Washington Post, ”serviciul de propagandă al CIA pentru complexul militar/securitate/big pharma”

The Washington Post a fost întotdeauna un bun al CIA. 

CIA a folosit Washington Post pentru a orchestra narațiunea Watergate cu scopul de a-l alunga pe președintele Nixon din funcție.

CIA a vrut ca Nixon să plece, întrucât Nixon amenința bugetul și puterea complexului militar/de securitate prin încheierea de acorduri de control al armelor cu sovieticii și prin deschiderea către China. CIA se temea să îl asasineze pe Nixon din cauza suspiciunilor care planeau asupra serviciului de informații în cazul asasinării președintelui Kennedy și a senatorului Kennedy. 

Așa că CIA a folosit Washington Post pentru a-l asasina politic pe Nixon.

Întreaga istorie a Washington Post este una a știrilor false. Cea mai recentă știre falsă din foaia de dezinformare susține că retragerea trupelor rusești este un ”șiretlic deliberat pentru a induce în eroare Statele Unite și alte puteri mondiale” cu privire la invazia planificată a Rusiei în Ucraina. ”Surse anonime ale serviciilor secrete americane” (CIA) sunt citate ca surse de încredere.  

În primul rând, trupele rusești făceau parte dintr-un exercițiu, nu dintr-un plan de invazie.  Dar lăsați deoparte acest fapt și întrebați-vă care este scopul Rusiei în a-și ascunde planurile?  Dacă Rusia vrea să invadeze Ucraina, nimeni de pe pământ nu poate face absolut nimic în acest sens.  Deci, de ce să ascundă informațiile?  Într-adevăr, cu sateliți deasupra capului, o forță concentrată pentru invazie nu poate fi ascunsă. Presa care a scris articolul și CIA care l-a dictat gândesc în termenii celui de-al Doilea Război Mondial, când capacitățile moderne de supraveghere nu existau.

Întrebați-vă, de asemenea, de ce Rusia are nevoie să creeze un atac sub steag fals pentru a justifica invadarea Ucrainei. Dacă Rusia vrea Ucraina, are o mulțime de motive în față.  Unul dintre ele este de a împiedica Ucraina să devină membră NATO și să găzduiască baze de rachete americane la granița cu Rusia. Un alt motiv este că Ucraina a făcut parte din Rusia timp de 300 de ani, până când americanii au rupt-o de Rusia, atunci când Rusia era prea slabă pentru a se împotrivi. Un alt motiv este că Ucraina a încălcat acordul de la Minsk și continuă să atace populația rusă din regiunea Donbass. 

De fapt, Rusia nu are nevoie de nicio scuză, pentru că nimeni nu o poate opri.

De asemenea, întrebați-vă care este rostul unei scuze. Oricât de bună ar fi, Washingtonul și NATO nu o vor crede. Scuza nu ar fi bună și nu ar servi la nimic.  De fapt, o scuză ar fi mai rea decât lipsa ei, întrucât scuza ar duce pur și simplu la o infirmare fără sfârșit a acesteia. 

Dacă aș fi Putin și aș vrea Ucraina, aș lua-o pur și simplu.  Aș spune: ”Voi, americanii, ați luat Irakul și Libia. Israelienii au furat Palestina. Eu iau Ucraina”. 

Adevărata întrebare este una pe care presa nu o va aborda niciodată.  Toată atenția asupra unei închipuite invazii rusești a Ucrainei servește cumva la distragerea atenției de la cei 150.000 de soldați ucrainieni masați la granița cu Donbass, pregătiți să invadeze republicile Donețk și Lugansk, desprinse din Ucraina? Teritorii care sunt în curs de evacuare a cetățenilor în Rusia, în așteptarea unei invazii ucrainene.

Statele Unite nu au mass-media. Au un serviciu de propagandă pentru complexul militar/de securitate, pentru industria farmaceutică și pentru elita globală. Este imposibil să smulgi un crâmpei de adevăr din mass-media americană.

Notă: Textul a fost publicat pe 18 februarie, pe ZeroHedge.com

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs