Trump o dă în judecată pe Hillary Clinton pentru falsele acuzații despre complicitatea cu Rusia

Un articol de Sarah Taylor, publicat pe theblaze.com

Fostul președinte Donald Trump a intentat un proces împotriva candidatei la președinție Hillary Clinton și a altor persoane pentru că ar fi conspirat cu scopul de a-i compromite președinția și a-i paraliza campania electorală.

Care sunt detaliile?

Plângerea redactată pe 108 pagini o acuză pe fostul secretar de stat și pe aliații democrați – inclusiv pe consilierii de campanie ai lui Clinton, fostul director al FBI James Comey, Convenția Națională Democrată și alții – de implicare într-un ”complot de neconceput” pentru a-l acuza în mod fals de complicitate cu Rusia în timpul ciclului prezidențial din 2016 și al alegerilor ulterioare.

O parte a petiției afirmă: ”În perioada premergătoare alegerilor prezidențiale din 2016, Hillary Clinton și cohortele sale au orchestrat un complot de neconceput – unul care șochează conștiința și este un afront adus democrației acestei națiuni. Acționând în mod concertat, inculpații au conspirat cu răutate pentru a țese o narațiune falsă conform căreia adversarul lor republican, Donald J. Trump, ar fi fost în complicitate cu o țară ostilă”.

Printre ceilalți numiți în proces se numără fosta președintă a DNC Debbie Wasserman Schultz, fostul șef de campanie al lui Clinton, John Podesta, și foștii oficiali FBI Andrew McCabe, Peter Strzok și Lisa Page.

Plângerea lui Trump susține că Clinton și cohortele sale democrate au elaborat o legătură falsificată între campania fostului președinte și Rusia, ceea ce a declanșat în cele din urmă o ”investigație federală nefondată”, precum și o ”frenezie mediatică”.

”Sub masca ”cercetării opoziției”, a ”analizei de date” și a altor stratageme politice, inculpații au căutat în mod nefast să influențeze încrederea publicului”, se arată în plângere. ”Ei au lucrat împreună cu un singur scop interesat: să-l denigreze pe Donald J. Trump”.

Mai mult, Clinton și alții ar fi vinovați de obstrucționarea justiției și nu numai, inclusiv de piratarea comunicațiilor private ale fostului președinte.

”Acțiunile întreprinse în sprijinul schemei lor – falsificarea de probe, înșelarea forțelor de ordine și exploatarea accesului la surse de date extrem de sensibile – sunt atât de scandaloase, subversive și incendiare încât chiar și evenimentele din Watergate pălesc în comparație”, se arată în plângere.

Avocații lui Trump adaugă: ”Când manevra lor a eșuat, iar Donald J. Trump a fost ales, eforturile inculpaților au continuat nestingherite, mutându-și doar accentul pe subminarea administrației sale prezidențiale”.

Acțiunea fostului președinte susține că inculpații au încalcat Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act, făcându-se vinovați de conspirație, fals, fraudă și abuz informatic, furt de secrete comerciale și altele.

Trump a intentat procesul la Curtea Districtuală a SUA din Florida. Acțiunea fostului președinte urmărește obținerea a cel puțin 72 de milioane de dolari în daune – o sumă ce ar fi reprezentată de cheltuieli de judecată și alte costuri asociate.

”Acțiunea depusă astăzi descrie complotul nefast al inculpaților de a-l defăima pe Donald J. Trump prin răspândirea de minciuni pentru a țese o narațiune falsă potrivit căreia acesta ar fi fost în complicitate cu Rusia”, a declarat avocata lui Trump, Alina Habba, pentru CNBC. ”Timp de ani de zile, Hillary Clinton și cohortele sale au încercat să se protejeze, îndrumându-i pe alții să facă munca murdară în locul lor. Acest proces urmărește să tragă la răspundere toate părțile pentru actele lor odioase și să susțină principiile democrației noastre sacre”.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs