EXCLUSIV. Vibrant omagiu adus conducătorilor iubiți cu prilejul zilei de 8 Martie

NOTĂ: Acest articol a fost publicat de Agenția Mediafax pe 8 martie 2021. Apoi a ”dispărut” subit, într-o noapte foarte agitată de noiembrie 2021, împreună cu alte 300 de comentarii și analize.

Să plecăm de la un articol apărut în anii 80 în ziarul Scînteia, principalul organ de presă al Partidului Comunist, ca să ne imaginăm cum ar arăta un omagiu dedicat conducătorilor țării cu prilejul Zilei Femeii, dacă astăzi, 8 martie 2021, am trăi sub un regim totalitar, o dictatură de tip Beijing.

Titlu mare, pe prima pagină: ”O forță importantă în opera de înflorire a patriei

Încă de la creare, partidul nostru și-a înscris pe steagul luptei revoluționare, printre obiectivele sociale și politice importante, emanciparea femeii liberale, realizarea deplinei egalități între bărbați și femei.

Astăzi, de Ziua Internațională a Femeii, ne amintim cu legitimă mândrie că alături de numele atâtor bărbați, neînfricați tovarăși, se află și cele ale multor femei, militante curajoase și devotate pentru cauza globalismului. În spiritul acestor tradiții revoluționare, în istoricele realizări obținute de poporul nostru în anii construcției liberalismului, se află încorporată și munca milioanelor de femei din țara noastră – românce, maghiare, germane, rrome și de alte naționalități, muncitoare și intelectuale, ingineri și cadre didactice, medici și artiști, mereu prezente alături de soții, frații și fiii lor, în opera măreață de edificare a noii orânduiri sociale.

Pentru toate femeile din țara noastra constituie un motiv de deosebită satisfacție și bucurie înaltele aprecieri pe care tovarășul Klaus Iohannis le-a formulat cu prilejul Zilei de 8 Martie. Prin vocea tovarășei Raluca Turcan, femeile din România își exprimă recunoștința lor profundă, sentimentele de sinceră gratitudine pentru minunatele condiții de muncă și de viață ce le sunt create. Eforturile partidului au dus la instituirea unui climat deosebit de fertil de afirmare plenară a personalității femeii în toate domeniile de activitate, de realizare a condițiilor propice pentru ca ea să împletească armonios îndatoririle profesionale și obștești cu cele ce-i revin în calitate de soție, mamă și gospodină.

Niciodată nu s-au bucurat femeile din țara noastră de atâta prețuire, de atâta aleasă cinstire, de un statut mai înalt în viața socială și politică, în conducerea societății, a țării. Cu toate acestea, considerăm că este loc și de mai bine. Discriminările dintre bărbați și femei încă se manifestă plenar, în ciuda directivelor primite de la Bruxelles. Avem doar 17 la sută femei în parlament, față de 19 la sută în urmă cu patru ani. În guvern lucrurile stau chiar și mai prost, lucru ce nu ne face cinste la nivel național, european și mondial.

Fie că este muncitoare la Carrefour, polițistă, crainic TV, medic epidemiolog, director de multinațională sau șofer de autobuz, contribuția prin muncă a femeii cunoaște un spor de competență, de responsabilitate, de angajare în transpunerea în practică a obiectivelor luptei cu pandemia, a indicațiilor și orientărilor date de tovarășul Florin Cîțu oamenilor muncii din economie.

Dreptul democratic la muncă este folosit de femeile din țara noastră ca o relevantă expresie a egalității cu bărbatul pe tărâm profesional, chiar dacă în unele sectoare de activitate se mențin încă decalaje importante la nivelul salarizării. Acest aspect este regretabil și nu trebuie să se perpetueze sub nicio formă.

În campania de vaccinare anti-Covid, domeniu ce solicită înalte calități profesionale și o gândire cutezătoare, femeile ocupă un loc ce le onorează. Faptul că asistentele și doctorii din centrele de vaccinare sunt în proporție covârșitoare femei confirmă că ele se bucură de încrederea cetățenilor. Confirmă că hărnicia, priceperea, abnegația și spiritul lor gospodăresc sunt prețuite așa cum se cuvine atât la București, cât și la Bruxelles, Washington și Beijing.

Prezența lor în organele de conducere ale partidului și în fruntea unor instituții centrale, a unor importante spitale, centre de propagandă și unități de luptă cu noul coronavirus, este urmarea firească a atenției acordate ridicării nivelului profesional și politic al femeilor.

Astăzi, de 8 Martie, amintim aici devotamentul cu care se consacră războiului cu pandemia și consolidării familiei, noblețea cu care se dedică creșterii și educării tinerei generații, în spiritul respectului față de muncă, al iubirii pentru UE și partid, al cinstei și demnității umane. Prin însăși menirea și viața ei – ca mamă, soție, soră – femeia este profund atașată cauzei păcii. În numele acestui mare ideal umanist, femeile din țara noastră nutresc sentimente de vie simpatie și solidaritate internațională cu lupta pentru pace și libertate, cu mișcările #metoo și BLM, cu mișcările progresiste, ecologiste, democratice și liberale, pentru emancipare și egalitate socială, pentru făurirea pe planeta noastră a unei lumi mai bune și mai drepte, cu industrii mai curate, nepoluante, fără emisii de dioxid de carbon.

Totodată femeile din România salută mișcările de emancipare sexuală din întreaga lume, care le permit cetățenilor, fie ei bărbați sau femei, să-și aleagă genul fără niciun fel de opreliști, încă de la vârste fragede, în spiritul ideii de libertate absolută, toleranță și diversitate.

Pentru politica înțeleaptă de pace și prietenie între popoare, cu prilejul zilei de 8 Martie femeile din țara noastră le aduc un vibrant omagiu tovarășilor Klaus Iohannis și Florin Cîțu, exprimându-și recunoștința și prețuirea pentru contribuția inestimabilă la împlinirea multilaterală a personalității femeii, la progresul continuu al României liberale, ca parte a Uniunii Europene și, pe viitor, a Statului Global.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs