16.9 C
București
marți, 3 octombrie 2023

Nebunie cu metodă sau cum băgăm Germania în miezul conflictului

Potrivit specialiștilor, antrenarea soldaților ucraineni cu arme occidentale pe teritoriul german poate constitui o participare la război din partea Occidentului, în conformitate cu dreptul internațional. Acesta este rezultatul unui raport al Serviciului științific al Bundestagului. Dar ministrul apărării, Christine Lambrecht, vede lucrurile altfel: ”Presupun că nici această pregătire a soldaților ucraineni, nici livrarea de arme nu înseamnă intrarea în război. Dar dacă am trimite soldați germani în Ucraina, ar fi un semn foarte clar”.

Un ministru se joacă cu viețile germanilor

Ministrul se joacă cu viețile germanilor. Social-democratului profesionist este clar că nu-i pasă. La fel ca o mare parte a presei și a politicii germane, ea practică obediența față de SUA. Vor să-i vadă pe germani pe frontul ucrainean, vor să extindă NATO în Ucraina, vor să implice Rusia într-un război de lungă durată pentru a secătui țara. Lambrecht & Co. îi pun în pericol pe germani pentru a face o favoare strategică SUA.

Cine este departamentul juridic al ARD?

Redactorii ARD (radioul public din Germania) au ajuns la această concluzie obscură: ”Sprijinul acordat Ucrainei de alte state este pe deplin acoperit de dreptul internațional. Aceasta include nu numai livrări de arme, ci, teoretic, chiar și desfășurarea de trupe de luptă.” Cine este departamentul juridic al ARD? O entitate internă a radioului, nereglementată nici de legile statului, nici de normele ARD. În redacție sunt câțiva avocați, dar mai ales nicio competență.

Statutul semioficial

În ciuda acestei lipse de competență, comitetul editorial are un statut semi-oficial: acoperit de sigla ARD, i se permite să se facă important într-o dezbatere în care este în joc viața germanilor. Intrarea Germaniei în război ar fi o nebunie, după o metodă bine cunoscută a SUA: lăsați alte popoare să sângereze până la moarte, iar SUA să profite de pe urma războiului. Lambrecht și radioul public ARD se supun acestei nebunii.

Germania, o colonie

Cine se supune voinței unei puteri străine face din Germania o colonie. În legea privind protecția constituției, printre altele, există acest pasaj: ”Sunt considerate, pe bună dreptate, ca fiind îndreptate împotriva Constituției, eforturile împotriva ordinii fundamentale democratice libere, a existenței sau a securității Federației, sau care au ca obiectiv afectarea ilegală a conducerii oficiale a organelor constituționale ale Federației”. Dar nu se aude niciun sunet de protest din partea Procurorului General sau a Curții Supreme Federale. Organele constituționale refuză să respecte Constituția.

Marionete ale SUA

Fie că se aflau la Hamburg sau la Düsseldorf, cancelarul Scholz și ministrul său de externe au fost întâmpinați de 1 mai cu strigăte: ”provocatorilor” și ”mincinoșilor”. Cetățenii încep să își apere țara împotriva marionetelor SUA. Aceasta este singura modalitate de a împiedica Germania să intre în război.

2 COMENTARII

  1. In primul rând,Germania încalcă flagrant condițiile,acceptate și semnate după capitularea necondiționată din 8/9 mai 1945, de către reprezentanții Reichului și ai Puterilor Învingătoare (dintre care,trei,se găsesc, astăzi,în conflict cu Rusia). In al doilea, e bine să vă uitați,cu atenție,cine este Ministrul Apărării,în cabinetul Scholz,pentru ca să înțelegeți, că acest minister(la fel ca și Ministerul german de Externe),nu au,de fapt, conducere. În esență,” langsam,aber sicher”, BRD se poziționează în stare de Război cu Federația Rusă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole