O lume în dezacord: marea ștergere a principiilor

Analiștii lumii au ratat ceva critic, ceva fundamental pentru a explica ce se întâmplă. Suntem atât de concentrați asupra simptomelor acestei mari resetări, încât am trecut cu vederea ceea ce va dezvălui jocul final. Tehnicile, strategiile folosite, amploarea lor și esența războiului psihologic care se poartă, ne arată că trăim zile periculoase. Iar rușii nu luptă doar pentru a păstra Rusia, ci sunt soldații porniți să lupte împotriva bestiei – adevărata fiară din inimile oamenilor răi.

”Cineva crede lucruri pentru că a fost condiționat să le creadă.” – Aldous Huxley, Brave New World.

Cu mască sau fără mască. Cu vaccin sau nu. Doamne, cât de mult a trezit această pandemie suspiciunile a milioane de oameni că se întâmplă altceva decât o epidemie gravă de gripă. Dar conspirația care era prea mare pentru a fi o conspirație autentică, se dorea a fi incredibilă. Microbul în sine, probabil fabricat într-un Biolab de propriul nostru guvern, pare să fi fost proiectat pentru a fi suficient de contagios, suficient de mortal ca să ne șteargă principiile. Manipularea pandemiei a fost lansată pentru a pune lumea în dezacord cu ea însăși.

Și cum rămâne cu schimbările climatice? Credeți că elitele care conduc acest spectacol de rahat ar lăsa să treacă încă o șansă de a ne păcăli? Știința climei sau o farsă climatică? Și aici suntem în dezacord chiar și cu privire la fizica fundamentală. Simțiți cumva strategiile ticăloase la lucru? Cred că toți o simțim. Dar, de asemenea, sunt sigur că majoritatea oamenilor nu au nicio idee despre profunzimea jocurilor minții care se joacă astăzi.

Trecem printr-o ștergere a moralității și a minții pe care niciun romancier de psiho-thriller nu și-ar fi putut-o imagina vreodată. Ideea mi-a venit ca un trăsnet, smulgându-mă dintr-un somn adânc noaptea trecută. Ceva din tot ceea ce se întâmplă m-a măcinat, așa cum sunt sigur că v-a măcinat și pe voi. Și asta de luni de zile. Acum cred că știu despre ce este vorba. Suntem pregătiți pentru acele pântece artificiale pe care Aldous Huxley le-a evocat în utopia sa postdistopică din romanul Brave New World.

Cred că trebuie să fi fost complet orbiți, ca să nu fi văzut și simțit asta înainte. Trangenderismul, crearea de către Statele Unite a unor pașapoarte fără sex și boicotarea companiei Walt Disney din cauza a ceea ce mamele americane numesc ”pregătirea” copiilor lor pentru a fi victime ale pedofililor. O candidată la Curtea Supremă, de curând confirmată, a declarat că nu poate defini ce este o femeie. Gândiți-vă puțin la asta. Judecătorii de la Curtea Supremă sunt cei mai puternici și mai influenți funcționari din guvernul SUA. Ei sunt judecători pe viață, numiți pentru a interpreta legea!

Curățarea minții și o mare ștergere a moralității noastre sunt ceea ce se întâmplă chiar acum. Elitele din America de Nord și din Europa și-au dat mâna într-un fel de ritual, cred eu. Scopul lor final fiind același ca întotdeauna, preluarea finală a Pământului. Doar că acum par mai disperate sau mai încrezătoare sau ambele. Iar Rusia este cel mai mare obstacol în calea preluării. După cum vedem, o fațetă a ștergerii generale – Putin rău sau Putin bun, ne prezintă un alt fel de dilemă ideologică. Dar cititorul nu trebuie să mă creadă pur și simplu pe cuvânt.

Citiți același tip de lucrări academice pe care le citesc consilierii lui Rothschild și oamenii Reginei-Mamă. Vă pot asigura că ei citesc. Începeți cu ”Wiping the Slate Clean: Consecințele psihologice ale curățării fizice”, unde se discută despre cum anume curățarea mâinilor cu dezinfectanți ajută la absolvirea morală față de păcatele făptuite în trecut. Nu, nu glumesc. Acele miliarde de flacoane de dezinfectant pentru mâini din fiecare magazin, restaurant și birou au un efect secundar. Iată un citat din lectura amintită. Vedeți dacă puteți deduce vreo corelație sau vreun beneficiu pentru această lume nouă și îndrăzneață care se construiește:

”Constatările arată că impactul psihologic al curățeniei depășește metafora conceptuală a curățeniei morale (Lakoff & Johnson, 1980). Noțiunea metaforică de spălare a păcatelor cuiva pare să se fi generalizat la o conceptualizare mai largă de ”ștergere a tabula rasa” (Lee & Schwarz, 2010b). Acest lucru le permite oamenilor să elimine reziduurile nedorite ale trecutului, de la amenințări la adresa unei viziuni morale asupra propriei persoane (Zhong & Liljenquist, 2006) până la îndoieli cu privire la decizii recente (Lee & Schwarz, 2010b) și îngrijorări legate de ghinion (Xu et al., 2011).”

”Tabula rasa” (tabla ștearsă, în latină), este punctul la care mă refer aici. Pentru ca elitele care duc un război total împotriva rușilor să reușească în planul lor final, societățile occidentale (în primul rând) trebuie să fie sub control total, în armonie, supunându-se de bunăvoie la tot ceea ce dictează tehnocrații și binefăcătorii lor. Gândiți-vă la acest lucru ca la îndoctrinarea pe care o primesc copiii mici atunci când merg pentru prima dată la o școală religioasă. Totul este desființat și eradicat pentru ca altceva să îi ia locul. Fosta realitate, moralitate și credință pe care ne bazam vor fi depășite, deoarece nimic din toate acestea nu a funcționat pentru noi. V-am spus, este diabolic ceea ce se întâmplă. Și cred că Putin și oamenii lui știu acest lucru, dar ezită să dezvăluie caracterul de neconceput al lucrurilor.

Ceea ce are loc acum este începutul bătăliei finale pentru planetă. Iar primele bătălii se poartă în propriile noastre inimi și minți. Ceea ce vedem că se întâmplă este o strategie dominantă bazată pe ceea ce filozofii antici numeau tabula rasa. Sau o tabula rasa curată. Adică ideea că ne naștem fără un conținut mental încorporat și că experiența și învățarea ne imprimă dorințele, temerile, dragostea, ura, moralitatea etc. Cititorul s-ar putea întreba acum în mod logic: ”Cum pot aceste elite să ne șteargă tabula rasa pentru a ne imprima ordinele lor acum, după ani sau decenii de experiențe?”. Este o întrebare bună, dar la care putem răspunde ușor.

În timp ce aceste teorii ale sufletului și ale sinelui au fost rebotezate timp de secole în operele unor filosofi precum Thomas Hobbes și John Locke, conceptul de ”de neconceput” iterat de Diogenes Laërtius (secolul al III-lea d.Hr.) poate fi văzut având loc în mass-media, în societate și la nivel individual, chiar acum. Percepția noastră este cea ștearsă pentru a putea fi rescrisă. Filozoful scrie: ”Percepția, din nou, este o impresie produsă asupra minții, numele ei fiind împrumutat în mod corespunzător de la impresiile pe ceară făcute de un sigiliu; iar percepția se împarte în inteligibil și incomprehensibil. Inteligibil, adică înțeleasă. Numită criteriul faptelor și produsă de un obiect real. Prin urmare, conformă cu acel obiect. Și incomprehensibilă, adică neavând o relație cu vreun obiect real. Sau, dacă are o astfel de relație, nu îi corespunde, fiind doar o reprezentare vagă și indistinctă.”

Strategia, ca să spunem așa, este axată în totalitate pe locul unde se află sursa cunoașterii. În primul rând, toate sursele trebuie să fie puse sub semnul întrebării. De aici a apărut termenul de ”Fake News”. În primul rând, oricine a vorbit frumos despre Donald Trump a devenit o sursă de știri false. Tuturor ni s-a părut atât amuzant, cât și corect, și am adoptat ideea și termenul din toată inima. Dar, după cum vedem și în criza din Ucraina, știrile și informațiile din Rusia sunt total interzise, cenzurate și inexistente în psihicul occidental. Și aici intervine partea cu adevărat genială și malefică.

”Cuvintele pot fi ca razele X dacă le folosești cum trebuie – trec prin orice. Citești și ești străpuns.” – Aldous Huxley, Brave New World

Sursele de informații ale Rusiei sau alte asemenea canale nu sunt ”surse bune”. Este deja stabilit de către tehnocrați și mogulii media occidentali. Între timp, în America, oamenii primesc ultimele retușuri ale spălării minții prin intermediul unor incidente inventate. Cum ar fi recentul circ de la Premiile Academiei în care au fost implicați actorul Will Smith și comediantul Chris Rock. Și multe alte crize morale sunt intercalate înainte de finalul ”mind fuck” (procesul de violare a inteligenței și/sau a convingerilor cuiva prin minciună și manipulare). Jumătate și jumătate, ca și în cazul ”măștilor versus fără măști”, și al ”schimbărilor climatice versus farsă climatică”, miezul moralității noastre este frecat de marea gumă de șters a elitelor care ne controlează. Și asta, prieteni, va duce la o ordine mondială puternică care va dicta literalmente binele și răul. Ceea ce va rezulta va fi versiunea lumească a ceea ce filosoful Avicenna din secolul al XI-lea numea ”sursa perfectă de cunoaștere”. Scopul lor este evident. Este la fel de vechi ca toate imperiile. Ei vor deveni izvorul nostru, zeii noștri, totul pentru noi.

Priviți cum se desfășoară. Teoreticienii și analiștii occidentali se strâmbă pentru că Vladimir Putin citează fapte istorice sau insistă asupra precedentelor juridice. Asta pentru că au nevoie de un baraj al cunoașterii, de o grădină zidită a ignoranței. Noua generație care nu a trăit 11 septembrie 2001 sau așa-numitul ”război împotriva terorismului” este îndoctrinată. În același timp, cei care am experimentat lucruri precum Vietnamul sau Războiul Rece, suntem reprogramați. Principiile noastre sunt șterse de pe creier, ca laptele vărsat de credința în Dumnezeu, în căutarea de mult pierdută a păcii. Mickey Mouse este acum un travestit. Arnold Schwarzenegger nu îi învinge pe naziștii torționari, ci devine unul. Și oricine care nu poate fi reprogramat trebuie să fie eliminat. Cum ar fi Putin și rușii, cu chinezii și indienii așteptând în culise.

În cele din urmă, în centrul acestei strategii de spălare pe creier pare să fie în mișcare poziția inițială (PO), adesea numită experimentul vălului ignoranței. Pe de o parte, elitele par convinse că omenirea este capabilă să se înstrăineze total de cunoștințele din trecut. Iar pe de altă parte, acest văl nu poate fi aplicat, deoarece ne este imposibil să uităm lucruri precum genul, etnia, trecutul, tenul nostru sau adevărul, ca să zic așa. Cred că elitele conducătoare care au conjurat cu gigantica schemă de spălare a creierului se simt cu adevărat ca niște zei. Poate că puterea lor de a comercializa și de a vinde produse și războaie i-a amăgit. Poate că își depășesc capacitățile? Cel puțin eu mă rog ca ei să fie amăgiți. Mă rog ca rușii (și celelalte două treimi din lume care se vor abține să intre în joc) să câștige pe termen lung.

Eu, unul, nu sunt pregătit pentru o lume nouă și minunată a pântecelor artificiale.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Link-uri utile

  Ne gasesti pe

  © opozitia.net | All rights reserved.
  CONECTARE
  Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs