Clubul vrăjitoarelor din presă (17-23 martie)

■ A trecut o săptămână în care zi de zi am aflat că rușii au mai adus 2-3 tancuri la granița cu Ucraina. Că negocierile sunt în impas. Că Putin vrea să-i trimită acasă pe americanii din România (spre disperarea fetelor din Deveselu). Că pericolul unui război e iminent. Dar nu la noi. La Ei, acolo, în Ucraina. România e apărată beton de punctul 5. Rețineți, nu de F-16 second-hand, ci de punctul 5. Totuși, alarmiștii de la Libertatea au pus un pic de frână. Totul până la iubire. «În calea unui război sunt și cei care se iubesc.Eu sunt rusoaică până la moarte, dar dacă soțul trebuie să meargă la luptă, asta e datoria lui față de România”», au titrat vrăjitoarele de la Libertatea (vezi foto). Mi-au dat lacrimile, recunosc. La câte tragedii se întâmplă pe meleaguri dâmbovițene, asta mai lipsea. Noroc că nu ne batem cu Xi Jinping. La noi sunt mai multe cupluri româno-chineze, decât româno-ruse. Deci potențial mai multe tragedii.

■ Vrăjitoarele vesele de la Gigi24 ne anunță că la ambasada SUA din Kiev au rămas decât centralista, portarul și femeia de servici. Absolut normal, după ce americanii au trimis câteva tone de armament nou-nouț în Ucraina, pentru ca măcelul să fie mai echilibrat, mai plăcut ochiului. Problema cu războiul este următoarea: depinde din ce unghi îl privești. Din perspectivă occidentală, rușii au adus trupe la graniță ca să atace în forță. Din perspectivă rusească, trupele sunt acolo ca să apere Rusia de agresiunile NATO. Și să nu permită extinderea organizației militare până sub patul lui Putin. Dacă va fi război până la urmă, rezerviștii Mîndruță, CTP și Prelipceanu sunt așteptați la UM Gigi24 pentru a-și ridica efectele: bocanci, curea, uniformă, ciorapi, chiloți cu tricolor, gamelă și cuțit de desfăcut conserve.

■ Pandemia începe să se fâsăie, dovadă că și OMS recomandă s-o lăsăm mai moale cu restricțiile. Până și vrăjitoarele de la Adevărul au dat știrea, în regim barter (știri adevărate contra pixuri cu poza lui Fauci): ”OMS recomandă ridicarea interdicţiilor de călătorie, iar celor care merg în alte ţări să nu li se ceară dovada vaccinării”. Gata, s-a făcut plinul cu dozele de la Pfizer și compania. Mai ales că oamenii nu mai înghit a 8-a doză și începuseră să iasă pe străzi în număr mai mare decât sperau unii. Așteptăm următoarea pandemie, iar între timp ne ocupăm de Apocalipsa Climatică. Cu alte cuvinte, alte tunuri de-ale filantropilor miliardari. Adevărul (destul de trist) este că Uniunea Europeană se află la cheremul acestor filantropi dirijați de cuplul de comici ai micului ecran Gates-Soros.  

■ Facturile au explodat, în principal din pricina politicilor iresponsabile de tipul Green Deal. Așa că, ce să vezi, politrucii de la Bruxelles au dat semnalul că situația trebuie remediată. Cum anume? Simplu, prin subvenții de la stat. Alea îndelung hulite de Ursula și compania, până să liberalizăm prețul la gaze și curent.  ”Ciucă anunță o nouă schemă de ajutor pentru reducerea facturilor la curent și gaze” a titrat spotmedia.ro. Ca și în cazul vaccinurilor, statul se preocupă să deconteze nota de plată. Cea mai bună vacă de muls, după ce corupții din România s-au îngrămădit prin pușcării, ca să le facă loc corupților de la Bruxelles.

■ ”Vremea sindicalistului mafiot în România a apus”, precizează primarul Nicușor Dan la postul globalist Pro TV. Sigur, ușor de zis, greu de pus în practică. Mai ales când sindicatele sunt mână-n mână cu PSD, de vreo 30 de ani. Care pesediști au ajuns la guvernare, braț la braț cu prietenii liberali ai lui Nicușor. Problema e că primarul general nu dispune de ranga useristului Drulă, ca să-i pună la punct pe greviști. Dispune doar de arta negocierii. Care timp de patru zile n-a dat niciun rezultat. Cred că Nicușor nu a negociat cu cine trebuia. Sunați-l pe Ciolacu, domnule primar, cât încă nu-i prea târziu. Sau scoateți trotinetele pe traseu. Nu poluează și nici nu încurcă traficul (dacă merg toți cetățenii pe pistele de bicicliști).

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs