Hillary Clinton le cere actorilor neguvernamentali și hackerilor să conducă SUA într-un război fierbinte

Să nu uităm istoria Egiptului din 2011, a Libiei din 2012 și a operațiunilor inițiale ale Departamentului de Stat al SUA în Ucraina, în 2014.

Tot ceea ce vedem în mass-media americană în jurul intereselor SUA în Ucraina este o operațiune masivă de propagandă cu sediul în Departamentul de Stat al SUA și în comunitatea de informații a SUA.  Sentimentul de simpatie pe care îl simțiți face parte dintr-o operațiune de manipulare intenționată din interiorul acestei matrice DC.

Imaginile, fotografiile, videoclipurile, discursurile și cinematografia difuzate de mass-media corporatistă americană sunt toate intenționat menite să creeze o perspectivă foarte specifică în rândul poporului american față de problemele din Ucraina. Organizația Națiunilor Unite și Departamentul de Stat american (de stânga) vor lucra împreună în acest caz, la fel cum au făcut-o și în exemplele anterioare (Ucraina 1.0, Libia, Egipt etc.).

Dacă puneți la îndoială oricare dintre construcțiile lor, dacă evidențiați sforile marionetelor, dacă observați distribuția colectivă a unor modele repetate în mod specific, sunteți etichetat ca fiind un apologet al Rusiei. Cu toate acestea, este esențial să ne păstrăm punctele de referință pentru a recunoaște când suntem induși în eroare.

Acest lucru nu înseamnă că președintele rus Vladimir Putin este un actor bun în cadrul scenariului. Nu este.  De asemenea, nu înseamnă că Volodymyr Zelenskyy este un participant voluntar în schema geopolitică. Nu este.  Zelenskyy a rămas blocat într-un scenariu ieșit de sub controlul său. El face tot ce poate pentru a evita cel mai rău rezultat. Ceea ce înseamnă că se aliniază cu Departamentul de Stat al SUA, cea mai puțin rea dintre cele două opțiuni actuale.

În Ucraina există luptători autentici pentru libertate și lideri autentici care luptă pentru a rămâne un stat independent, liber de influența Rusiei. Cu toate acestea, elementele ucrainene libere sunt, de asemenea, blocate de manipulările politice ale unor forțe externe, precum SUA și NATO.

Ultra-stângacii din Departamentul de Stat profund al SUA joacă în Ucraina de mai bine de un deceniu. Chiar credeți că vor renunța pur și simplu la investițiile lor, fără să lupte pentru a păstra această influență? Bineînțeles că nu.

În plus, credeți că sistemul DC a depus atât de mult efort pentru a controla politica ucraineană de atâta timp și gata, pleacă fără să lupte? Din nou, bineînțeles că nu. Acesta este terenul de joacă al unor oameni precum fostul senator John McCain și actualul senator american Lindsey Graham. În cadrul alinierii DC, nu există nicio distanță între partidele politice atunci când vine vorba despre beneficiile influenței geopolitice.

Republicanii și democrații sunt uniți în ceea ce privește ”politica externă”, iar instituții precum Comisia pentru relații externe a Senatului sunt aliniate cu intențiile și scopurile aparatului de informații al Deep State și ale Departamentului de Stat al SUA.  Vorbim despre o aliniere bazată pe rezultate reciproc avantajoase.

Fără îndoială, există ”contractori” militari americani și forțe de operațiuni speciale (plătite cu bani negri) încorporate în cadrul unităților de luptă din Ucraina, care se pot topi rapid în populația civilă dacă este nevoie de o abordare insurgentă. Dacă Rusia cucerește întreaga Ucraină (acesta este un mare ”dacă”), putem fi siguri că elemente americane se vor afla în interiorul țării, declanșând conflictul pentru a prelua controlul occidental.  SUA nu vor renunța niciodată la investițiile lor în Ucraina.

Autorizarea unor ”note de constatare”, care să permită operațiuni secrete în Ucraina, de la Casa Albă către Grupul celor opt din Congres ar găsi cu ușurință sprijin. Sistemul DC se va alinia colectiv, în scop comun, și nu va fi permisă nicio disidență. Vedem ce se întâmplă chiar zilele astea.

În funcție de evoluția situației, alianța occidentală se poziționează deja pentru a declanșa un conflict ”fierbinte” real, prin desfășurarea Cartei articolului 5 al NATO sub auspiciile războiului cibernetic.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat astăzi că ”atacurile cibernetice” împotriva oricărei țări NATO de către Rusia pot declanșa articolul cinci al tratatului NATO. Ceea ce înseamnă că forțele SUA-NATO vor considera atacurile cibernetice drept justificare pentru un angajament militar al SUA și NATO în Ucraina.

Se pregătește terenul cu intenția ca Statele Unite să fie împinse la un angajament militar mai deschis. Pentru a reuși, au nevoie ca mass-media să promoveze o narațiune de simpatie față de Ucraina, iar aici intervine Departamentul de Stat al SUA, centrat pe Hollywood. Fiți atenți la propaganda de tip ”pallywood” atunci când iese la suprafață și recunoașteți că intenția este de a manipula modul în care gândiți, vedeți și simțiți evenimentele, pe măsură ce acestea se desfășoară.

Ieri, de pe podiumul Casei Albe, Daleep Singh, consilier adjunct pentru securitate națională, a redus viziunea stângii asupra puterii geopolitice la o problemă culturală, de simpatie socială. Singh a declarat: ”Succesul strategic în secolul XXI nu se referă la o acaparare fizică a teritoriului; asta a făcut Putin. În acest secol, puterea strategică se măsoară și se exercită din ce în ce mai mult prin puterea economică, prin sofisticarea tehnologică și prin povestea ta – cine ești, care sunt valorile tale; poți atrage idei, talente și bunăvoință? Iar în privința fiecăreia dintre aceste măsuri, va fi un eșec pentru Rusia.”

Este aceeași viziune asupra puterii geopolitice care ne-a dus la o poziție intervenționistă în Egipt, prin înlăturarea lui Hosni Mubarark, și în Libia, prin uciderea lui Mouamar Kaddaffi. Este o abordare bazată pe utilizarea Big Tech și a social media ca arme pentru a manipula perspectivele americanilor, pentru a sprijini intențiile intervenționiste ale guvernului SUA.  Au reușit atunci, în Orientul Mijlociu, prin declanșarea Primăverii islamiste și au reușit din nou, în 2014, în intervenția inițială din Ucraina.

Operațiunile Big Tech (Google, Microsoft) și Social Media, precum Twitter, Facebook, YouTube, Instagram etc., sunt ”actori neguvernamentali” care lucrează în numele intențiilor guvernului SUA, în special ale Departamentului de Stat al SUA. Intenția este de a modela opinia publică.

În colaborare, această rețea se va coordona cu mesajele și narațiunile din cadrul mass-mediei corporative. Instituții ca Alfabet, CNN, CNNi, Fox, MSNBC și aliații online de la New York Times, Washington Post, Politico etc. colaborează apoi. Împreună, mass-media și tehnologia declanșează o campanie masivă împotriva psihicului publicului american. Totul este calculat.

Acesta este fundalul declarației importante de astăzi a lui Hillary Clinton, care cere ca toate corporațiile și agențiile media să se alinieze într-o cauză comună, pentru a ajuta la ”povestea” Ucrainei, ca să folosesc cuvintele lui Daleep Singh de ieri. Fostul secretar de stat Hillary Clinton cere ca actorii ”neguvernamentali” să se implice. 

Rețineți că secretarul general al NATO, Stoltenberg, a declarat că atacurile cibernetice ale Rusiei ar fi considerate declanșatoare de război în temeiul articolului cinci. Hillary Clinton a cerut în mod deschis ca guvernul Statelor Unite și NGA să efectueze atacuri cibernetice împotriva Rusiei. ”Cred că am putea, de asemenea, să atacăm o mulțime de instituții guvernamentale și, din nou, oligarhii și modul lor de viață, prin atacuri cibernetice”, declară Clinton.

Suntem manipulați pentru un angajament militar în cadrul Ucrainei. Suntem manipulați de propaganda Departamentului de Stat al SUA. Suntem manipulați.

Nu este vina președintelui Ucrainei, Volodymyr. El este la fel de mult ca și noi o victimă în această situație.

Articol publicat pe 25 februarie 2022, pe un site conservator din Statele Unite. (https://theconservativetreehouse.com)

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs