INCREDIBIL | Bill Gates anunță că este aproape sigură o altă pandemie

■ Bill Gates a declarat ieri la televiziunea CNBC că riscurile de îmbolnăvire gravă cauzate de Covid-19 s-au ”redus dramatic”, dar o altă pandemie este aproape sigură.

■ Vorbind la Conferința anuală de securitate de la Munchen, Gates a spus că o potențială nouă pandemie ar proveni probabil de la un agent patogen diferit.

■ Progresele în tehnologia medicală ar putea reduce timpul de producție a vaccinurilor la șase luni, a adăugat Gates.

Vorbind cu Hadley Gamble de la CNBC la Conferința anuală de securitate de la Munchen, copreședintele Fundației Bill și Melinda Gates a declarat că o eventuală nouă pandemie ar proveni probabil de la un agent patogen diferit de cel din familia coronavirusului. Dar a adăugat că progresele în tehnologia medicală ar trebui să ajute lumea să lupte mai bine împotriva acesteia – dacă se fac investiții acum.

Vom avea o altă pandemie. Data viitoare va fi un agent patogen diferit”, a declarat Gates.

După doi ani de la declanșarea pandemiei de coronavirus, Gates a afirmat că cele mai grave efecte au dispărut, întrucât o mare parte din populația globală a dobândit un anumit nivel de imunitate. Gravitatea sa s-a diminuat, de asemenea, cu ultima variantă omicron.

Bill Gates: ”Posibil să prevenim următoarea pandemie dacă lumea face ce a făcut Australia

Cu toate acestea, Gates a spus că în multe locuri atenuarea gravității s-a datorat virusului în sine. Acesta creează un nivel de imunitate și ”a ajuns mai repede la populație decât am făcut-o noi cu vaccinurile”.

Șansa de îmbolnăvire severă, asociată în principal cu faptul de a fi în vârstă și de a avea obezitate sau diabet, este acum redusă dramatic din cauza expunerii la infecție”, a spus miliardarul.

Gates a declarat că este deja ”prea târziu” pentru a atinge obiectivul Organizației Mondiale a Sănătății de a vaccina 70% din populația mondială până la jumătatea anului 2022. În prezent, 61,9% din populația mondială a primit cel puțin o doză de vaccin Covid-19.

El a adăugat că lumea ar trebui să se miște mai repede în viitor pentru a dezvolta și distribui vaccinuri, făcând apel la guverne să investească ACUM.

Data viitoare ar trebui să încercăm să facem ca, în loc de doi ani, să fie mai degrabă șase luni”, a spus Gates, adăugând că platformele standardizate, inclusiv tehnologia ARN mesager (ARNm), ar ajuta ca acest lucru să fie posibil.

Costul de a fi pregătit pentru următoarea pandemie nu este atât de mare. Nu este ca în cazul schimbărilor climatice. Dacă suntem raționali, da, data viitoare o vom prinde din timp”, mai spune miliardarul filantrop.

Gates, prin intermediul Fundației Bill & Melinda Gates, a încheiat un parteneriat cu Wellcome Trust din Marea Britanie cu scopul de a dona 300 de milioane de dolari Coaliției pentru inovații în domeniul pregătirii anti-epidemii (CEPI). Coaliția a contribuit la formarea programului Covax pentru furnizarea de vaccinuri în țările cu venituri mici și medii.

CEPI își propune să strângă 3,5 miliarde de dolari într-un efort de a reduce timpul necesar dezvoltării unui nou vaccin la doar 100 de zile. (sursa: CNBC)

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Subscriu la cei de dinainte

  2. Un psihopat criminal care impreuna cu ceilalti psihopati criminali vor omora oamenii de pe planeta cu sustinerea lingailor din toate sistemele care pentru un salar, un bonus si un blid de linte isi vand sufletul si devin bestii la comanda.

  3. daca a zis asa atunci trebuie sa-l scalpam cand se va intampla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs