Declarația de la Hamburg: Cercetările de tip Gain-of-function și potențialul de exterminare a rasei umane

Prof. Dr. Roland Wiesendanger

Mai mult de 45 de experți au publicat o declarație cu privire la cercetările de tip gain-of-function (care modifică genetic ”calitățile” unui virus). Potrivit acestora, din laboratoare ar putea ieși viruși mult mai periculoși. Ei spun că experimentele trebuie să înceteze.

Profesorul Roland Wiesendanger a ieșit în evidență ca fiind cel mai important susținător al ipotezei potrivit căreia noul coronavirus provine dintr-un laborator. Wiesendanger crede că pandemia Corona este rezultatul unei manipulări genetice într-un laborator din Wuhan. În cadrul așa-numitei cercetări ”gain-of-function”, virușii sunt modificați genetic, astfel încât să devină mai periculoși sau mai contagioși. Această practică este bine cunoscută.

Roland Wiesendanger despre Coronavirus și Gain-of-Function: ”Nu vă mai jucați cu ea”

În ”Declarația de la Hamburg”, oamenii de știință vor să evite astfel de riscuri pe viitor. Ei doresc să atragă atenția asupra unei evoluții ”care a apărut în ultimii ani ca urmare a unor noi procese biotehnice de modificare a agenților patogeni periculoși”, se arată în document. Fenomenul creează un ”potențial enorm pentru o nouă pandemie, pe care oamenii de știință responsabili l-au subliniat în mod repetat în ultimii zece ani”.

Semnatarii declarației sunt oameni de știință renumiți – profesori din domeniul imunologiei, virologiei, microbiologiei, chimiei, nanoștiințelor, geneticii, fizicii și multe altele. Aceștia efectuează cercetări la Universitatea Stanford, la Institutul Max Planck, la instituții de cercetare germane, franceze, britanice, americane și japoneze. Printre ei se numără Günter Theißen, profesor de genetică la Universitatea din Jena, prezent în mass-media în timpul dezbaterilor cu privire la laboratorul din Wuhan, precum și Nariyoshi Shinomiya, președintele Colegiului Medical de Apărare Națională din Japonia.

De asemenea, declarația comentează indirect problema Coronavirusului. Actuala pandemie Corona arată în mod clar ce se întâmplă atunci când agenții patogeni sunt extrem de ușor de transmis de la o persoană la alta – ”pagubele uriașe provocate omenirii, deși rata mortalității virusului SARS-CoV-2 se situează la doar un procent”.

Există indicii ”că viruși mult mai periculoși, cum ar fi MERS, Ebola sau Nipah, sunt manipulați genetic în diverse laboratoare de biotehnologie din întreaga lume”. Rezultatul unor astfel de experimente este adesea dificil sau imposibil de prezis.

Un accident în acest caz ar putea fi ”fatal pentru o proporție substanțială a populației mondiale”, mai ales dacă transmiterea unor viruși extrem de periculoși prin intermediul tractului respirator uman ar fi facilitată de modificarea genetică. Un astfel de accident nu ar putea fi niciodată complet exclus.

Prin urmare, renumiții oameni de știință adresează un apel urgent politicienilor. Aceștia ar trebui să se asigure că ”cercetările de tip gain-of-function asupra agenților patogeni cu potențial pandemic la nivel mondial” sunt oprite imediat. ”Riscul asociat acestor cercetări” și ”potențialul de a extermina o mare parte din populația lumii” au rămas de actualitate. Specialiștii solicită ca astfel de cercetări să fie controlate de un organism internațional de reglementare.

Declarația se încheie cu frazaa: ”Oamenii au învățat să interfereze cu elementele moleculare de bază ale vieții. Acest lucru dă naștere la multe oportunități de îmbunătățire a vieții umane, dar și la o mare responsabilitate de a păstra creația. Haideți să luăm în serios responsabilitatea ce ne revine, înainte de a fi prea târziu.”

Problema originii Coronavirusului și a cercetării privind modificările genetice continuă să fie ignorată, cel puțin de către guvernul german. Oameni de știință de renume din diferite discipline avertizează acum asupra unui pericol care ar putea duce la milioane de morți – cât timp mai poate Berlinul să se ferească?

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs