Jurnal în vreme de pandemie | Ep. 11 | A brave new world vol. 6

Silviu Chiran

Exista cateva categorii mari de manifestari, probabil pornite din lipsa de “stabilitate” (n-as insista prea mult sa reusesc sa o stabilizez daca as fi cercetator, intrucat apar niste riscuri sistemice majore, dar nu vreau sa intram in teoria modificarii ADN-ului) a proteinei spike cu 2P:

– efecte cardiologice

– efecte inflamatorii la nivelul mai multor organe/tesuturi

– efecte la nivelul sistemului cerebral

– efecte autoimune diverse

– alte tipuri de efecte.

Cateva comentarii despre unele dintre ele. Efectele cardiologice, din pacate, au un ritm de manifestare in functie de stratificarea pe varste exact invers decat are infectia cu virusul produs in afara corpului. Adica, ritmul de manifestare al efectelor adverse cardiace este sensibil mai ridicat la populatiile mai tinere, cu “boost-uri” pentru copii. Sau la cei mai in varsta sunt bine mascate sub “infectia” cu virusul. Mai scriu odata: desi cei mici n-au niciun risc venit dinspre covid, desi nu sunt super-speaderi chiar daca au virusul in corp pentru ca imunitatea naturala isi face treaba bine si “curata” rapid virusul fara a intra in faza de transmitere (daca nu ai simpotome, nu transmiti), se face o propaganda desantata si sunt multi parinti care isi distrug psihic si fizic copiii pentru un “bine” general. Sau ii omoara:(. Tot creste presiunea pentru a-i vaccina pe cei mici. Verificati lunile urmatoare daca nu apar copii pe la ATI sau copii morti de Covid. Cica.

De ceva vreme (de la finalul primaverii) le spuneam prietenilor ca ceva nu este in regula cu vaccinurile. Nu avem date, dar experienta a milioane de maini de poker m-a ajutat. Tot vedeai prin ziare: a murit nu stiu ce cantaret, actor, om politic, ziarist (parca mai multi decat media lor) sau nu stiu ce fel de alta persoana publica. Apoi au inceput sa cada sportivii. La fotbal, la rugby, la baschet sau altele. La inceput media de varsta pentru cei afectati era de 45 ani, apoi a tot scazut. Surpriza? Nu. Se suprapuneau evenimentele cu “roll-out” vaccinurilor. Prima oara cand am vazut ceva in media despre asta a aparut intr-un ziar din Germania: Berliner Zeitung. Asta incercam sa caut cu Google Trends si am validat. Am descoperit ca la nivel mondial de la “firul ierbii” apar cautarile. Articolul din publicatia germana: https://www.berliner-zeitung.de/news/raetselhafte-herzerkrankungen-im-fussball-li.193554. Este destul de expresiv, dar daca nu va place cu citit sau tradus din limba lui Goethe am si o varianta video. Este tot un tratament sigur si eficace impotriva disonantei cognitive. Urmariti cu atentie si ingrijorare (are cam 4 minute):

https://rumble.com/vs70wl-whats-up-in-sports.html

Deci? Ce se intampla? Asteptati sa apara si pe hotnews, digi &co altceva decat “Autoritatile si oamenii de stiinta ne transmit cat de sigura si eficace este vaccinarea impotriva covid, precum si faptul ca aceasta este singura solutie de a reveni la normal:P. Totusi, un mic numar de inflamatii la nivelul inimii a fost descoperit la un numar mic de vaccinati.” Aproape niciodata cu cifre in cazurile astea. Folosesc cifre doar daca sunt 1 sau 2. Cam asa suna in orice canal media mainstream un mesaj din asta tip damage control, PR de criza sau de manipulare ordinara.


Pornind tot de la bunul simt statistic a aparut un studiu arata aceeasi tendinta dramatica. Un grup de oameni de stiinta studiau de 8 ani metode de predictie a aparitiilor problemelor cardiace acute. Din astia cu pamantul plat. Conducatorul studiului? Un batran ramolit. Are deja 44 de ani de experienta, deci e clar ca este depasit de siguranta si eficacitatea solutiilor moderne medicale. Cateva ceva despre el: https://doctor.webmd.com/doctor/steven-gundry-5420cdff-783e-45f3-bf51-d62d0ee87270-overview. Intamplator, fara sa aiba obiectivul cercetarii sigurantei vaccinurilor, au identificat un numar mare de evenimente tip ACS (Acute Coronary Syndrome). Au reusit, facil, caci tendinta este observabila si fara studii clinice, ca sursa este vaccinarea, iar ratele de crestere a riscului sunt destul de mici. “Doar” de la 11% la 25%. Adica o crestere a riscului de 230%. Nu-i asa mult:(. Detalii aici: https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/circ.144.suppl_1.10712. Stiti ce este grav? Riscul ala se distribuie pe o “cohorta” de pacienti de la 28 de ani la 97 de ani. Extrapolati riscul la cei si mai tineri, pe care in mod evident, nu ii aveau in studiu. De ce? Pai pana acum cei tineri nu aveau probleme cardiace. Oamenii au publicat si atentionat, dar campania continua. Concluzia lor: “We conclude that the mRNA vacs dramatically increase inflammation on the endothelium and T cell infiltration of cardiac muscle and may account for the observations of increased thrombosis, cardiomyopathy, and other vascular events following vaccination.” Unde l-au prezentat? Pai la….forumul conspirationistilor amatori Conferinta anuala a medicilor cardiologi americani. E pe undeva prin media? Do you see it yet? Vaccinarea celor tineri, dar mai ales a copiilor este o crima.


Si daca tot nu va este clar, cateva articole care au inceput sa “apara” pe net incepand cu 5 decembrie 2020. Cand am scris mai sus ca atunci a inceput o campanie a fost educated guess cu accent pe educated. Asa se introduce in “mentalul colectiv” obisnuinta problemelor cardiace la tineri sau, si mai grav, tineri sportivi. Si nu sunt doar despre probleme cardiace:(, dupa cum vom vedea. Cateva linkuri:

si, cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista (asta). Retineti publicatia, va rog. Sunt talentati:

https://timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/why-has-heart-attack-become-so-prevalent-in-young-people/articleshow/85945044.cms

Peste 9 luni, discutand la un pahar de substanta care face bine corpului cu un coleg de lagar, o sa afli ca de cand lumea si pamantul copiii au probleme cardiace. Si orice i-ai spune, nu o sa-l faci sa-si aduca aminte de informatia suprascrisa. Tare de tot Orwell asta.

Ca orice campanie integrata, activitatile ating mai multe canale de comunicare. Pe autobuzele de la Londra si de Toronto sunt popularizate aceleasi mesaje care “standardizeaza” normalitatea aparitiei problemelor cardiace la cei tineri. MinAdev in actiune.

Avem si motive de bucurie. Dupa cum stiti, problemele de coagulare sangvina sunt intalnite foarte des la copii. Cum? Nu ati auzit pana acum? Ciudat. Daca apar, nu e o problema, nu trebuie sa folosim aspirina cardiaca. Avem ceva dedicat. Aprobat anul acesta, nu o pentruporcarie veche: https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/fda-approves-first-oral-blood-thinning-medication-children. Ce noroc ca cei de la FDA au prioritizat aprobarea medicamentului. Si ce noroc ca au in vedere in primul rand sanatatea copiilor nostri. Intreb si eu, ca un novice, de ce acum?


Alte efecte adverse ale vaccinarii sunt mascate prin doua modalitati. Prima este relativ triviala si se potriveste simpatologiei: ai covid. Basically, daca celula umana taie proteina S generata pe baza vaccinului, chiar ai Covid. Si daca nu o taie, insa toata proteina spike incepe “plimbarea” tot in probleme endoteliale si/sau diverse inflamatii dai. A doua se bazeaza pe alta minciuna “stiintifica”. Cu cat auziti mai des despre Long Covid, cu atat sunt mai grave efectele adverse. Nu sugerez ca nu exista efecte pe termen mediu si lung datorate bolii. Ar fi stupid stiind doar ca produce atat de multe inflamatii. Unele le simt la mine. Tocmai pentru ca exista, se foloseste acesta abordare care mascheaza “by design” acelasi gen de efecte. Playbook-ul acopera atat cazurile biologice, dar si cele de origine psihica. Nu vreau sa insist prea mult cu afectiunile neuronale, intrucat ce am descoperit pana acum ma sperie mai mult decat orice am scris mai sus. Va las in schimb un link nepericulos de unde sa porniti cercetarea, daca doriti sa aflati ma multe informatii: https://rupreparing.com/news/2021/11/20/kyle-warner-pro-mountain-biker-says-he-knows-6-people-affected-by-vaccine-injury-who-have-committed-suicide-in-the-past-month. Daca m-am gandit la episodul cu mustele din Black Mirror va las sa ghiciti.

Si inca un articol din aceeasi campanie, taskul fiind diferit totusi. Publicatia aceeasi. Sunt talentati oamenii. Sau doar ieftini?

https://timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/dementia-symptoms-these-everyday-habits-may-increase-your-risk-of-developing-dementia-and-make-you-age-faster/photostory/87843160.cms

M-as uita, tot cu ingrijorare, si la lista principalelor medicamente aprobate in ultimul an. Nu inteleg de unde atata nevoie de tratamente pentru probleme vasculare, diverse afectiuni autoimune, manifestari cancerigene diverse sau probleme psihice. Poate doar in acest domeniu facem cercetare. Lista este ciudata si se potriveste cu toate efectele adverse, din pacate: https://www.fda.gov/drugs/new-drugs-fda-cders-new-molecular-entities-and-new-therapeutic-biological-products/novel-drug-approvals-2021. Stiti ce campanii neconventionale fac producatorii solutiilor de securitate IT, nu?


Efectele adverse sunt diverse si neraportate. O intreaga industrie se ocupa promovarea solutiilor sigure si eficace. Totusi, niste date ingrijoratoare vin din intreaga Europa. Sau din Statele Unite. Exista un exces al ratei mortalitatii care nu are o cauza specifica. Excluzand datele pentru Covid. Exista date pentru Anglia, Scotia (sunt separate), Germania si Statele Unite. O analiza pentru Germania o puteti gasi aici (sper sa nu dispara – primul site unde a fost publicata este down) – https://www.skirsch.com/covid/GermanAnalysis.pdf. Concluzia este sinistra si face o corelatie directa in rata vaccinarii si rata mortalitatii. Detalii tot pe substack:

Steve Kirsch’s newsletter
New study from Germany confirms higher vax coverage –> higher excess mortality
I just got a new study from a friend in Germany (Max Langen). What this new German study shows is: The higher the vaccination rate, the higher the excess mortality. I can’t say I’m surprised. These are the deadliest vaccine in human history by a factor of over 800. But it is always nice to get confirmation from multiple sources who have no conflicts…

Read more

.

Cateva date si din US. Se pot obtine de pe usmortality.com. Cele de mai jos sunt scoase de mine. Remarcam o crestere uriasa (43.8% fata de normal) a ratei mortalitatii in intervalul de varsta 25-44 ani si o crestere YOY (Year over Year) x2. Discutam despre un intervalul un rata de deces cauzata de covid este ceva de genul 0,0xxxx. In mod evident explicatiile trebuie cautate in alta parte. Pe statisticile detaliate din 2020 am identificat o cauza in cresterea supradozelor de droguri. Pentru 2021 ramane sa analizam, insa la prima vedere, un singur lucru major s-a modificat intre 2020 si 2021. Sau s-a extins numarul supradozelor?

 

grafic lunar decese (linia rosie este standardul) 25-44 ani

 

grafic cumulat 25-44 ani

Pentru catolicii (pentru ca am primit feedback, precizez ca ma refer la expresia mai catolic decat papa) care inca cred ca este de la covid, datele pentru categoria de varsta 75+, unde identificam un exces de ~ 10%, in conditiile in care rata mortalitatii de la virus este de cateva sute pana la zeci de mii de ori mai mare fata de categoria de varsta 25-44 ani. Dat fiind ca, asa cum am identificat statistic, efectele adverse ale vaccinarii sunt vizibile mai ales la populatia tanara, putem trage identifica inca o potentiala cauzalitate. Sau o fi si asta coincidenta.

 

Grafic cumulat 75-84 ani

Daca cineva are o explicatie solida pentru excesul de morti din 2021, il rog sa ma ajute sa inteleg. Si nu discutam despre 7-15%. In intervalul 25-44 de ani ritmul este 200% YOY.


 

Cu toate aceste informatii disponibile, in continuare singura modalitate de actiune a autoritatilor din toata lumea este vaccin, carantina, masca, vaccin, etc, etc. Nimic altceva nu functioneaza. A innebunit lumea? S-a prostit? Sau ce se intampla? Nici macar carantinarea nu mai este ce a fost. Se referea la izolarea celor bolnavi. Acum izolarea este a oamenilor sanatosi. Daca ii spui pe nume, adica tiranie, afli brusc ca “esti din ala cu teoria conspiratiei” sau ca pamantul este plat. Cica asa crezi. In partea urmatoare, cea pentru care am inceput sa scriu, vom decela cateva dintre motivele acestei atitudini. Inainte de asta, facem un rezumat general al celor scrise pana acum despre covid – virus si boala.


Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Excesul mortalitate. Da. Și covid-urile din pcr-uri sunt de 4 ori 2021 după „vaccinare” datorita faptului ca arn-m-ul are efecte ADE, plus ca proteína spyke este cauza boliile numite covid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs