Jurnal în vreme de pandemie | Ep. 4 | Țara unde performează Vlăduț 0024 Rucsăcel

Silviu Chiran

Orice asemanare intre unitatea lui Vladut si Digi 24 nu este deloc intamplatoare

In Romania, abordarea a fost relativ similara. Cu niste cirese pe tort. Caci noi suntem romani. Increderea populatiei in sistemul medical, poate mai mult de atat, in institutia medicului este probabil la cel mai scazut nivel din istorie. Nu am cifre sau studii agregate. Am informatii la “firul ierbii” si inteleg cum functioneaza extrapolarea. Revenind, pe termen mediu si lung asta s-ar putea sa ne multiplice costul de acum (cand avem sute de morti pe zi). In ciuda atitudinii si a actiunilor unor medici sau a altor membri ai sistemului medical, eroi cu totii, care si-au folosit capul, s-au dedicat pacientului, au strigat cand a fost de strigat, au impartasit ceea ce era de impartasit, au facut rost de medicamente cum au putut, au tratat cu dragoste orice pacient. Adica au practicat medicina. S-au facut si multe greseli. Este normal sa gresesti cand faci ceva. Cum o fac si eu acum. Nu stiu ce am gresit, dar sunt sigur ca sunt si afirmatii gresite prin cele scrise in acest articol, fara sa-mi doresc asta. O sa dau si cateva nume, desi sunt mult mai multi. Dr. Secara de la Onesti, Dr. Grosan de la Oradea sau Dr. Marinescu (cu toata pedanta in a proteja interesele baietilor care finanteaza multe conferinte) de la Bucuresti. Poate n-au putut spune chiar tot ce gandesc, insa cei care i-au ascultat cu atentie au inteles ce era de inteles. Nu trebuie sa uitam de miile de romani, oameni obisnuiti, care au inteles diferentele dintre realitate si actiunile autoritatilor si au aprovizionat milioane de romani cu medicamente. Care au cautat scheme de tratement si le-au distribuit. Multi dintre ei au zile acum pentru ca s-au bazat pe alti compatrioti, nu pe sistemul medical. Sa nu aveti impresia ca numarul infectatilor este mai mic de 3-4 ori inmultit cu cel al raportarilor oficiale. Multi oameni nu vor nimic de la stat. Nu vor asistenta, nici nu le trece prin cap sa ajunga la ATI. In afara de a fi lasati in pace. Se descurca, de obicei, sa aiba grija singuri de ei. Daca nu, nu au o problema daca mor acasa. Nu de alta, dar in spitale ar fi avut sanse mai mari sa ridice linia deceselor. De ce? Nu stiti ca au disparut infectiile nosocomiale din spitale? Nu vreti sa stiti cat de mult bine a facut covidul din acest unghi sistemului medical. Si nu doar din acest unghi, din pacate. Cat despre oameni. “Asta a mai ramas” dupa cum ne canta Vali Sterian acum 31 de ani. O linie. Muta. Si de multe ori nici Dumnezeu nu mai este chemat. Noroc ca nu are nevoie.

N-as vrea sa uitam de Vladut 0024 Rucsacel (daca i-am gresit unitatea, imi fac autocritica) si de inteligenta de la Oradea. Fostul ministru al sanatatii. Nu i-am retinut numele si e mai bine asa. Exista un raport de 3x intre procentajul celor morti in Romania si cei morti de covid din alte tari. Cauzele sunt mai multe (vaccinare, infectii, lipsa tratamente). Acesti doi papagali trebuie sa raspunda. Penal. Nu numai ca nu avem tratemente disponibile in spitale, dar forurile conducatoare sanitare, precum si alte institutii de forta fac orice numai sa opreasca dorinta romanilor de a-si salva apropiatii. Exact in tara lui Vladut Rucsacel nu numai ca se blocheaza antiviralele prin farmacii, nu mai avem arbidol (nici macar donat) si nu se aproba ivermectica de catre ANM – Agentia Nationala a Medicamentelor, ci se si aresteaza la granita oameni care aduc medicamente. Da. In tara lui Vladut Rucsacel se dezintegreaza reteaua care salveaza vietile romanilor. Si alti romani se bucura prin comentarii cand mor semeni de-ai lor. Fara legatura, dar mi-am adus aminte scriind despre Rucsacel, si despre cele doua “cosanzene medicale vedete media”. Nu stiu cum le cheama (la colegele Melaniei Medeleanu ma refer), m-am uitat de la distanta la ceea ce fac sau contruiesc si sunt un produs media de succes. Nu contest calitatile de organizare. Nici n-as avea cum. Habar n-am cum lucreaza. Stiu ca grosul banilor (precum si terenul) vin de la buget, nu din surse private. Nu o sa auziti acest adevar in campaniile media. Prin comparatie, unii dintre preotii romani ar fi trebuit sa aiba mai multe tablouri decat Big Brother in 1984 daca am fi tinut cont de fapte si implicare. Si-s foarte multi romani inteligenti care stiu ca ele fac magii cu bani privati. Incultilor financiar, grosul banilor de CSR sunt banii nostri (deducerea pentru sumele donate este 100%) pe care-si fac tot soiul de corporatii sau alti pinguini privati PR economic si politic. Pe banii nostri. Si apoi donati prin sms-uri si ajutati cu share-uri lacrimogene. Exact sub postul in care injurati BOR, adica cel mai mare contribuitor privat la sistemul de sanatate din Romania. Pe cifre si actiuni, nu pe PR. Milostenia nu se face in fata oamenilor si nu are nevoie de agentii.

N-as vrea sa inchei acest capitol fara a le aduce aminte medicilor romani nu doar de Hipocrat, dar mai ales ca sunt urmasii lui Nicolae Paulescu. Si ca practica cea mai frumoasa meserie din lume. Cred ca este timpul sa-si aduca aminte atat de lectiile de biologie, dar mai ales de cele de filosofie fiziologica, de suflet si de Dumnezeu. Wait, ei e oameni de stiinta si le stie pe toate. Nu e loc de Dumnezeu in spital. Si daca ii intrebi, iti vor spune ca spitalele au aparut odata cu ONG-urile si banii de la stat, nu au fost o creatie a Bisericii. Da. Pentru baietii care cred ca spitalele nu-s construite din cauza catedralelor, poate este cazul sa aflati ca institutia spitaliceasca a fost “inventata” de catre Biserica. Exagerez. Evident. Insa imi tratez si eu sufletul scriind. Nu cred ca exista meserie laica unde sa te simti atat de plin de Iisus. Multi medici stiu cat pot intelege si controla din realitatea fizica si “cum apar” minunile in tratarea bolnavului.

O sa pastrez linia critica. Ma adresez unor medici din Romania. Opriti, va rog, utilizarea remdesivirului (mai ales dupa ziua 5 cand s-a terminat “copierea”) si a altor medicamente care sunt neutre din perspectiva covidului, dar vin cu toxicitate la pachet. Minunea care vine de la Merck tot de partea asta cu copierea se ocupa (inhibitie pt “polymerase”). Omorati cu zile pacientii cu scuza ieftina ca nu aveti altceva disponibil. E minciuna. Stiti si voi ca orice antiviral face mai bine, orice antioxidant face mai bine. Sa nu mai vorbim despre solutiile antiinflamatoare in stadiile grave. Si ca boala se trateaza cu cocktail-uri diverse, nu cu un medicament minune. Ca sunt solutii pentru problemele de coagulare, ca vitamina C injectata ajuta, ca steroizii ajuta (doar in cazuri grave si exact cand trebuie). Si mai spuneti inca o data oamenilor ca singura forma solida de tratement este cea aplicata timpuriu. Indiferent de tratament. Si ca sunt multe alte solutii chiar daca nu aveti anticorpi monoclonali (nu in cazuri grave), ivermectina, arbidol sau alte medicamente utile. Cateva resurse, in cazul in care nu stiati deja de ele si doriti sa practicati medicina, nu sa va ascundeti dupa diverse comitete si comitii care au un singur scop. Stiti si voi care. Ghid complet de tratament: https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2020/12/FLCCC-Protocols-%E2%80%93-A-Guide-to-the-Management-of-COVID-19.pdf.

Si pentru cei care inca cred in izoleta, nu mai fugiti de pacientii in stare grava, nu-i mai izolati. In momentul prezentarii la spital a persoanelor cu simptome grave stiti foarte bine ca nu mai transmit virusul. Asa mor oamenii singuri. De la atata stiinta.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Vladut 0024 Rucsacel si „inteligenta” de la Oradea trebuie sa faca putina puscarie,vreo 15, 20 de ani.

  2. Absolut adevărat! Pot să vă dau exemplul personal în sprijinul ideii că medicii (unii dintre ei) au fost eroi – în cazul meu, medicul meu de familie, o doamnă doctor spre 60 de ani, care, după ce a văzut că tratamentul pe care l-am luat și care era schema impusă de minister, nu-și face efectul (chiar îmi face rău), mi-a prescris un ALTUL, asemănător cu cel al d-nei dr. Groșan. Am reușit să nu ajung la spital și să mă și însănătoșesc. Eu și toată familia mea. Am văzut niște webinare cu medici români care nu vor să-și facă publicitate pentru că știu ce-a pățit d-na dr. Groșan și care au folosit ivermectina, în ciuda interdicției, toți cu rezultate foarte bune (niciun spitalizat). Având în vedere că folosirea prostească a oxigenului și ticăloasă a remdesivirului, precum și determinarea populației la vaccinare s-au dovedit criminale, ar trebui, totuși, o analiză (poate judecătorească) a medicilor care și-au trădat profesia, jurământul și principiul ”primum non nocere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs