Capitala globaliștilor liberali, mutată de Zelensky la Kiev

■ Șeful statului major al SUA, generalul Mark Milley, spune că ”potențialul unui conflict internațional semnificativ crește, nu scade”. Pe bune?! Oare are vreo legătură cu declarațiile săltărețe (pe alocuri, chiar iresponsabile) ale lui Joe Biden? Sau cu faptul că în Ucraina intră zilnic tone de armament greu și mii de mercenari? ”Ne confruntăm acum cu două puteri globale: China și Rusia, fiecare cu capacități militare semnificative, care intenționează să schimbe în mod fundamental ordinea globală actuală bazată pe reguli”, a adăugat Milley. E simpatic generalul. Nu a putut spune ”ordinea globală bazată pe corupție la nivel înalt, cu banii pompați de Soros”. Ar fi sunat rău. Așa că a găsit o exprimare în limbaj de lemn, diplomatic.

■ În aceeași idee, fostul secretar al Apărării, Chuck Hagel, a declarat că Statele Unite trebuie să accelereze ajutorul acordat Ucrainei pentru a învinge Rusia. ”Implicațiile globale ale agresiunii lui Putin se extind dincolo de cele două țări”, zice Chuck. Îl cred. Globalizarea visată de Biden și acoliții lui s-a dus pe apa sâmbetei. Măcar să profităm cât mai mult, și-au zis băieții. Să tăiem o felie cât mai mare din tortul rămas pe masă. Nu contează cu ce costuri. Europenii să zică mersi dacă scapă fără să înghită pastile cu iod. Să zică mersi că le dăm gaze și armament din ”surse sustenabile”.

■ Apropo, citez: ”Reducerea drastică a utilizării combustibililor fosili, creşterea suprafeţelor împădurite şi scăderea consumului de carne sunt doar câteva dintre acţiunile necesare în acest deceniu pentru a limita schimbările climatice”, zice Gigi24, pe tonul alarmist binecunoscut. Cred că nu mai era nevoie s-o spună. Din moment ce iarna viitoare vom sta la 15 grade în casă, vom folosi dușul doar de sărbători și vom merge pe jos, planeta va fi oricum salvată. Cât despre carne, cine va mai vedea așa ceva după război, în afară de funcționarii de la Bruxelles? În cel mai fericit caz, o să ne livreze filantropul Bill niște mușchi de vită scos la imprimantă. Și viermi de făină modificați genetic. Ieftini, crocanți și buni.

■ Președintele Biden a scris în 2017 o scrisoare de recomandare pentru facultate destinată fiului unui executiv chinez care a făcut afaceri cu Hunter Biden. E concluzia redactorilor de la Fox News, după analiza unor e-mailuri din laptopul pierdut. Președintele a negat în mod repetat că a discutat cu Hunter despre afacerile ultimului. Adevărul e că cei doi, tată și fiu, sunt modele de urmat pentru orice american (și nu numai). Niciodată n-au mințit, n-au manipulat, nu s-au folosit de statutul lor în scop personal. Ce-i drept, câteodată Joe mai scapă câte un ”stupid son of a bitch”, o mai confundă pe soție cu Kamala sau pe Zelensky cu bin Laden. Nimeni nu-i perfect.

■ Eroul pare a fi în formă maximă. ”Cui i se îngăduie mai mult decât i se cuvine, acela vrea mai mult decât i se îngăduie”, spunea sirianul Publilius Syrus, ajuns la Roma în calitate de sclav. ”Oraşul Kiev a devenit capitala democraţiei globale, capitala luptei pentru libertate pe continentul european”, pretinde Zelenski, de pe piedestalul pe care l-a așezat propaganda globalistă. Eroul nostru sugerează găzduirea unei conferinţe globale la Kiev pentru a „determina cum poate fi reformată arhitectura lumii” după război. Păi cum să fie reformată? Capitala ”globaliștilor liberali” nu va fi la Washington sau Ierusalim, ci la Kiev (sic!). Iar capitala ”globaliștilor iliberali/măcelari” va fi la Moscova sau la Beijing. Zelensky a încheiat apoteotic: „Nu avem altă opţiune – se decide soarta pământului şi a poporului nostru. Ştim pentru ce luptăm. Şi facem totul pentru a câştiga”. Gata, m-am liniștit. Dacă-i vorba despre soarta pământului, sun imediat la biroul de încorporări. Vreau în prima linie.

■ CTP nu se dezminte: ”Zelenski – emoționant, limpede, realist, ajungând la români în ciuda sonorului tăiat și traducerii aiuritoare”. Celălalt vector de opinie marca Gigi24, Mîndruță, ține foarte aproape: ”În dimineata asta, o mașină a intrat în gardul ambasadei Rusiei la București. Nu există urme de frânare”. Cu părere de rău, gardul a rezistat.

■ ”Pentru a forța Rusia să-și accepte eșecul din Ucraina, administrația Biden va trebui să treacă literalmente la o mentalitate de război, implicând poate chiar și acel gen de brinkmanship [a merge cu escaladarea crizei până în pragul războiului nuclear, în speranța că adversarul va ceda primul – n.trad.] cum nu s-a mai văzut de la Criza Rachetelor din Cuba din 1962”, zice Wall Street Journal. Vedem cu toții că pasul a fost deja făcut. Mentalitatea de război este bine înfiptă în capul lui Biden. Iar escaladarea crizei până în pragul conflictului nuclear face parte din rutina zilnică a propagandei.

■ Cu mai puțin de o săptămână înaintea primului tur al alegerilor prezidențiale din Franța, Macron nu mai este atât de sigur de o victorie în fața principalei contracandidate, Marine Le Pen, potrivit Le Monde. Ca să fie, totuși, sigur, Macron s-ar putea interesa, pe ultima sută de metri, despre avantajele votului masiv prin corespondență. Și ale softului Dominion Voting Systems. Orice efort nu este de neglijat. Chiar și niște sfaturi din partea lui Soros ar prinde bine. Franța nu poate fi decât globalistă, altfel rămâne d-na Ursula fără job. Vreți să rămână Ursula șomeră? Nu vă este milă chiar deloc?!

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs