Guvernul lui Olaf Scholz continuă să alimenteze războiul din Ucraina

Tancurile se îndreaptă din nou spre victorie: trenuri lungi de marfă traversează Germania și Polonia spre Ucraina. Încărcate cu tancuri și obuziere germane, acestea ar trebui să obțină victoria împotriva rușilor. Celebra Annalena Baerbock, ministrul nostru de Externe, a susținut în mod deschis livrarea de arme grele germane în Ucraina. Încântat, Armin Papperger, președintele consiliului de administrație al producătorului de armament Rheinmetall din Düsseldorf, a strigat ”Iată!” și a declarat că ”primul Leopard 1 ar putea fi livrat în șase săptămâni”. Potrivit ministrului german al apărării, Christine Lambrecht, de la începutul războiului au fost livrate Ucrainei arme și alte materiale militare în valoare de peste 80 de milioane de euro. Au amenințat rușii Germania?

Nu, SUA-NATO joacă un joc murdar cu Ucraina, transformând-o într-o rampă de lansare către Rusia și într-un câmp de luptă în competiția pentru hegemonie în Europa. Iar germanii vor, evident, să participe la acest joc.

Rușii i-au atacat pe germani?

Nu, dar guvernul german, nechibzuit și ignorant din punct de vedere istoric, se îndreaptă spre frontul din Ucraina cu livrări de arme. Germanii au mai fost acolo înainte, în 1941: ”La ordinele lui Adolf Hitler, Armata a 2-a a Grupului de Armate Centru s-a deplasat spre sud după bătălia de la Smolensk (până pe 5 august 1941) pentru a învinge puternicele formațiuni sovietice”. Acest raport al armatei poate fi accesat și astăzi la ”Stiftung Deutsches Historisches Museum”. Kievul a fost ocupat de germani pe 19 septembrie 1941. Ca urmare a victoriei germane, aproximativ 2,4 milioane de locuitori s-au văzut nevoiți să facă muncă forțată în Germania, iar evreii din țară au fost uciși. Potrivit estimărilor actualului guvern de la Kiev, aproximativ opt milioane de ucraineni și-au pierdut viața până în 1945, inclusiv 1,6 milioane de evrei. Cei care acum obiectează că era vorba despre Ucraina sovietică, uită în mod deliberat că aceeași țară și aceleași grupuri etnice sunt în joc și astăzi.

Livrările de armament ca amenințare pentru Rusia

De ce nu ar trebui ca rușii, unul dintre grupurile etnice majore din Ucraina, și ucrainenii, cu un simț acut al istoriei, să vadă actualele livrări de armament german ca pe o reeditare a vechii dorințe de acaparare a grânarului ucrainean și a bogatelor resurse minerale ale Rusiei? De ce nu ar trebui ca trupele rusești combatante să recunoască aceste livrări de arme ca o amenințare la adresa patriei și a vieții lor? Când va fi oprit primul tren de marfă care transportă arme germane de către rachetele sau bombele rusești? Când vor fi eliminați în mod deliberat producătorii germani de armament de către ruși? Când se vor afla oficial trupele rusești în război cu Germania? Guvernul german megalomanic își propune să reediteze cea mai neagră parte a istoriei prin ajutorul acordat unei SUA-NATO care rânjește și guvernului ucrainean melodramatic.

Dosarul Bundeswehr privind eliminarea generalilor ruși

Cum a intrat revista Business Insider (deținută de Axel Springer SE) în posesia unui dosar confidențial al Bundeswehr (armata Germaniei) care arată ”cum sunt eliminați generalii ruși în Ucraina”? Un dosar cu înregistrări video militare și folosit ca o reclamă obscură pentru ziar. Fostul general american David Petraeus comentează cu sfială: ”Ucrainenii au lunetiști foarte, foarte buni și i-au doborât în stânga și în dreapta”. Se pare că, ocolind Ministerul Apărării, Bundeswehr-ul este comandat direct din statele majore ale NATO și i se permite să transmită părților interesate sfaturi despre cum să vâneze generalii ruși.

Cum îndrăznește un diplomat ucrainean să-l insulte public pe președintele federal în exercițiu? Cum îndrăznește un prim-ministru ucrainean să-l declare pe Steinmeier, care a fost deja invitat, o persoană indezirabilă? Îndrăznesc să facă acest lucru doar pentru că susținătorii lor se află la vârful de comandă al NATO. Iar rămășițele mișcării pacifiste germane nu se pot gândi la nimic mai bun pentru Paște decât să arate cu degetul spre ”conducerea rusă”, să menționeze NATO doar din punct de vedere financiar și să păstreze tăcerea în legătură cu livrările de arme către Ucraina.

Jos labele de pe Germania, fără război cu Rusia!

Există o mare coaliție care îndeamnă Germania să participe la războiul din Ucraina. De la liderii partidelor politice care se remarcă prin furnizarea de arme Ucrainei, la profitorii industriei de armament, la cei care explică în mass-media că naziștii ucraineni sunt o invenție rusească, deși documente fiabile dovedesc prezența și influența fasciștilor. Ar fi timpul să le spunem clar tocmai acestor forțe cât de periculos este jocul lor: Nu puneți Germania în pericol! Nu război cu Rusia! Pentru că un război cu Rusia ar duce la distrugerea Germaniei. O distrugere care ar fi mai totală și mai profundă decât cea suferită de Germania după ultimul război împotriva rușilor.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Zaet, pagadi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs