13 C
București
marți, 3 octombrie 2023

VIDEO | Djokovic, campionul inimilor răzvrătite

Da, nimeni nu e mai presus de lege. Nici măcar Djokovic. Însă cum facem când legea este foarte strâmbă? Cum procedăm când politicienii prind gustul dictaturii? Când profită de puterea lor pentru a-i zdrobi pe răzvrătiți. Pe indisciplinați. Pe nevaccinați.

Adepții propagandei oficiale s-au grăbit să-l judece dur pe marele campion. Însă judecata lor este oarbă. Nu vede tocmai miezul problemei. Nu vede legea australiană scrisă după tipare nord-coreene. Nu vede un fapt simplu: nevaccinatul Djokovic nu reprezintă niciun pericol. Pentru absolut nimeni! Sau poate doar pentru politicienii corupți, vicleni și demagogi. Pentru politicienii care ne-au întors în timp cu sute de ani. Ne-au întors în vremurile segregării rasiale. Cu diferența că acum nu culoarea pielii este motiv de ură, ci pașaportul sanitar.

Nu ai pașaport, nu exiști! Devii cetățean de mâna a treia, deposedat de drepturi elementare. Nu contează că te cheamă Djokovic. Cu atât mai mult meriți să fii oprimat. Meriți să fii pus la zid. Umilit. Batjocorit. Aruncat la coșul de gunoi al istoriei. Mai ales dacă ești un patriot care ține la rădăcinile ființei lui. Djokovic a vrut doar să joace tenis. Să intre pe teren ca să-și facă meseria. Să culeagă roadele muncii sale. Să inspire, în continuare, milioane de copii din întreaga lume. A răspuns unui mare abuz la fel cum o făceau milioane de români înainte de 1989.

A fost singurul care a avut curaj, dintre sutele de mari campioni. Nu a cerut și nici nu a primit susținerea colegilor lui. Pe care adesea i-a ajutat. Însă a primit susținerea a milioane de români. În inimile noastre, Djokovic rămâne simbolul rezistenței față de dictatura sanitară. Simbolul luptătorului pentru o cauză dreaptă. Campionul sufletelor răvășite de mizeria unei pandemii întreținută de politicieni, jurnaliști, medici și filantropi fără niciun Dumnezeu.    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole