Cât de gravă, sfidătoare și insuportabilă este atitudinea Ungariei, în comparație cu poziția extrem de curajoasă a României

NOTĂ: Acest articol a fost publicat de Agenția Mediafax pe 25 iunie 2021 (însă rămâne la fel de actual și în ziua de azi). Apoi a ”dispărut” subit, într-o noapte foarte agitată de noiembrie 2021, împreună cu alte 300 de comentarii și analize.

Ungaria a fost invitată să părăsească de urgență Uniunea Europeană, dacă nu se conformează ”valorilor fundamentale” care stau la baza întemeierii blocului comunitar. Supărarea este maximă. Nu mai puțin de 17 lideri ai unor țări membre, în frunte cu premierul olandez Mark Rutte, consideră că o ”educație sexuală completă” pentru copiii de 6-12 ani trebuie să țină cont de ”diversitatea orientărilor sexuale și de gen”. Acești politicieni pretind (cu o vehemență rar întâlnită) că educarea copiilor în spiritul diversității orientărilor sexuale și de gen reprezintă o ”valoare fundamentală”. Una cel puțin la fel de importantă ca pluralismul politic, libera circulație și statul de drept.

Discursurile politicienilor sunt în continuare pline de ipocrizie. În spatele vorbelor mari despre valorile europene și respectarea drepturilor minorității LGBT există doar interesul de a promova în rândul copiilor ”diversitatea orientărilor sexuale și de gen” prin intermediul educației sexuale. În sprijinul atingerii acestui deziderat vine un întreg aparat de propagandă. Un adevărat colos, extrem de bine finanțat.

Poziția Ungariei este fără echivoc. Legea votată de parlamentul de la Budapesta prevede că ”pornografia şi conţinuturile ce reprezintă sexualitatea sau promovează devierea de la identitatea de gen, schimbarea de sex şi homosexualitatea nu trebuie să fie accesibile celor cu vârste sub 18 ani”. Premierul Viktor Orban a explicat că inițiativa legislativă nu îi priveşte pe membrii minorității LGBT, ci modul în care părinţii doresc să facă educaţia sexuală a copiilor lor. ”Ungaria nu vrea să părăsească UE. Dimpotrivă, vrem să o salvăm de ipocriţi”, a scris pe Twitter ministrul ungar al justiţiei, Judit Varga.

Nici Ungaria, nici Uniunea Europeană nu ar avea de câștigat de pe urma EXIT-ului vânturat ostentativ de premierul Olandei, în atenția opiniei publice. Însă fie doar și aducerea în discuție a eventualei rupturi de tip Brexit arată cât de disperați sunt unii politicieni de la Bruxelles. Cât de ”gravă, sfidătoare și insuportabilă” este atitudinea Budapestei.

Spre deosebire de colegii de breaslă din Ungaria, politicienii din România s-au dat peste cap pentru a implementa, la punct și virgulă, directivele UE legate de propaganda LGBT în școli. Camuflată destul de străveziu sub sintagma ”educație sexuală”, propaganda sus-numită a fost inițial respinsă de aleșii poporului, inclusiv cu sprijinul PNL. Cum era de așteptat, Klaus Iohannis a retrimis legea în parlament, unde iarăși a picat cu brio. Aripa Orban din PNL consideră că Ungaria are dreptate să lase la latitudinea părinților să decidă cât de ”cuprinzătoare” ar trebui să fie educație sexuală la vârste fragede.  

Însă presiunile de la Bruxelles și-au spus din nou cuvântul. Premierul Cîțu a trecut nonșalant peste voința Parlamentului (ca în zilele bune ale ”ciumei roșii”) și a hotărât că ministrul Cîmpeanu are dreptul să introducă în școli educația despre diversitatea sexuală. Minoritarii USR PLUS și aripa Cîțu din PNL au decis nedemocratic, dar în deplină concordanță cu voința Bruxelles-ului. C-așa-i în tenis!    

Parlamentul European a adoptat ieri un raport prin care le cere statelor membre să garanteze accesul femeilor la avort și la contracepţia de calitate. În premieră europeană, ”Raportul Matic” prevede că și bărbații pot naște, nu doar femeile. Este vorba despre un pilon fundamental al egalităţii de gen, care „nu poate fi în niciun fel redus sau retras”, arată rezoluţia adoptată cu 378 de voturi, 255 împotrivă şi 42 de abţineri.

În anumite circumstanțe, bărbații transgen și persoanele non-binare pot, de asemenea, să rămână însărcinate. Ar trebui, în astfel de cazuri, să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen”, precizează raportul votat la Bruxelles.

Dintre europarlamentarii români, numai cei șapte din partea grupului Renew Europe (aka USR PLUS) au votat pentru (au fost 14 împotrivă și trei abțineri).

În curând, copiii de 6 ani din România ar putea afla la școală că-i absolut normal ca bărbații să nască, dacă intră la categoria transgenderi sau non-binari. Practic, ar fi un fenomen la fel de firesc (și de binevenit) ca folosirea pamperșilor până la vârsta de 3 ani.

Nu putem constata decât că principiile fundamentale ale UE au devenit profund contrare moralei creștine. Nicio surpriză că Biserica rămâne printre țintele preferate ale unor politicieni, în special de la USR PLUS (aka Renew Europe).

p.s. Între timp, Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a respins recursul formulat de Polonia şi Ungaria împotriva noului mecanism care permite UE să taie fondurile europene pentru ţările membre care încalcă drepturile şi libertăţile democratice. Condiționarea fondurilor europene de respectarea statului de drept nu este negociabilă, a spus Roberta Metsola, președinta Parlamentului European.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs