Clubul vrăjitoarelor din presă (1-6 februarie)

■ Băieții de la spotmedia.ro au epuizat subiectele cu oameni și au trecut la animale: ”Creierul pisicilor a devenit tot mai mic și noi suntem de vină”. Nu, nu e vorba despre încălzirea globală, deși cercetătorii ar fi putut să facă imediat legătura. Nu vă spun secretul, vă las plăcerea de a descoperi. Plictisiți de știrile despre războiul din capul lui Biden, dar și de semnele clare ce indică declinul pandemiei, jurnaliștii spotmedia au trecut la chestii mult mai tari. De pildă, ”O companie din Suedia folosește ciori inteligente care adună mucurile de țigară aruncate pe stradă”. Ați reținut, e vorba despre ciorile inteligente. Pentru că ciorile proaste din Suedia sunt folosite la alte munci. Cum ar fi programarea CIP-urilor introduse sub piele pentru a ține loc de pașaport sanitar.  

■ Cunoscutul portal de știri progresiste Ziare.com ne-a deschis ochii. Ne-a explicat, cu subiect și predicat, de ce întârzie invadarea Ucrainei. De ce se codesc rușii: ”Cazurile record de Covid complică planurile militare ale Rusiei și Ucrainei”. Ați înțeles, da? Soldații cad din picioare, în prima linie a frontului. Nu mai apucă să iasă din tranșee. Și asta deși 99,3% dintre soldații ucrainieni au la activ două doze, în timp ce 95% din soldații ruși au bifat, la rându-le, schema completă (25% cu booster). ”Vedem antrenamente, vedem mișcare, dar nu vedem pregătiri directe pentru atac sau pregătirea forțelor de atac”, s-a arătat nedumerit generalul Sirskii (Ucraina). Deși Ucraina a cerut Germaniei să trimită și altceva în afară de căști de protecție, cancelarul Olaf Scholz încă oscilează între ciorapi de damă, biscuiți și marmeladă la cutie.

■ S-a dat ordin pe unitate ca știrile bombastice și alarmiste despre numărul de cazuri noi, internări la ATI și decese să nu mai apară cu litere foarte mari, și nici în deschiderea primei pagini. Cu o mică excepție: Gigi24. Războiul din spitale s-a mutat, temporar, la granița cu Ucraina. Analiștii globaliști și-au dat jos măștile de protecție, combinezoanele și mănușile, apoi și-au tras chiloții blindați, de război, căștile și armele cu baionetă. Din păcate, deocamdată nu au ce raporta, în afară de fake-news-urile lansate de Bloomberg, despre o presupusă invazie. Nu se întâmplă absolut nimic. Nemulțumiți de acalmie, reporterii merg în prima linie pentru a-i înghionti pe soldații ucrainieni: ”Care-i treaba, bro? Nicio mișcare?! Dă-mi și mie puțin arma. Dacă nu trag rușii, aș putea să trag eu? Măcar un foc de avertisment, bro!”.

■ Globaliștii de la Gigi24 continuă campania legată de beneficiile nemaivăzute alte vaccinării obligatorii: ”Coșmarul unui medic de familie. După ce vaccinarea a devenit obligatorie în Austria, și-a angajat un paznic înarmat”. Bineînțeles, victima este doamna doctor. ”Unii oameni se simt puși la colț. Ce face un câine aflat în această situație? Mușcă. Nu cred că autoritățile au înțeles pericolul care poate apărea și nici nu au fost luate măsurile potrivite pentru a preveni eventuale violențe”, explică doctorul austriac, victimă a nevaccinaților. Și ca să fie treaba și mai clară, jurnaliștii de la Gigi24 au pus punctul pe i: ”Sondajele de opinie arată că majoritatea austriecilor susțin vaccinarea obligatorie – dar antivacciniștii nu se dau bătuți”. Ce-i drept, tot sondajele de opinie din Austria arată că românii sunt cetățeni de categoria a 3-a și trebuie folosiți, de preferință, doar la muncile de jos. Și doar vaccinați cu booster.

■ Nici Adevărul nu stă cu mâinile-n sân. Pregătirile de război sunt în toi. ”Oficiali americani: 70% din forţele Rusiei, pregătite să invadeze Ucraina. Kievul ar rezista doar câteva zile”, titrează neomarxiștii de la fostul ziar Scânteia. Pentagonul a numărat, om cu om, și posibilele victime ale invaziei: între 5 mii și 25 de mii în cazul Ucrainei și de la 30 la 60 de mii în dreptul Rusiei. Estimările au fost făcute ținându-se cont de faptul că armata lui Zelensky tocmai a primit 5 mii de căști de protecție de la nemți.  Însă cel mai tare au jucat băieții veseli de la G4media, cu titlul ”Fost diplomat britanic: Și dacă Putin nu vrea de fapt să atace Ucraina, ci o țară NATO?”. Franța, Italia sau Spania, de pildă.

■ Încet, dar sigur, mass-media angrenată în campania pro-guvernamentală de propagandă realizează că trebuie să joace puțin mai echilibrat. Măcar în ultimul ceas. Și că nu mai pot cenzura știrile despre proteste masive, așa cum o făceau până mai ieri. In consecință, evenimentele din Canada au fost relatate pe un ton neutru, însă fără imagini video de la fața locului (vezi G4media). Pentru că, nu-i așa, ce rost are să-i mobilizăm aiurea și pe europenii indisciplinați? Să le dăm speranțe deșarte. Mai bine îl ținem cu capul la cutie pe marele globalist Trudeau, îl victimizăm puțin până trece pericolul și oamenii se încolonează, din nou, la centrele de vaccinare.   

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs