Cu mâinile legate, Editura TREI

Pentru a descărca romanul ”Cu mâinile legate” în format electronic (mobi, epub, azw3, pdf), click aici

Iată și câteva recenzii:

O carte care te ține cu sufletul la gură și cu mâinile legate de ea. (…) Demult nu am mai fost așa entuziasmat de o carte scrisă de un scriitor român.
Iulian Sîrbu

(…) Aș mai menționa știința cu care autorul introduce în intrigă noile personaje, cum leagă poveștile lor de ale personajelor deja existente, cum îi ies portretele din doar cîteva tușe – de pildă cei doi polițiști, care ar merita să se scrie mai mult despre ei, poate chiar să fie făcuți eroii unei serii, că tot se poartă seriile, iar Cu mîinile legate chiar se pretează la cel puțin o continuare.  
Michael Haulică

Mi-a plăcut la nebunie Cu mâinile legate! În ciuda numărului mare de pagini, am citit-o pe nerăsuflate, abia așteptam să mai prind puțin timp liber pentru a rămâne în compania ei.
Literatura pe tocuri

Ceea ce mai reușește magistral autorul romanului este să surprindă foarte fidel societatea românească actuală, cu ironie, cu umor, cu obiectivitate.
Traian Vasilache

Am citit cu plăcere aventurile personajului principal și m-am lăsat păcălit până la final. Un final neașteptat, recunosc, dar ce m-a surprins cel mai tare a fost curajul autorului de-a se juca cu soarta personajelor sale (…) Avem și noi autori de romane polițiste care știu să creeze intrigi solide, personaje credibile și să stăpânească perfect o poveste amplă, ghidând-o către o concluzie mai mult decât surprinzătoare.
Liviu Szoke, bookblog.ro

Cu o structură a frazei care imprimă un ritm alert narațiunii și o abilă tehnică a suspansului, romanul Cu mâinile legate se citește fără a-l lăsa din mână. Iar la final rămânem pe gânduri: ce ingenios mod de a rezolva ițele atât de încurcate ale intrigii, ce tipuri de personaje – unele detestabile, pentru altele simțim simpatie, puternice însă toate și cu capacitatea de a lăsa urme în imaginarul nostru.
carteadelaora5.ro

Nu mă pot abține! Simt nevoia să împărtășesc o nouă experiență trăită în timpul lecturii. Sper să nu se supere autorul romanului Cu mâinile legate, Adrian Onciu, dar până când am ajuns la ultimele rânduri am avut o durere de cap insuportabilă! Acțiunea m-a ținut cu sufletul la gură de la început până la ultimele rânduri.
Eva Maghiar

Romanul lui Adrian Onciu este despre normalitate și despre cum împlinirea unor fantezii intime vinovate ar putea să aibă urmări fatale. Ceea ce nu înseamnă că e o poveste moralizatoare, ci una suficient de bine ticluită încât să cucerească de la prima pagină și să captiveze până la ultima pagină.
Bookhub.ro

Mi-am făcut zeci de scenarii, mi-am imaginat zeci de posibilități privind adevărul. Și, totuși, finalul cărții m-a surprins. Deși ajunsesem, la un moment-dat, să am anumite bănuieli, trebuie să recunosc că „am ghicit” doar o mică parte a adevărului. (…) Vă recomand să citiți cartea Cu mâinile legate, dacă nu ați făcut-o încă. Veți descoperi încă un autor român deosebit de talentat, capabil să creeze povești care se ridică ușor la nivelul bestseller-elor internaționale.
randurileevei.ro

Genul thriller nu face parte din categoria cărților pe care le citesc de obicei. Cu atât mai mult recomand cartea lui Adrian Onciu, căci este captivantă.
Rodica Pop

Cu mainile legate a lui Adrian Onciu are toate ingredientele necesare ale unei cărți pe care să nu o lași din mână până la ultimul rând! Atunci când e vorba de un roman polițist, genul “mystery” și pe deasupra și o frescă a societății românești actuale, bine scris, ofertant, colorat, nu vreau să spun prea multe, nici măcar citate. Și nu îmi rămâne decât să felicit scriitorul și să îmi doresc să citească cât mai mulți cartea!
Roxana Grigore

Mi-a plăcut foarte mult! M-a ținut așa într-un suspans și o frământare zilele astea! Abia așteptam să mai citesc! După ce adormea toată lumea din casă îmi puneam o lanternă pe cap, ca de miner, și mai citeam. Astăzi m-am eliberat. M-a ținut câteva zile prizoniera.
Gabriela Teodorescu

Cu mâinile legate a fost o surpriză. O surpriză uriașă. Am găsit un thriller excepțional, extrem de bine scris.
portiadecitit.ro

Deși până să citesc acest roman nu auzisem de Adrian Onciu, am fost captivată total de cartea lui și de abilitățile de maestru pe care le-am descoperit pe parcursul acțiunii. (…) Un roman al defectelor fatale, dar totodată o satiră la adresa societății actuale, în care ne învârtim cu toții ca bezmeticii, fără direcție, fără principii. O poveste ca o oglindă, în care cei capabili să înțeleagă vor vedea progresul speciei umane spre… dispariție.
cititoriferoce.weebly.com

Sunt convinsă că un film sau un serial realizat după această carte ar fi deosebit de spectaculos și cu priză la public.
delicateseliterare.ro

(…) Parcă am parcurge o proză semnată de Boileau-Narcejac, mari maeștri în crearea de ficțiuni cu victime ale unui complot, prinse într-un păienjeniș de minciuni țesut cu grijă de minți diabolice. Cu această carte Adrian Onciu confirmă că este unul dintre cei mai buni scriitori de mystery&thriller pe care îi avem.
George Arion

Un maestru al thrillerului românesc.
Liviu Antonesei

În primele trei cărți ale lui Adrian Onciu —Cercul Kagan, Afacerea Alzira, Templul negru —, personajele evoluau pe multe meridiane ale planeteiși ne avertizau despre pericolele care ne pândesc din umbră, pe fundalul mult dezbătutelor teorii ale conspirației. În noul său roman, Cu mâinile legate, pe care vă recomand să-l citiți cât mai grabnic, autorul ne dezvăluie povestea unui erou care cade într-o capcană pregătită cu multă abilitate. Parcă am parcurge o proză semnată de Boileau-Narcejac sau de alți mari maeștri în crearea de ficțiuni cu victime ale unui complot. Actorul Dragoș Zaharia, gazdă a unei emisiuni-concurs la TV, jurnalist debutant în presa scrisă, este arestat pentru uciderea unui magnat. Probele împotriva lui sunt devastatoare, iar zbaterile sale de a-și dovedi nevinovăția par zadarnice. Calvarul pe care îl trăiește protagonistul hărțuit de anchetatori, înfierat de tabloide și de opinia publică, este descris admirabil. Iar rezolvarea misteriosului caz îl ține pe cititor în priză până la sfârșitul lecturii.
Cu această carte, Adrian Onciu confirmă că este unul dintre cei mai buni scriitori de mystery&thriller pe care îi avem.
George Arion

Preconizata carieră de inginer de calculatoare a scriitorului Adrian Onciu (n. 1968) a fost deturnată în 1994, odată cu interviul susținut pentru un post de reporter. Au urmat 12 ani de jurnalism și apariția romanului de debut, Cercul Kagan, un thriller foarte bine primit atât de critici, cât și de public. Cu următoarele două volume, Afacerea Alzira și Templul negru, Adrian Onciu și-a confirmat statutul de maestru al genului crime&mystery.

Romanul Cu mâinile legate reprezintă o dublă premieră:prima colaborare cu Editura Trei și un nou stil abordat de talentatul autor.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs