Este greșit să folosești Steaua lui David pentru a protesta împotriva discriminării?

Înainte de toate, aș dori să împărtășesc câte ceva despre familia mea. O parte din strămoșii din partea mamei erau evrei din regiunea franceză Alsacia, la graniță cu Germania. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, regiunea a fost anexată de Germania, fiind astfel la mila național-socialiștilor. Astfel, mii de evrei, printre care Abraham Kahn și Anna Bloch născută Kahn (doi dintre strămoși), s-au refugiat în regiunea Dordogne. Din nefericire, divizia Brehmer (o divizie a Wehrmacht-ului), fusese informată despre refugiați de către administrația și colaboratorii de la Vichy, iar în 1944, germanii au început să-i vâneze pe evreii din regiune.

Abraham Kahn, care a intrat în panică la vederea germanilor în fața casei sale, a încercat să fugă și a fost împușcat în spate. Sora sa, Anna Bloch, a ajuns la Auschwitz. Cunoscându-mi istoria familiei, aș putea cu siguranță să mă simt ofensată de folosirea Stelei galbene a lui David de către protestatari. Și totuși, nu mă simt. Nu cred că-i vorba de antisemitism. Analiza mea din următoarele paragrafe va explica totul.

Un argument împotriva folosirii Stelei lui David de către protestatari a fost acela că era disproporționat, întrucât evreii au fost uciși, iar cei nevaccinați nu. Cu toate acestea, se ignoră faptul că evreii nu au fost uciși cu toții, imediat. Uciderea a fost rezultatul final al unui proces, început cu excluderea treptată din societatea germană. Într-adevăr, în primii șase ani ai regimului lui Hitler, guvernul de la fiecare nivel – Reich, stat și municipal – a adoptat sute de legi, decrete, directive, orientări și regulamente de restricționare din ce în ce mai mult a drepturilor evreilor din Germania. Voi discuta mai în detaliu în continuare.

Din 1933 până în 1939, peste 400 de decrete și regulamente au restricționat evreii în toate aspectele vieții lor publice și private. Multe dintre acestea erau legi naționale emise de administrația germană și îi afectau pe toți evreii. Sute de persoane de la toate nivelele de guvernare din întreaga țară au fost implicate în persecutarea evreilor, întrucât au conceput, discutat, redactat, adoptat, aplicat și susținut legislația antievreiască.

Între 1933 și 1934 a venit primul val de legislație ce viza limitarea participării evreilor la viața publică germană. Potrivit „Legii pentru restaurarea serviciului civil profesionist” din 7 aprilie 1933, funcționarii și angajații evrei și cei „nesiguri din punct de vedere politic” urmau să fie concediați. Un prim pas în vederea excluderii evreilor din organizații, profesii și alte aspecte ale vieții publice. În consecință, numărul evreilor din profesiile medicale și juridice a scăzut din ce în ce mai mult. La nivel local, orașul Berlin a interzis avocaților și notarilor evrei să lucreze în domeniul juridic, primarul din München le-a interzis medicilor evrei să trateze pacienți neevrei, iar Ministerul de Interne bavarez a refuzat admiterea studenților evrei la școala medicală. Încet-încet au fost excluși din școlile și universitățile germane, iar lucrătorii civili din armată și-au pierdut slujba; iar, la începutul anului 1934, guvernul le-a interzis actorilor evrei să joace pe scenă sau pe micul ecran.

În 1935 a avut loc al doilea val de legiferare. Guvernul național-socialist a pus în aplicare „Legile de la Nürnberg”, care au dus la o segregare completă. I-a privat pe evrei de majoritatea drepturilor lor politice, prin pierderea cetățeniei Reichului și a dreptului de vot. Alte legi au încălcat și mai profund libertatea și drepturile elementare; de exemplu: evreilor le era interzis să se căsătorească sau să întrețină relații sexuale cu persoane de „sânge german sau înrudit cu germanii”, trebuiau să respecte stingerea, nu mai puteau fi admiși în spitale și nu mai puteau intra în cinematografe, teatre și săli de sport. Inscripția „Evreii nu sunt bineveniți” putea fi văzută în toate locurile publice.

Din 1937 până în 1938 a fost cel de-al treilea val de legislație antievreiască. Agențiile guvernamentale de la toate nivelurile au urmărit excluderea evreilor din sfera economică a Germaniei, împiedicându-i să își câștige existența și sărăcindu-i. Evreilor li s-a cerut să își înregistreze proprietățile și activele interne și externe, un prim pas spre exproprierea treptată a averii lor. În curând, statul urma să transfere întreprinderile evreiești către germani neevrei și să concedieze muncitorii evrei. Până în 1938, evreii au fost stigmatizați mai mult ca oricând, litera „J” urmând a fi afișată pe pașapoartele lor. În plus, urmau să poarte în public Steaua Galbenă a lui David cu inscripția „evreu”. Erau separați permanent de restul populației din cauza unui singur criteriu: faptul că erau evrei. Restul este istorie.

Să revenim la zilele noastre, cu pașaportul de vaccinare. Este pentru prima dată de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace când în societățile occidentale sunt puse în aplicare de către guvern astfel de încălcări semnificative ale libertății și drepturilor omului. Persoanele nevaccinate din Franța, la fel ca evreii, vor fi segregate pe baza unui singur criteriu: faptul că nu s-au vaccinat. Le va fi interzis accesul în cinematografe, restaurante, săli de sport și chiar în spitale. Ei ar putea fi, de asemenea, privați de drepturile lor politice. Încă nu este clar dacă va fi nevoie de pașaportul sanitar pentru a intra în cabinele de vot. Mulți vor fi excluși de la locul de muncă din spitale. De exemplu, în Franța, asistentele care refuză vaccinul vor fi concediate. Folosirea de către protestatari a Stelei galbene a lui David cu inscripția „Nu sunt vaccinat” este tocmai pentru a-i face pe oameni să înțeleagă că, prin astfel de politici, ne îndreptăm din nou spre un drum periculos, la capătul căruia puterea politicienilor va fi nelimitată. Iar asta s-ar putea sfârși, din nou, prin comiterea unor atrocități.

Articol adaptat după Libertarian Europe

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. De altfel, primul (sau printre primii primii) care a folosit în mod public steaua galbenă cu inscripția ”Not vaccinated” este dr. Vladimir Zev Zelenko. Dl doctor este, desigur, evreu și dacă lui nu i se pare ofensator, nu văd de ce i s-ar părea altcuiva! Dr. Zelenko este propus pentru premiul Nobel (medicină) deoarece protocolul său de tratare a bolii Covid a salvat mii de vieți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs