Jurnal în vreme de pandemie | Ep. 6 | A brave new world vol. 1

Silviu Chiran

In toata nebunia din 2020 aparea, din cand in cand, cate o raza de optimism. La inceput (aprilie 2020) saptamanal, dar cand s-a apropiat lansarea (decembrie 2020) cam de <<introdu un numar foarte mare care-ti place aici>> pe zi. Razele mergeau la viteza luminii:) – da, la Operation Warp Speed ma refer – si generau frenezie in societate. Cu toate ca la inceputul pandemiei se banuia ca este imposibil ca o sa putem dezvolta vaccinuri pentru virusuri de tip SARS, de-a lungul anului 2020 au aparut mai multe variante de vaccinuri din China, Rusia si apoi din Europa si Statele Unite. Variantele bazate pe tehnologia mRNA au fost foarte bine primite de public (via media). Oare pentru ca nu ai nevoie de material viral mai mult sau doar fragmente proteice dintr-un virus si este nevoie doar sa afisezi informatia RNA codata intr-un format similar virusului astfel incat sa pacalesti celulele sa-si genereze singure proteina S (S1+S2+2P – dar mai tarziu despre asta) care sa fie recunoscuta apoi ca agent patogen si sa apara anticorpii, anticorpii, anticorpii………? Inclin sa cred, si as paria bani multi ca cei mai multi habar nu au ce-au bagat in ei, ca mesajele mai bune aparute in spatiul public datorita sau din cauza (ramane sa vedem cum e) creatorilor vaccinurilor mRNA sunt sursa aparitiei acestui cult. La sigur si eficace sau safe and effective ma refer. Si-s mai multe mesaje iesite din diverse focus group-uri care-s utilizate in cadru larg. Intre timp s-a generalizat utilizarea expresiei sigur si eficace la toate vaccinurile si in toate documentele, comunicatele de presa, inclusiv in documente oficiale de la diverse comitete si comitii. Sau in randul oamenilor liberi care ataseaza aceasta mantra altor tratamente.

Lasand ironia la o parte, datele initiale prezentate publicului (si autoritatilor) aratau foarte bine si parea ca vom duce covidul intr-un colt. De ce spun asta? Celebrul R0 (adica numarul ala care decide programul magazinelor sau daca ai voie sa iesi din casa sau nu) are nevoie de o solutie terapeutica cu protectie > 72% pentru a fi subunitar. Asta inseamna ca fiecare infectat de covid va transmite in medie catre mai putin de o persoana virusul astfel incat rata generala va scadea. Deci, nu va creste curba:). Cum vaccinurile aratau, pe baza datelor clinice, o protectie de 90%+ a inceput petrecerea. Stim acum si ca protectia comunicata este relativa si as putea sa va dau si eu apa cu zahar la sticla de plastic cu protectie 85% impotriva cazurilor grave. Trebuie sa luati pe stomacul gol, altfel protectia scade la 78%:). Dupa 12 luni stim ca datele clinice Pfizer aratau si alte lucruri, dar “s-a decis” sa nu se tina seama. Si tot intre timp stim ca FDA isi doreste un program de transmitere a informatiilor pe baza carora a autorizat vaccinurile intins pe vreo 50 de ani:). Am gresit smiley-ul. Trebuia sa il pun pe asta:(. Doua puncte de unde puteti porni in cautare de alte informatii, daca aveti chef:

  • analiza unor date “uitate” de Pfizer (si FDA) in studiile clinice. Nimic important. Numarul total de morti (din orice cauza). Linkul catre articolul lui Alex Berenson mai jos:

    Unreported Truths
More people died in the key clinical trial for Pfizer’s Covid vaccine than the company publicly reported
On July 28, Pfizer and its partner BioNTech posted a six-month data update from their key Covid vaccine clinical trial, the one that led regulators worldwide to okay the shot. At a time when questions about vaccine effectiveness were rising, the report received worldwide attention. Pfizer said the vaccine’s efficacy remained relatively strong, at 84 perc…

Read more

Stiti cat dureaza in medie un raspuns FDA? 17 zile pentru cereri simple, 154 pentru cele complexe. De pe site-ul lor.

 

Later edit (21 decembrie): FDA are nevoie de vreo 75 de ani acum. Un judecator i-a obligat sa transmita 1000 de pagini pe luna (cam 28 de ani pentru documentatia de pana acum), iar in primul batch, ce sa vezi. In primele 90 de zile de la “roll-out”, in documentele Pfizer, repet documentele Pfizer, apareau 12xx morti de la vaccin. O mie doua sute si niste zeci. De morti. Pana in februarie 2021.

Later edit (8 ianuarie): Un judecator american a cerut sa fie facute publice 55000 de pagini pe luna. Daca decizia ramane finala, in urmatoarele 6 luni vor fi obligati sa prezinte toata documentatia.


Daca tot suntem in zona de linkuri si research, vreau sa revin la interviul cu Peter Daszak. Linkul este pe la inceput, dar il scriem si aici.

Discutia despre Sars++ si alti precursori Sars-cov-2 incepe la min 27.45, iar la min 28.46 ne spune ce tratamente pot fi folosite (anticorpi monoclonali – va spune ceva?), dar ca nu poti vaccina impotriva lor. Captura de ecran cu traducerea AI-ului Google:

 

Dsazak vaccines monoclonal
AI-ul nu minte (daca nu-l inveti)

Interviul de mai sus are loc pe 9 decembrie 2019, cu doar 3 zile inainte de o alta intamplare “neintamplatoare”. Importanta pentru aparitia vaccinului Moderna. Intrucat multe dintre fondurile alocate cercetarii vin din bani publici americani, avem disponibil un alt document important. Aici aveti linkul catre contractele de confidentialitate dintre NIH (pt publicul larg Fauci) si Moderna (cadru si anexe): https://s3.documentcloud.org/documents/6935295/NIH-Moderna-Confidential-Agreements.pdf. Cel initial din 2015 si anexele necesare de-a lungul anilor. Documentul este in varianta redactata ca multe altele. La pagina 105 puteti studia cele de mai jos.

Pe 12 decembrie 2019 are loc un transfer de “candidati” pentru un vaccin de tip mRNA pentru coronavirus. Parca scapatul nu mai este favorit in fata “scapatului”. Materialul genetic transferat este de origine non-umana (plamanii umani atasati soriceilor de laborator nu-s oameni) de la NIH/NIAID si Moderna catre UNC (dap, universitatea unde lucreaza Ralph Baric – care si semneaza pe documente). Ce coincidenta fericita. Pentru ce se face transferul? Pai nu stim intrucat fraza este redactata. Daca va place spanzuratoarea poate identificati ce ar putea scrie sub partea redactata.

 

Ghici ciuperca ce-i

Imi plac jocurile asa ca propun si eu 3 variante. “in vivo human” (a) “human lungs” (b) “in vivo human mice” (c), dar n-as paria prea mult pe mine. Asa ca, atunci cand mai cititi articolul ala frumos de PR in care scrie cum a dezvoltat Moderna in 24 sau 48 de ore de la primirea secventierii virusului un vaccin pentru covid, luati cu zaharel sa aveti si carbohidrati. De proteine si lipide se ocupa altii. Cel putin asa am citit la ei pe site:).

Necesita putin studiu acest episod, asa ca il oprim aici. Continuam in urmatorul volum.

In caz ca nu este evident pana acum, afirm raspicat si clar. NIH si Moderna detin in comun patentul pentru celebrul vaccin. Sau primul produs comercial functional al Moderna.


Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs