Jurnal în vreme de pandemie | Sezonul 2, Ep. 3 | Societatea tehnocratică

Silviu Chiran

Accelerarea colaborarii intre membrii Elitei in ultimii 125 de ani este doar unul dintre motivele status-quo-ului curent. Al diferentelor fantastice dintre membrii si apropiatii Elitei si oamenii obisnuiti, din perspectiva accesului la resurse. Polarizarea este extrema.

Un alt motiv este dat tocmai de catre dezvoltarea intensa a economiei. Mai ales pe baza dezvoltarii industriale accelerate si modificarea, in consecinta, a modalitatii in care omul obisnuit interactioneaza cu lumea. Sau cu propria persoana.

Acest mix intre organizare programatica si modificarea comportamentului uman ca urmare a evolutiei tehnologice determina aparitia societatii curente. Hai sa ii spunem societate tehnocratica. Celor care isi doresc sa inteleaga mai bine impactul dezvoltarii economice asupra societatii, dar si multe dintre comportamentele individuale sau colective actuale, le recomand sa citeasca manifestul lui Ted Kaczynski (Unabomer pentru cititorii mediei mainstream). Este facil de gasit, chiar si folosind motorul vostru de cautare favorit (altii ii spun google). Pentru cei mai lenesi, aveti aici un link (pe un sistem de stocare bazat pe blockchain):

https://siasky.net/vANgRlgDhgZUUHFM6axszutzwpRuUd5f4Bkc0Z08Tao4Yw

Desi scris inainte de 1995 este ”incredibil de util” in a intelege comportamente de ieri sau de azi si o buna modalitate de a (auto)trata efecte psihologice negative. Persoanele inteligente care isi petrec timp in compania unui psiholog pot intelege mai multe despre ele doar citind acest manifest. Este util si in a intelege cauzele aparitiei si extinderii comportamentelor stangiste. Fara a intra in detalii (cel putin in cadrul acestui text), exista un interes implicit al Elitei in extinderea comportamentelor stangiste. Citirea manifestului este necesara in a intelege ca directia tehnologica curenta are sanse mai mari sa ne duca catre extirparea oamenilor de pe planeta. Controlul evolutiei tehnologice prin ”legi” si ”framework-uri” reprezinta doar o alta utopie. Sau poate vom avea noroc cu diverse proiecte de AI care vor reusi sa apere umanitatea mai bine decat o facem noi. Am remarcat in cateva proiecte ca AI-ul nu are bias-ul corectitudinii politice. Este posibil sa ajunga in zona adevarurilor naturale daca incepe sa invete singur. Intuiesc ca avantajul major pe care l-a avut Ted Kaczynski fata de alti ganditori a fost apropierea de natura si utilizarea inteligentei ancestrale, precum si scrierea materialului ”din afara” societatii.

Pentru cei care nu citesc manifestul din cauza actiunilor criminale ale autorului, le aduc aminte cu privire la ce am scris despre ipocrizia autorului si valoarea de adevar a unor informatii. Fara a ne referi la ipocrizia unor astfel de ganduri:). Este scris de un om cu un nivel de inteligenta mult (in acest caz mult inseamna imens) peste medie. Apropos, este unul dintre nefericitii cobai ai experimentului Mk Ultra. Cine l-a pus sa ajunga la 16 ani la Harvard?

Azi sunt scurt. Este mult mai important sa cititi manifestul cu ochiul omului care traieste in societatea din 2022. Sunt 37 de pagini (cu tot cu notele de subsol).

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs