nudiști. Cei care doresc să urmeze cursuri de șofer de submarin sunt rugați să trimită CV cu recomandare pe adresa vasile.dincu@mapn.ro.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs