Elita internațională s-a întâlnit la Summitul Mondial al Guvernelor

Printre invitați s-au numărat Klaus Schwab, de la Forumul Economic Mondial și Kristalina Georgieva, de la Fondul Monetar Internațional.

În timp ce o mare parte din lumea ”mainstream” și-a petrecut timpul dezbătând cum l-a pălmuit Will Smith pe comediantul american Chris Rock, elitele internaționale se întâlneau în Dubai pentru Summitul Mondial al Guvernelor 2022.

Între 28 și 30 martie, jurnaliști din presa corporatistă, șefi de stat și directori executivi ai unora dintre cele mai profitabile companii din lume s-au întâlnit pentru a discuta despre conturarea direcției următorului deceniu și chiar mai departe. Oricine are un creier funcțional ar trebui să ignore tabloidele și, în schimb, să acorde atenție acestei întâlniri (mai puțin cunoscute) a tehnocraților globaliști.

Haideți să aruncăm o privire asupra vorbitorilor și a grupurilor de discuții, începând cu însuși domnul Marele Reset, Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial.

Schwab a ținut o conferință intitulată ”Lumea noastră de azi… De ce trebuie să acționeze guvernul acum?”.  ”Mulțumesc Excelenței sale Șeicul Sabah AlSabah (n.red. prim-ministru al statului Kuweit) pentru că a permis ca această inițiativă să definească o narațiune pe termen mai lung menită să facă lumea mai rezistentă, mai incluzivă și mai durabilă”, a declarat Schwab în timpul discursului său. Folosirea termenului ”narativ” este importantă, întrucât în ianuarie 2021, Klaus și Forumul Economic Mondial au anunțat următoarea fază a Marii Resetări: Marea Narațiune.

La fel ca și evenimentul The Great Narrative, World Government Summit a avut loc în Dubai. Așa cum am scris în timpul reuniunii Marii Narațiuni:

”În timp ce liderii politici din Emiratele Arabe Unite și Klaus Schwab se pot promova ca fiind eroii vremurilor noastre, ar trebui să-i judecăm în funcție de acțiunile lor și de anturaj, nu de limbajul înflorit, folosit pentru a ne distrage atenția. Simplul fapt este că EAU are un istoric oribil în ceea ce privește drepturile omului. Națiunea este cunoscută pentru deportarea celor care renunță la islam, limitarea dreptului la liberă exprimare și aplicarea unor elemente ale legii Sharia.”

În timpul scurtului discurs, Schwab a menționat, de asemenea, proiectul său preferat, ”cea de-a patra revoluție industrială”, în care supravegherea digitală este omniprezentă, iar omenirea folosește tehnologia digitală pentru a ne modifica viața. Adesea asociată cu termeni precum ”Internetul lucrurilor”, ”Internetul corpurilor”, ”Internetul oamenilor” și ”Internetul simțurilor”, această lume va fi alimentată de tehnologia 5G și 6G. Desigur, pentru Schwab și alți globaliști, 4IR se pretează, de asemenea, la o planificare mai centralizată și la un control de sus în jos. Scopul este o societate de urmărire și localizare, în care toate tranzacțiile sunt înregistrate, fiecare persoană are un ID digital ușor de urmărit, iar nemulțumiții sunt excluși din societate prin intermediul scorurilor de credit social.

Imediat după Schwab a avut loc un panel care nu a încercat să ascundă obiectivele globaliștilor. În cadrul acestui panel, intitulat ”Suntem pregătiți pentru o nouă ordine mondială?”, a participat Fred Kempe, președinte și director executiv al Atlantic Council din 2007, precum și prezentator la CNN și fost consilier al lui George W. Bush. Înainte de a se alătura Consiliului, Kempe a fost editor și reporter premiat la Wall Street Journal timp de peste 25 de ani.

De fapt, Consiliul Atlantic a avut o prezență destul de numeroasă la Summitul mondial al guvernelor, incluzând apariții ale lui Defne Arslan, director senior al programului Atlantic Council IN TURKEY, și Olga Khakova, director adjunct al Centrului global pentru energie al Consiliului Atlantic.

Pentru cei care mai puțin familiarizați cu Consiliul Atlantic, am raportat pentru prima dată în mai 2018 că Facebook a încheiat un parteneriat cu thinktank-ul legat de NATO. Am scris atunci: ”Consiliul Atlantic al Statelor Unite a fost înființat în 1961 cu scopul de a consolida sprijinul pentru relațiile internaționale. Deși nu are legătură oficială cu Organizația Tratatului Atlanticului de Nord, Consiliul Atlantic a petrecut decenii promovând cauze inițiate de statele membre NATO. În plus, Consiliul Atlantic este membru al Organizației Tratatului Atlantic, o organizație umbrelă care ”acționează ca un facilitator de rețea în zona euro-atlantică și dincolo de aceasta”. ATO funcționează în mod similar cu Consiliul Atlantic, reunind lideri politici, academicieni, ofițeri de rang înalt, jurnaliști și diplomați pentru a promova valori favorabile statelor membre NATO. Oficial, ATO este independentă de NATO, dar linia de demarcație dintre cele două este foarte subțire.”

În esență, Consiliul Atlantic este un think tank care poate oferi companiilor sau statelor naționale acces la ofițeri, politicieni, jurnaliști, diplomați etc. pentru a-i ajuta să dezvolte un plan de implementare a strategiei sau viziunii lor. Aceste strategii implică adesea determinarea guvernelor NATO sau a persoanelor din interiorul industriei să ia decizii pe care nu le-ar fi luat fără o vizită din partea echipei Consiliului Atlantic. Pare a fi o agenție de relații publice, dar care, de fapt, ”vinde” accesul la persoane de profil înalt cu putere de a influența politicile publice. Într-adevăr, toată lumea, de la George H.W. Bush la Bill Clinton și până la familia agentului internațional de dezordine Zbigniew Brzezinski, au vorbit sau au participat la evenimente ale Consiliului.

La mai puțin de 6 luni după ce Facebook și The Atlantic Council și-au anunțat parteneriatul, peste 500 de pagini FB au fost acuzate că sunt ”dezinformări rusești”, fiind șterse. Paginile erau în mare parte deținute de organizații anti-război sau de jurnaliști independenți, ori promovau responsabilizarea poliției. Respectivele pagini și jurnaliști au contestat în mod direct narațiunile țesute de către marionetele Consiliului Atlantic.

Disecția summitului guvernamental mondial: Ucraina, ODD, ESG, Blockchain și IA

Deși multe dintre numele prezente ar putea fi necunoscute publicului occidental, vorbitorii sunt bărbați și femei care joacă în mod absolut un rol vital în geopolitica internațională.

Printre vorbitorii prezentați se numără:

    – António Guterres, secretarul general al Organizației Națiunilor Unite, care a susținut o conferință intitulată Is Our World Today… Our World of Tomorrow?

    – Dr. Tedros Ghebreyesus, director general al Organizației Mondiale a Sănătății

    – David Pekoske, administratorul Administrației pentru securitatea transporturilor din SUA

    – Dr. Kaitlyn Sadtler, imunolog și bioinginer american, cercetător Stadtman Tenure-Track la Institutul Național de Imagistică Biomedicală și Bioinginerie, membru al NIH din SUA. Aceasta a susținut o prezentare despre Re-ingineria imunității cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație

    – S.A. Șeicul Sabah AlSabah, prim-ministru al guvernului statului Kuweit

    – Jeon Hae cheol, ministrul de interne și al siguranței din guvernul Republicii Coreea

    – Supattanapong Punmeechaow, viceprim-ministru și ministru al energiei din cadrul Secretariatului prim-ministrului din Thailanda

    – Dna Belinda Balluku, ministrul infrastructurii și energiei din Republica Albania

    – Mohammad Sanusi Barkindo, secretar general al OPEC, care a vorbit despre ”Petrolul și gazele într-o lume cu zero emisii nete”.

Conflictul dintre Rusia și Ucraina a făcut, de asemenea, parte din discuții. În context, Maxim Timchenko, CEO al DTEK, a luat parte la dezbateri. Din biografia acestuia aflăm că, ”sub conducerea sa, DTEK a evoluat de la o companie regională de energie convențională la cel mai mare investitor privat din Ucraina, precum și la cea mai importantă companie energetică”.

Apariția lui Timchenko nu trebuie trecută cu vederea, mai ales că a participat la o discuție intitulate ”Ucraina postcriză: New Energy for a New Europe”. Au mai fost acolo Olga Khakova, de la Atlantic Council, și Paula Dobriansk, Senior Fellow, Harvard Kennedy School of Government of Atlantic Council. Din nou, prezența Consiliului Atlantic nu ar trebui deloc minimalizată. Aceștia sunt reprezentanții Blocului occidental al Noii Ordini Mondiale.

Conflictul dintre Rusia și Ucraina se regăsește, de asemenea, într-un alt panel intitulat ”Renunțarea la gazul rusesc”: Pași practici pentru Europa. Aici au participat și mai mulți dintre oamenii de bază ai Consiliului Atlantic. Printre ei, Richard Morningstar, președinte fondator al Global Energy Center, Atlantic Council și Phillip Cornell, Senior Fellow al Global Energy Center, Atlantic Council.

Summitul guvernelor mondiale a petrecut, de asemenea, un timp considerabil discutând despre Obiectivele de dezvoltare durabilă ale Națiunilor Unite (ODD), care formează nucleul Agendei 2030 – la rândul ei parte a Marii Resetări. Printre vorbitorii implicați în discuțiile despre ODD se numără:

    – Dr. Mahmoud Safwat Mohieldi, trimisul special al Națiunilor Unite pentru Agenda 2030 legată de finanțe, care a vorbit în cadrul unui panel despre Națiunile arabe și Obiectivele de dezvoltare durabilă ale ONU.

    – María Sandoval, Prima Doamnă a Columbiei din Guvernul Republicii Columbia. A discutat despre ”Rolul femeilor în realizarea ODD-urilor”. Prima zi a summitului a fost dedicată, de fapt, rolului pe care femeile îl vor juca în desfășurarea așa-numitei Noi Ordini Mondiale și a schemelor de guvernanță globală. Sandoval a sărbătorit faptul că președintele columbian Ivan Duque a lansat ”primul plan național de dezvoltare aliniat direct la ODD, iar acest lucru a oferit, desigur, un spectru mai larg pentru ca femeile să reacționeze și să participe la aceste realizări ale ODD”.

    – Catherine Russell, director executiv al UNICEF, a participat la un panel intitulat ”SDGs pentru fiecare copil”.

Summitul a abordat, de asemenea, criteriile de mediu, sociale și de guvernanță (ESG) promovate de ONU în cadrul unui panel intitulat ”Unde merge ESG de aici?”. Investițiile ESG sunt denumite uneori și investiții durabile, investiții responsabile sau investiții responsabile din punct de vedere social (SRI). Această practică a devenit o modalitate din ce în ce mai populară de promovare a ODD-urilor. În cadrul panelului a participat Neil R. Brown, director general al KKR Global Institute și KKR Infrastructure. KKR Global Institute este aceeași organizație la care s-a alăturat, în 2013, fostul general al armatei americane și director al CIA, David Petraeus.

În plus, în cadrul unui panel intitulat ”Este lumea pregătită pentru un viitor dincolo de petrol?”, au participat E.S. Suhail bin Mohamed AlMazrouei, ministrul energiei și infrastructurii din cadrul Ministerului Energiei și Infrastructurii; E.S.R. Prințul Abdulaziz Al Saud, ministrul energiei din cadrul Ministerului Energiei – Regatul Arabiei Saudite; și E.S. Masrour Barzani, prim-ministru al Guvernului regional din Kurdistan.

Blockchain și inteligența artificială reprezintă o piesă majoră a viziunii tehnocratice pentru 2030, astfel încât, în mod firesc, au existat mai multe discuții privind utilizarea blockchain, AI și chiar 6G (eventualul succesor al tehnologiei 5G).

A existat o discuție despre tehnologia blockchain în cadrul unui panel intitulat ”The Future of Blockchain… A Perspective from Industry Pioneer” (Viitorul blockchain… O perspectivă de la un pionier al industriei), la care a participat, printre alții, Changpeng Zhao, director executiv al Binance. Alte paneluri axate pe De-Fi (finanțe descentralizate) i-au avut ca invitați pe Jamie Crawley, redactor-șef al Coin Desk, și Charles Hoskinson, co-fondator al Ethereum. Am relatat recent despre declarațiile lui Hoskinson cu privire la utilizarea blockchain în scopul implementării programelor ESG și SDG și despre pericolul pe care acestea îl reprezintă pentru intimitate și libertate.

A existat, de asemenea, un panel axat pe introducerea monedelor digitale ale băncilor centrale, intitulat, CBDCs and Stablecoins: Pot ele coexista? Sistemele CBDC, care sunt implementate în națiuni din întreaga lume, reprezintă o componentă crucială a Marii Resetări.

Un grup de discuții se concentrează pe un concept numit Meta-Cități umane, care sună ca o schimbare de nume sau o actualizare a așa-numitelor orașe inteligente. În descrierea panelului se menționează: ”(…) într-o lume a schimbării și a dezvoltării tehnologice rapide, facem lumină asupra unei noi viziuni de planificare a orașelor viitoare, axată pe nevoile și aspirațiile umane. Acest nou cadru va ajuta guvernele să își rafineze rolul în planificarea noii lumi, profitând de oportunitățile de transformare digitală care au loc.”

Un alt panel care clarifică visul tehnocratic a fost intitulat, ”Guvernul invizibil: Eliminarea birocrației prin intermediul tehnologiei”. În descrierea panelului se precizează: ”În acest moment, nu există nici o problemă: tehnologia creează noi posibilități pe măsură ce simplifică procesele, permite un feedback instantaneu și, în cele din urmă, îmbunătățește experiența clienților. În sectorul public, digitalizarea și inteligența artificială creează un nou model de guvernare – guverne „invizibile” care sunt mai agile, mai receptive, mai centrate pe om și bazate pe date. În cadrul acestei sesiuni, factorii de decizie și experții globali vor împărtăși viziunea și experiența lor îndrăzneață în utilizarea tehnologiei pentru a elimina birocrația și a inova serviciile guvernamentale în viitor.”

Ceea ce nu se spune în descrierea panelului este faptul că transformarea guvernului în ”invizibil” va duce, de fapt, la o lume fără responsabilitate pentru guvern și politicieni. În realitate, tehnocrații își imaginează o lume în care sistemele tehnologice tiranice sunt invizibile, iar persoana obișnuită nu are nicio cale de atac pentru a preveni excluderea sau pedeapsa pe baza scorului său de credit social.

Este lumea pe care acești tehnocrați – mulți dintre ei nealeși – o imaginează. Singurul mod în care viziunea lor nu se va realiza este dacă oamenii planetei își aruncă televizoarele, ignoră dramele celebrităților și încep să iasă din sistemele de sclavie.

Despre: World Government Summit Organization este o organizație globală, neutră și non-profit, dedicată modelării viitorului guvernelor. În cadrul diferitelor sale activități, Summitul explorează agenda următoarei generații de guverne, concentrându-se pe valorificarea inovației și a tehnologiei pentru a rezolva provocările universale cu care se confruntă omenirea.

De la înființarea sa în 2013, Summitul a susținut misiunea de a modela viitoarele guverne și de a crea un viitor mai bun pentru umanitate. Ultimele 7 ediții ale Summitului au stabilit cu succes un nou model de colaborare pe un teren de joc internațional pentru a inspira și a permite viitoarei generații de guverne.

Mai multe despre evenimentul descris mai sus găsiți aici: https://www.worldgovernmentsummit.org/events/2022/events-initiatives

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs