Summit-ul NATO sau cum turnăm gaz pe foc

Exact la timp pentru aniversarea războiului de agresiune împotriva Republicii Federale Iugoslavia, pe 24 martie 1999, 23 de ani mai târziu NATO se reunește din nou într-o situație de război. Și, ca un ecou tardiv al începutului războiului din Irak, președintele american se deplasează la summitul NATO cu o minciună în bagaj, despre arme chimice: ”El (Putin) a folosit arme chimice în trecut și ar trebui să fim atenți cu ce ne confruntăm”. Urmând metoda ”minciuna dublă este mai bună”, Biden vrea să albească laboratoarele americane de arme biologice din Ucraina cu un raport despre armele rusești. Videoclipul cu care secretarul de stat american Victoria Nuland recunoaște existența laboratoarelor din Ucraina este încă pe net. Adevărul poate fi văzut și auzit.

Deutsche Welle și armele chimice

Iar reportajul Deutsche Welle din septembrie 2017 se găsește de asemenea pe net, relatând despre distrugerea ultimelor arme chimice rusești din perioada Războiului Rece. Este doar o chestiune de timp până când aceste documente vor fi șterse. În conștiința populației germane, ele oricum nu există: raportul privind distrugerea armelor chimice rusești – pentru că a trecut prea mult timp de atunci. Iar mărturia lui Nuland – pentru că mass-media o ascunde.

Interzicerea partidelor pro-rusești

Chiar la timp pentru summitul NATO, o propunere rusă de rezolvare a crizei ucrainene este pe masă: Ucraina ar trebui să se declare oficial o țară neutră și să nu se alăture niciodată blocului militar NATO condus de SUA. Aceasta ar fi șansa de a pune capăt războiului. O șansă pe care Ucraina și cei care trag de sfori din SUA nu au reușit să o valorifice până acum. Dimpotrivă, președintele ucrainean spune că ar fi dispus să negocieze doar dacă trupele rusești ar părăsi Ucraina. În paralel, Consiliul pentru Securitate Națională și Apărare al Ucrainei a interzis o serie de partide ”pro-ruse”. Interdicția afectează, desigur, partidele formate de rușii ucraineni, care reprezintă peste 17% din populație, și exacerbează războiul civil.

Livrări de arme germane

Participarea germană la summitul NATO alimentează, de asemenea, războiul. Purtătorul de cuvânt pentru politică externă al grupului parlamentar SPD din Bundestag, Nils Schmid, susține că balanța militară trebuie să fie schimbată în favoarea Ucrainei: ”Cheia aici este, într-adevăr, livrarea de arme. Pentru că asta este ceea ce face diferența pe termen scurt”. Și ministrul de externe Annalena Baerbock suflă în aceeași trompetă stridentă a războiului: ”Din partea guvernului, vom lucra sub o mare presiune pentru a ne asigura că, dacă se vor face achiziții de la producătorii germani, acest lucru se va putea întâmpla cât mai repede posibil.”

Pentru că germanii nu sunt atât de proști pe cât îi vrea propaganda, ei știu că livrările de arme nu fac decât să prelungească războaiele. De aceea, inteligentul ministru al Apărării propune ca aceste livrări să se desfășoare în condiții strict secrete.

Noua forță de intervenție a UE

Sincronizat cu summitul NATO, șefii de stat și de guvern ai Uniunii Europene se reunesc la Bruxelles. Întrunirea la nivel înalt va parafa ceea ce a fost deja decis în cadrul reuniunii miniștrilor de externe ai UE: alte 500 de milioane de euro vor fi transferate Ucrainei pentru noi arme. În plus, va fi creată o nouă forță de intervenție militară. Unitatea militară va fi formată din 5.000 de soldați. ”A interveni”, desigur, nu înseamnă în interiorul granițelor UE. ”A interveni” înseamnă a purta un război în afara UE. Germania și Franța fac deja o repetiție în Mali, unde ”intervin” pentru a ”securiza” aurul și uraniul care nu aparțin nici germanilor, nici francezilor.

Inimă militară germană

Oricine se gândește acum la materiile prime din Ucraina, la grâu, minereu de fier, grafit, titan, nichel, litiu până la minereuri rare, trebuie să fie considerat drept cineva care îl înțelege pe Putin. Trebuie să fie catalogat drept un prieten al lui Putin. Pentru că imperialismul occidental există, dar a vorbi despre el este considerat indecent. Mai ales atunci când fenomenul este menționat în legătură cu implicarea NATO în Ucraina. Faptul că germanii ar trebui să furnizeze nucleul noii forțe de reacție rapidă a UE a fost subliniat de ministrul federal al apărării, Christine Lambrecht: ”Voi propune ca nucleul militar, forța de reacție rapidă, să poată fi furnizată de Germania pentru un an, în 2025. Aceasta este oferta noastră, deoarece este important să transmitem un semnal: Ne apărăm unii pe alții.”

Dăm foc la fitil până când explodează războiul

Dacă războiul din Ucraina nu ar fi existat, ar fi trebuit să fie inventat pentru industria de armament. Dar reprezentantul armat al corporațiilor de armament, NATO, a făcut tot posibilul pentru a aprinde focul în Ucraina până când s-a ajuns la război. Nu cu trupe NATO, bineînțeles. Doar nu degeaba există regimentul ucrainean Azov-nazist, consilieri militari americani și președintele Zelensky, ai cărui bani ilegali sunt ascunși în conturi offshore și sugerează o rețea secretă. Un fapt despre care se poate citi în documentele Pandora. Complet public este faptul că naziștii din Regimentul Azov reprezintă o parte oficială a forțelor armate ucrainene, iar Zelensky tace.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs