Fundația Gates a trimis milioane de euro în China chiar în timpul pandemiei. Scrisoarea de mulțumire de la Xi Jinping

De la debutul pandemiei COVID-19, Fundația Bill & Melinda Gates a trimis peste 54 de milioane de dolari pentru a finanța proiecte de „sănătate globală” în China, inclusiv către instituții controlate de Partidul Comunist Chinez (PCC) și colaboratori ai Institutului de Virologie din Wuhan, potrivit The National Pulse.

Din decembrie 2019, fundația a trimis un total de 93 de granturi ce însumează 54.573.428 de dolari către proiecte cu sediul în China.

Printre beneficiarii granturilor se numără mai multe instituții conduse de PCC, inclusiv Universitatea Normală din Beijing, Universitatea Peking, Universitatea Tsinghua, precum și instituții oficiale ale regimului, ca Ministerul Agriculturii, Centrul chinez pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) și Ministerul Științei și Tehnologiei.

CDC-ul chinez a jucat un rol-cheie în lansarea ideii că virusul COVID-19 s-ar fi dezvoltat în mod natural, în loc să își găsească originile la Institutul de Virologie din Wuhan. Prima teorie a conspirației, acum dezmințită, a fost răspândită de autoritățile sanitare mondiale, de mass-media corporatiste și de stânga politică din întreaga lume.

Universitatea din Wuhan a primit o subvenție de 127 650 de dolari de la Fundație în ianuarie 2021, în ciuda faptului că școala colabora în mod obișnuit cu Institutul de Virologie din Wuhan în domeniul cercetării. Inclusiv studii axate pe coronavirusul provenit de la lilieci, finanțate de Anthony Fauci din banii contribuabililor americani.

Stimularea Beijingului

Mai multe granturi ale Fundației Gates au drept scop impulsionarea Chinei pentru a juca un rol mai important în sănătatea și guvernanța globală. Și asta în ciuda faptului că regimul obstrucționează eforturile de a descoperi originile COVID-19.

În octombrie, fundația lui Gates a trimis 150.000 de dolari către China Science and Technology Exchange Center. Proiectul viza „sporirea contribuției Chinei în domeniul cercetării legată de sănătate, a dezvoltării globale prin consolidarea parteneriatelor cu guvernul, cu industria farmaceutică și mediul academic”.

Alți 300.000 de dolari au fost trimiși în septembrie către Universitatea Agricolă de stat din China pentru „crearea unui mediu propice susținerii angajamentului Chinei în domeniul sănătății globale”.

Mai multe granturi s-au axat, de asemenea, pe extinderea rolului Partidului Comunist Chinez în dezvoltarea și distribuția de vaccinuri, inclusiv un grant de 300.000 de dolari destinat Universității Tsinghua, în august 2020, „pentru a înființa un grup de reflecție care să ofere cercetare științifică și sprijin tehnic în vederea construirii ecosistemului de vaccinuri”.

Alma mater a liderului Partidului Comunist Chinez Xi Jinping, Universitatea Tsinghua are un istoric de lansare de atacuri cibernetice împotriva guvernului american.

Tsinghua constituie, de asemenea, „o punte de legătură clară între hackeri și administrația de stat pentru tehnologie și industrie, care discută despre ceea ce pot face în domeniul securității naționale”, potrivit lui Nicholas Eftimiades, fost oficial al Departamentului de Stat, ofițer superior de informații din cadrul Agenției de informații a apărării.

120.000 de dolari au fost trimiși Universității de stat Zhejiang în mai 2020 pentru „a determina China să joace un rol mai important în guvernanța globală și să contribuie mai mult la GAVI – Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare”.

În mai 2020, fundația a trimis 600.000 de dolari către CDC din China în scopul ”sprijinirii răspunsului de urgență și pregătirii Chinei pentru o potențială pandemie, ceea ce nu numai că va ajuta la controlul și limitarea bolii, dar va contribui cu experiența Chinei la sănătatea globală”. O sumă suplimentară de 400.000 de dolari a fost trimisă în aprilie 2020 către CanSino Biologics Inc. „pentru a sprijini colaborarea internațională privind dezvoltarea de vaccinuri anticoronavirus, ceea ce va crește disponibilitatea unor vaccinuri sigure și eficiente pentru o distribuție și o utilizare durabilă și globală”.

Fundația Gates a finanțat, de asemenea, proiecte menite să extindă rolul Chinei în Africa, inclusiv un grant de 170.410 dolari pentru Academia Chineză de Științe Agricole (toate donațiile BMGF către China, în timpul pandemiei, le puteți găsi aici).

Legăturile lui Bill Gates cu China datează de dinainte de pandemia Covid-19. Cofondatorul Microsoft s-a întâlnit cu liderul Partidului Comunist, Xi Jinping, în 2015.

Întâlnirea lui Bill Gates cu Xi Jinping în 2015 a vizat „serviciul de sănătate publică”. Ea a precedat încercarea guvernului chinez de a extinde ceea ce a numit în mod insidios o „societate informațională globală„. Ambasada Chinei în SUA a relatarea întâlnirea la nivel înalt:

Fundația Bill & Melinda Gates este pregătită să intensifice cooperarea cu China în domeniul serviciilor de sănătate publică”.

În aceeași zi, Xi Jinping s-a întâlnit cu secretarul general al Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (UIT), Zhao Houlin. Xi Jinping a subliniat că China a participat activ la activitatea UIT și se angajează să colaboreze cu toți ceilalți membri pentru a promova dezvoltarea societății informaționale globale. Potrivit lui Xi, UIT ar putea depune eforturi pentru a crea o uniune mai deschisă, mai eficientă și mai viguroasă, profitând de oportunitatea semnificativă actuală de integrare, inovare, precum și de dezvoltarea rapidă a tehnologiei informației. La rândul său, Zhao Houlin și-a exprimat recunoștința față de China pentru sprijinul acordat activității UIT. El a declarat că UIT își va intensifica în mod constant cooperarea cu China.

Ajutorul constant al lui Gates pentru China a persistat pe tot parcursul pandemiei globale, pe care China a ascuns-o în mod deliberat, în timp ce virusul se răspândea în toată lumea. Miliardele de dolari oferite de Gates Partidului Comunist Chinez au fost atât de apreciate, încât Xi Jinping i-a scris personal lui Gates un bilet de „mulțumire”. Bloomberg a relatat:

Președintele chinez Xi Jinping și-a exprimat recunoștința sinceră față de Bill și Melinda Gates pentru sprijinul acordat de fundația lor Chinei, după izbucnirea noului coronavirus”.

Xi a mulțumit fundației pentru „sprijinul generos” oferit într-o conjunctură critică, într-o scrisoare adresată lui Bill Gates și postată de agenția oficială de știri Xinhua.

Președintele Chinei a felicitat eforturile timpurii ale fundației în cauza globală de luptă împotriva virusului și a declarat că este recunoscător drept urmare a scrisorii lui Gates, prin care filantropul miliardar își exprimă sprijinul pentru poporul chinez.

Unitatea și cooperarea reprezintă cea mai puternică armă” în lupta împotriva virusului, a precizat Xi în scrisoare. Liderul comunist „își arăta astfel sprijinul pentru coordonarea Fundației Gates cu agențiile chineze„, notează Bloomberg.

Miliardarul din domeniul tehnologiei le-a dat milioane de dolari chinezilor, în ciuda faptului că statul chinez a fost unul dintre puținele câștigătoare în raport cu restul lumii, în timpul pandemiei Covid.

De remarcat că Bill Gates nu este singurul miliardar din domeniul tehnologiei a cărui cooperare cu un regim totalitar opresiv ar trebui să ridice steaguri roșii pe internet. În septembrie 2015, CEO-ul și fondatorul Facebook s-a întâlnit cu Xi Jinping și cei doi au discutat între patru ochi, în mandarină.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs