Agenda 2030 a ONU: Urmează un ”test de stres serios, mai mare decât această pandemie”

Agenda 2030 a ONU nu reprezintă nimic mai puțin decât o tiranie guvernamentală globală care înrobește întreaga omenire, în spatele unor sintagme pompoase livrate populației, gen ”dezvoltare durabilă” și ”egalitate”.

Prim-ministrul ungar Viktor Orbán a ținut un discurs despre starea națiunii la Budapesta, în fața Camerei de Comerț, pe 19 februarie 2022. A fost prima zi oficială de campanie electorală pentru alegerile generale din 3 aprilie, din Ungaria.

În ciuda faptului că guvernul lui Orbán a pus în aplicare susținut campania Covid și a promovat ”vaccinurile” experimentale, el a demonstrat încă o dată că este perfect în privința altor probleme importante – inclusiv proprietatea privată, importanța culturii tradiționale și necesitatea de a rezista și următoarei crize pe care Organizația Națiunilor Unite (ONU) și Forumul Economic Mondial (WEF) o vor declanșa, de acum până în 2030.

Agenda 2030

La finalul discursului său de mai bine de o oră (extrase pe care Fundația RAIR SUA le-a tradus mai jos), premierul Orbán încearcă să avertizeze cetățenii cu privire la Marea Resetare a WEF și la Agenda 2030 (fosta Agenda 21) a Organizației Națiunilor Unite. Acestea plănuiesc să transforme lumea – proprietatea va fi depășită, viața privată inexistentă, iar organizațiile lor globaliste vor obține un control total. Orbán a subliniat importanța pregătirii țării sale pentru viitorul lor ”test de stres serios, mult mai mare decât această pandemie”: ”(…) Altfel, în jurul anului 2030, când vor avea loc tot felul de schimbări mari în lume, despre care nu am timp să vorbesc acum, din America până în Uniunea Europeană se vor întâmpla multe. Acea [perioadă de] timp din jurul anului 2030 va fi o încercare pentru toate națiunile și le va supune la un test de stres serios, mult mai mare decât această pandemie. Până în acel moment, în 2030, națiunea noastră, comunitatea noastră națională, inclusiv economia sa, trebuie să fie într-o stare [care să ne permită] să rezistăm la acele provocări și chiar să le folosim pentru a prospera! Iată ce ne așteaptă”.

Context mai larg

În timpul discursului Orbán a abordat importanța relației dintre guvern și Cameră. El a subliniat că, pentru a obține prosperitatea viitoare și un avantaj competitiv regional maghiar până în 2030, Camera și guvernul au nevoie de acordul care urma să fie semnat între cele două părți, în acea zi: ”(…) Prin urmare, voi fi încântat să semnez acest acord și sunt sigur că [va sprijini] marele nostru obiectiv strategic național de creștere economică de două-trei procente peste rata Uniunii Europene în fiecare an. Iar când economiile europene stagnează și merg în jos, noi trebuie să ne mișcăm pe o traiectorie ascendentă. Dacă putem respecta acest acord în următorii zece ani, până în 2030 vom fi la nivelul mediu de dezvoltare al Uniunii Europene, vom avea capacități de apărare, vom avea universități remarcabile, vom avea un avantaj tehnologic în regiune în comparație cu alții; și, cu o bună conducere politică, putem combina toate acestea pentru a crea un avantaj competitiv național maghiar, nu numai în regiune, ci și dincolo de ea”.

Agenda 2030

Majoritatea presei a ignorat porțiunea din discursul premierului Orbán care face aluzie la Agenda 2030 a ONU, o schemă fascistă corporatist-guvernamentală. În anii 1990, Organizația Națiunilor Unite a elaborat Agenda 21, așa-numitul lor plan pentru a învinge ”schimbările climatice”. În 2015, aceasta a fost rebotezată de socialiști în ”Agenda 2030”, care nu are nimic de-a face cu ”încălzirea globală”, ci cu remodelarea lumii noastre în conformitate cu viziunea lor socialistă. Apoi, anul trecut, impulsul pentru Agenda 2030 nu se referea doar la schimbările climatice, ci la un proiect pentru așa-numita ”dezvoltare durabilă” la nivel mondial.

Documentul descrie nimic mai puțin decât o preluare de către guvernul global a fiecărei națiuni de pe planetă. Cele 17 ”obiective” declarate ale Agendei 2030 sunt cuvinte de cod pentru o agendă fascistă corporatist-guvernamentală, care va închide omenirea într-un ciclu devastator de sărăcie, îmbogățind în același timp cele mai puternice corporații și persoane fizice globaliste din lume.

Ungaria se protejează împotriva Agendei 2030

Chiar mai mult decât majoritatea națiunilor europene, istoria Ungariei a fost o luptă pentru libertate. În ultimul secol, Ungaria a trebuit să lupte împotriva turcilor otomani islamici, a naziștilor și a comuniștilor. Prin urmare, maghiarii nu sunt, în general, încântați de ideea de a se sacrifica în favoarea globaliștilor care urmăresc să schimbe normele și obiceiurile societății.

Pentru ca maghiarii să se protejeze împotriva preluării comuniste a globaliștilor, Orbán îi îndeamnă pe cetățeni să respingă toate politicile economice socialiste.

”Primul și cel mai important lucru este că nu vreau să fac nicio concesie în favoarea vreunei politici economice socialiste. Nu este vorba doar de faptul că suntem anticomuniști din punct de vedere politic – asta este o poveste. Dar ne opunem, de asemenea, în mod explicit, oricărei abordări comuniste, socialiste a politicii economice. Este mai mult decât o idee economică, este o convingere filozofică, iar eu am trăit sub regimul anterior timp de 26 de ani”, a punctat Orban.

În plus, liderul maghiar îi îndeamnă pe cetățeni să dețină proprietăți private, ceea ce îi va proteja pe cetățeni de Agenda Globalistă 2030, în care ”nu deții nimic, nu ai nicio intimitate, dar viața nu a fost niciodată mai bună”.

”Cred că proprietatea privată are puterea de a crea cultură. Și creează o cultură bună, o cultură pe care se poate construi o viață bună și pe care, o națiune își poate construi propriul viitor. Prin urmare, baza noastră rămâne proprietatea privată. Vrem ca oamenii să aibă propriile case, propriile economii, propriul pământ, propriile grădini, propriile unelte. Suntem convinși că acest lucru nu este numai bun pentru economie, ci și întărește cultura de a avea grijă de lucruri și, prin urmare, de propriile noastre vieți. Dacă deții ceva, trebuie să ai grijă de acel lucru. Iar acest lucru duce la un comportament cultural diferit față de cel pe care îl ai dacă locuiești mereu în casa altcuiva, trăiești din banii altcuiva, iar orizontul tău de timp este mai scurt”, a mai spus premierul Ungariei.

Dacă deții o proprietate, trebuie să te gândești la ce vei face cu ea pe termen mediu și lung; nu poți trăi doar de pe o zi pe alta. Iar proprietatea privată este singurul lucru care te poate ajuta să depășești obiceiul prost de a merge mereu după un câștig ușor. Banii câștigați ușor se numesc credit.

”Așadar, doar proprietatea privată este cea care limitează instinctul uman de a împrumuta fără limite. Se știe că, dacă împrumuți prea mult, îți vei pierde averea. Este atât de simplu; altfel, toată lumea este fericită să caute bani ușor de obținut. Vreau doar să spun că guvernul, dacă va rămâne la putere, va susține explicit și ferm proprietatea privată, din convingere filosofică”, a promis Orban.

Agenda 2030 a ONU nu este nimic mai puțin decât o tiranie guvernamentală globală care înrobește întreaga omenire. Ei nu doresc ca indivizii să dețină nimic. În schimb, vor ca indivizii să se bazeze pe ei pentru a le asigura hrana. Orbán este unul dintre foarte puținii lideri europeni care încearcă să își protejeze națiunea de o preluare de către tehnocrați.

Urmăriți un fragment din discursul premierului ungar Viktor Orban despre starea națiunii:

https://rumble.com/vw3e32-un-agenda-2030-viktor-orbn-warns-serious-stress-test-is-coming-greater-than.html

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs