Primii pași ai președintelui Joe Biden în lupta cu ”supremația albă”

NOTĂ: Acest articol a fost publicat de Agenția Mediafax pe 27 ianuarie 2021. Apoi a ”dispărut” subit, într-o noapte foarte agitată de noiembrie 2021, împreună cu alte 300 de comentarii și analize.

Joe Biden și-a început mandatul cu un îndemn la unitate și reconciliere între democrați și republicani. În discursul de inaugurare s-a angajat să fie președintele tuturor americanilor. Dar nu s-a mulțumit doar cu atât.

Astăzi vedem apariția extremismului politic, a supremației albe și a terorismului intern. Trebuie să le înfruntăm și le vom învinge!”, a tunat șeful de la Casa Albă.

De la înălțimea funcției supreme în stat sună ca dracu’ să spui ”vom învinge supremația albă” când tu însuți ești alb ca laptele. Despre ce fel de reconciliere vorbim?! De fapt avem în față o declarație clară de război, cu subiect și predicat.

Afirmația iresponsabilă a lui Biden le dă apă la moară extremiștilor de la BLM și Antifa. Și îi culpabilizează absolut gratuit pe oamenii simpli, neimplicați politic, a căror unică vină este că s-au născut albi. Iar străbunii lor poate au fost, cândva, stăpâni de sclavi. Și pentru asta ar trebui să îngenuncheze. Și să plătească (măcar ceva simbolic, gen o pereche de adidași Nike).

N-ar fi de mirare ca după îndemnul președintelui să-i vedem pe dușmanii ”supremației albe” mărșăluind pe străzile Americii, cu coifuri negre pe cap, după modelul organizației Ku Klux Klan, însă de data asta clamând supremația rasei afro-americane. Sau oricărei alte rase, cu excepția celei albe.

Desigur, am fi putut trece peste ”scăparea” lui Joe Biden cu ocazia jurământului de înscăunare dacă ulterior și-ar fi demonstrat buna credință și ar fi făcut pași concreți în direcția reconcilierii. Sau măcar în direcția reducerii decalajului dintre bogați și săraci, dintre exploatatorii albi și exploatații de diverse alte culori, prin crearea de noi locuri de muncă. Doar că  președintele s-a grăbit încă din primele sale zile la Casa Albă să adâncească prăpastia. Să delimiteze și mai tare cele două grupări aflate într-un tăios conflict ideologic.

În plină pandemie și criză economică prioritatea numărul 1 a lui Joe Biden a fost să-i repună în drepturi pe reprezentanții comunității LGBT (deposedați ”abuziv” de administrația Trump). Cum ar veni, țara arde, iar baba se piaptănă. Mai întâi de toate, în chiar prima zi la Casa Albă, Biden a semnat un act executiv prin care a dispus să se elimine orice discriminări ale minorităților sexuale în școli și universități. Discriminări manifestate în genere la toalete, vestiare, dușuri și întreceri sportive.

După cum se știe, Comitetul Internaţional Olimpic le permite transsexualilor să participe fără restricții la competiții sportive, cu condiția să-și păstreze nivelul testosteronului la o anumită valoare timp de 12 ani. Cu alte cuvinte, un bărbat care se declară femeie poate concura în cadrul întrecerilor feminine, după ce face dovada tratamentului hormonal. Mai mult, respectivului i se asigură accesul neîngrădit la toaletele, vestiarele și sălile de duș folosite de reprezentantele sexului frumos.

Ei bine, președintele Joe Biden a făcut un pas în plus în direcția acceptării revendicărilor comunității LGBT. El a introdus și în școli aceleași drepturi înlesnite, încă din 2016, de Comitetul Internațional Olimpic. Adolescenții și tinerii transgender din licee și universități vor concura fără probleme în cadrul întrecerilor școlare feminine. Ei vor intra fluierând în toaletele pentru femei, fără să mai aștepte 12 ani până le scade nivelul de testosteron.

Republicanii (și nu doar ei) consideră că democrații au împins lucrurile mult prea departe. În spațiul public sunt încă numeroase dezbateri în legătură cu problemele spinoase de etică ce decurg din implicarea transgenderilor în competiții sportive. Spre exemplu reputatul profesor Doriane Lambelet Coleman, de la Universitatea Duke, axată pe cursuri interdisciplinare de medicină, sport și drept, spune că există în mod firesc diferenţe semnificative între femei şi bărbaţi, iar transgenderii ar reprezenta o amenințare pentru sportul feminin.

Și fosta mare campioană de tenis Martina Navratilova (declarat bisexuală, promotoare a drepturilor LGBT) are aceeași opinie: ”Un bărbat poate decide să fie femeie, să ia hormoni, apoi să câştige competiții şi, probabil, să facă o mică avere, iar după aceea să redevină bărbat. E o nebunie şi se numeşte înşelătorie. Sunt fericită să vorbesc cu o femeie transsexual, dar nu aş fi fericită dacă aş concura împotriva ei”. Organizațiile de sprijin a sportivilor LGBT i-au sărit imediat în cap, iar multipla campioană de grand-slam s-a văzut nevoită să bată în retragere.

Președintele Biden nu s-a mulțumit să reglementeze doar situația minorităților sexuale din școli. El a tranșat și problema transgenderilor din Armată, care până acum nu puteau servi patria dacă aveau nevoie de un tratament medical sau de operația de schimbare de sex. Din aprilie 2019, persoanele transgender erau constrânse să se înroleze cu identitatea de gen declarată la naştere.

Iată, în opinia președintelui Biden, doar două dintre măsurile menite să-i unească pe americani. Și să vindece rănile din timpul administrației Trump.

Editorialistul Gerard Baker de la The Wall Street Journal remarcă într-o notă ironică tocmai ipocrizia lui Joe Biden. Jurnalistul american le propune fanilor lui Trump un program de reeducare pentru a pansa rănile națiunii. Așa-zișii trumpiști sunt invitați să renunțe la privilegiul de a fi alb, în spiritul reconcilierii dintre democrați și republicani. ”Ca femeie, dacă te întâlnești într-o toaletă cu o persoană puternică despre care eşti sigură că la naștere a fost bărbat, nu-i nimic. Nu-ți fă probleme. Gândește-te la reconciliere! Sper că fiicele tale, eleve de liceu, îşi aduc aportul la unificarea ţării prin cedarea în competițiile de atletism în fața noului tip de concurentă: 1,80 metri înălțime, bicepși bine conturaţi, glezne de halterofil”, subliniază editorialistul Baker.

Reeducarea trumpiștilor în spiritul reconcilierii nu înseamnă doar acceptarea noilor provocări ale întrecerii sportive cu un transgender plin de mușchi. Înseamnă și acceptarea cu brațele deschise a imigranților ilegali, pierderea fără regrete a locului de muncă în urma programelor ecologiste de tip Green Deal, autocenzura pe rețelele sociale (și pocăința sinceră în cazul derapajelor neintenționate!), participarea voluntară la ședințele de dezintoxicare ideologică ale Asociației Trumpiștilor Anonimi (sub îndrumarea tripletei de conferențiari Cortez-Pelosi-Sanders), înscrierea la ședințele de exorcizare pentru scoaterea lui Trump din corpul fizic, delimitarea în mod public de toate persoanele care au pretins (în mod mincinos!) că înscăunarea noului președinte ar fi fost rezultatul unei imense fraude electorale.

Există adevăr şi există minciuni. Minciuni spuse pentru profit şi putere. Iar fiecare dintre noi are datoria şi responsabilitatea (…) de a apăra adevărul şi a învinge minciunile„, a proclamat Joe Biden în ziua inaugurării.

Nu sunt foarte convins dacă Biden s-a adresat populației din fața micilor ecrane sau direct șefilor de la Facebook, Twitter și Google, chemați din nou să apere adevărul, după ce l-au protejat cu brio pe tot parcursul campaniei electorale. Însă ceea ce știu fără dubiu este că președintele Statelor Unite și-a început mandatul cu stângul.

Invitația (plină de demagogie) la unitate și reconciliere, dar și la lupta cu ”supremația albilor”, nu sunt câtuși de puțin recunoașteri ale propriilor slăbiciuni sau măcar pași în lateral ca gest de bunăvoință și încredere, ci doar o modalitate de a arunca pisica în ograda trumpiștilor. De a spune ”noi suntem imaculați, la voi este problema”. Și de a încerca, într-o formă sau alta, reeducarea celor 74 de milioane de suflete rătăcite în iadul patriotismului desuet.  

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs