Jurnal în vreme de pandemie | Ep. 3 | Hopa Mitică cu tratamentele

Silviu Chiran

Cine si-a dorit si isi doreste sa discrediteze orice forma de tratament pentru covid?

De la inceputul pandemiei a existat un joc de tip “trial and error” al medicilor pentru a gasi solutii curative pentru afectiunile generate de virus. S-au incercat diverse terapii cu mai mult sau mai putin succes. Si cand scriu ca s-au incercat, din pacate, nu ma pot referi la toti medicii. O buna parte dintre membrii sistemului medical au intrat in aceeasi panica generalizata si n-au facut aproape nimic. Sa nu zic mare parte, desi, din pacate asta este adevarul. Si au devenit urmaritori docili ai regulilor impuse de catre politicieni, uitand ca fiecare pacient in parte merita cea mai buna ingrijire. Unii dintre medici au actionat conform codului celei mai frumoase meserii din lume. Au dat dovada de multa creativitate, au inceput sa trateze cu diverse terapii simptomele. Neputand opri virusul. Au descoperit si au invatat multe. Au salvat multe vieti si au pierdut multi pacienti. Cum? Tratand. Din pacate, una dintre cele mai mari erori a sistemului medical a fost utilizarea generalizata a ventilatiei mecanice ca solutie la hipoxie. In momentele initiale, in care contactul cu pacientii infectati se dorea a fi redus la minim, cineva a venit cu ideea actionarii “remote” a sistemelor de oxigenare a pacientilor. Mai tineti minte? Ventilators, ventilators, ventilators. Oxigenul este necesar pentru a putea crea ATP (adenozin trifosfat) si a tine celulele in viata, dar este si precursorul radicalilor care conduc la stres oxidativ si peroxidare lipidica. Bagand oxigen in prostie, nu faci decat sa-ti omori pacientul. Mai ales ca il tratai prin 3 geamuri si 14 costume. Din pacate, in mare parte dintre spitalele din lume, cel putin la inceputul pandemiei, intubarea a devenit aproape sinonima cu moartea.

Activitatile de tip incercare si eroare au identificat (pornind de la abordari de tip “troubleshooting” teoretic) solutii de tratament bazate pe oxigenare neinvaziva si/sau nepermanenta, diverse medicamente antioxidante, antiinflamatoare, antiparazite, steroizi sau solutii impotriva formarii cheagurilor de sange (inclusiv aspirina). Foarte multi medici au identificat mai multe tipuri de medicamente (dezvoltate pentru alte boli) ca solutii pentru tratarea cu succes a pacientilor covid. Din pacate, aproape toate studiile initiale s-au bazat pe utilizarea tratamentelor pe pacientii spitalizati (de obicei, intubati) si rezultatele nu au fost relevante. Acum stim ca cel mai important criteriu in succesul unui tratament este lipsa de intarziere. Nu trebuie asteptat momentul aparitiei simptomelor grave. Diferenta intre a trata un pacient in ziua 1 si a trata acelasi pacient in ziua 14 conduce la un raport al mortalitatii cu un ordine de marime diferit. Iar la cei din grupele de risc, cu 2 ordine de marime. In mod ciudat, de la inceputul pandemiei a existat o “dorinta” (extinsa si coordonata) pentru discreditarea oricarei forme de tratament pentru covid. S-a ajuns inclusiv la falsuri ordinare publicate (sistemul de aprobare este riguros de obicei – insa in acest caz s-au sarit foarte multe etape) in The Lancet – poate cea mai serioasa publicatie medicala din lume – cu privire la utilitatea hidroxiclorochinei. Acesta (studiul) a fost retras dupa doua saptamani, insa, din pacate, Maurul si-a facut datoria si s-a atins obiectivul de a opri utilizarea in sens larg a HCQ in tratamentul covid. Linkul este aici: https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736%2820%2931180-6/fulltext. Cine si-a dorit oare asta?

 

HCQ Lancet False Study
Captura de pe Lancet

Aceeasi atitudine au avut-o si inca o au autoritatile din foarte multe tari sau medicii supusi cu privire la orice varianta de a trata covid – de la vitamina C la melotonina. Pentru a intelege mai bine, totusi, prin ce a trecut sistemul medical, va recomand sa urmariti interviul de mai jos cu profesorul Peter McCullough. Cateva despre el aici: https://www.heartplace.com/dr-peter-a-mccullough. Filmul a fost publicat de catre John Leake pe Vimeo, insa cere autentificare. Am repostat pe contul meu de Rumble pentru cei care nu au cont Vimeo aici: https://rumble.com/vpj39r-dr.-peter-mccullough-interview-5192021.html

Merita fiecare minut:

(edit 5 ianuarie 2021 – intre timp Peter McCullough a aparut la Joe Rogan. Merita sa-l ascultati/vedeti. Link mai jos)

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Principalul vinovat al discreditarii tratamentului pentru Covid este Arafat. El nu cunoaste decat un cuvant: VACCINAREA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs