Încă din 2021, consilierul lui Zelensky pe probleme militare a șantajat SUA

Pe 18 martie 2019 (rețineți data!), Alexei Arestovich, consilierul lui Zelensky pe probleme militare, oferea un amplu interviu unei ziariste din Ucraina. Înregistrarea încă mai există pe Youtube, o găsiți aici.

Alexei a cochetat cu actoria și este printre cei mai cunoscuți bloggeri din Ucraina. Însă acum îl sfătuiește pe Zelensky în chestiuni de țin de război (deși, potrivit CV-ului, este departe de a avea pregătire de specialitate).

În 2019, jurnalista l-a întrebat pe consilierul lui Zelensky dacă se va termina războiul din provinciile separatiste. Arestovich a negat vehement. Dimpotrivă, zice el, sunt șanse mari ca Rusia să invadeze Ucraina, pentru că ”trebuie să ne distrugă infrastructura, să ne devasteze teritoriul, cu scopul ca NATO să nu ne poată accepta”.

Reporter: Vreți să spuneți că Rusia va îndrăzni să înfrunte NATO?

Arestovich: Nu, nu NATO. Ei trebuie să acționeze înainte de aderarea noastră la NATO, cu scopul de a ne face neinteresanți pentru NATO. Cu o probabilitate de 99.99% PREȚUL NOSTRU PENTRU INTRAREA ÎN NATO ESTE UN RĂZBOI MARE CU RUSIA. Dacă nu aderăm la NATO vom fi absorbiți de Rusia în 10-12 ani.

Reporter: În cazul ăsta, ce ar fi de preferat?

Arestovich: Desigur, un război pe scară largă cu Rusia și aderarea la NATO ca rezultat al înfrângerii Rusiei (sic!). Cel mai tare lucru.

(apoi Arestovich explică ce ar însemna războiul cu Rusia – fix ce se întâmplă de vreo 20 de zile în Ucraina. Cu o probabilitate de 99%, mai subliniază consilierul lui Zelensky)

Reporter: Când se va întâmpla (războiul cu Rusia)?

Arestovich: În perioada 2020-2022, cel mai probabil.

Cum știm, în 2020 a venit pandemia, așa că războiul s-a decalat cu vreo 2 ani. 

De remarcat că pe 18 iulie 2021, Statele Unite încă ezita în legătură cu declanșarea războiului din Ucraina. Alexei Arestovich afirma în mass-media (vezi link aici) că țara sa nu poate respecta Acordurile de la Minks. Potrivit lui Arestovich, Ucraina nu va implementa ”formula Steinmeier” pentru soluționarea situației din Donbas, în forma sa actuală, iar statele occidentale, inclusiv SUA și Germania, nu dețin mecanisme care să oblige Kievul să facă acest lucru.

Arestovich recurgea, practic, la un șantaj: nu veniți voi, NATO, atunci ne ducem spre Est și cerem sprijinul Chinei. Ei vor veni cu mare bucurie.

Consilierul a precizat că Ucraina “își permite să ignore opinia partenerilor occidentali”, iar dacă întâlnirea planificată a președinților Ucrainei și Statelor Unite, Volodimir Zelenski și Joe Biden, se va încheia fără perspective pentru Kiev, atunci Ucraina va începe o ”etapă separată a vieții”, cu o întoarcere spre est.

”China, țările din Orientul Mijlociu, India poate… Dacă Statele Unite nu ne ajută să facem față Rusiei, atunci China ne va ajuta. Chinezii, spre deosebire de Statele Unite, nu ezită să ofere garanții și securitate, iar investițiile vin instantaneu și fără alte prostii”, a mai declarat consilierul, explicând această presupusă poziție a Chinei prin existența unor relații disfuncționale între Moscova și Beijing.

Finalul interviului din martie 2019 prezintă pur și simplu o ”premoniție” ieșită din comun. Consilierul prezidențial ucrainean Alexei Arestovich (atunci, doar în calitate de ”expert militar”) despre ”zona de interdicție aeriană” cerută cu insistență, la trei ani distanță, de Zelensky: ”(…) Dar prețul aderării la NATO este foarte probabil să fie un conflict pe scară largă cu Rusia: fie un conflict mai mare decât cel de acum, fie o succesiune de astfel de conflicte. Dar în acest conflict vom fi susținuți foarte activ de Occident – cu arme, echipamente, ajutoare, noi sancțiuni împotriva Rusiei și, foarte posibil, introducerea unui contingent NATO, o zonă de interdicție aeriană etc. Așadar, nu vom pierde acest conflict, ceea ce este deja un lucru bun.”

Baba Vanga ar fi fost invidioasă pe consilierul lui Zelensky.


În concluzie, cum vine treaba cu nebunia rușilor, cărora li s-a năzărit, din senin, să atace Ucraina?

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Incredibil. Deci e „crystal clear” că totul a fost pregătit. Putin, nu avea cale de întors., dar hei, trebuie sa faci parte din turmă, să nu treci drept putinist ! De 2 ani .
    Articol excelent! Bravo!
    Eu refuz, să fac parte din turmă 🙏👏🇷🇴.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs