Dosarul Djokovic: vânătoarea nevaccinaților continuă

Alex Hawke, ministrul Imigrației din Australia

Teoretic, într-un sistem totalitar (dar mai ales în democrație) regulile trebuie respectate. Oricât de aberante ar fi.

Australia a ales, prin intermediul politicienilor, să meargă pe sistemul chinezesc de restricții, lockdown-uri și ”lagăre de reculegere”. Populația s-a vaccinat în proporție de 80 la sută. Indisciplinații au fost vânați pe străzi, bătuți, gazați. Tratați ca niște animale.

Și acum vine cazul Djokovic. Sănătos, testat, apt de joc. Globaliștii susțin că Nole ar fi trebuit să respecte regulile. Că nu poate juca tenis decât dacă-i vaccinat (sau are contraindicații serioase). ”Infectarea nu este considerat motiv suficient pentru exceptarea de la vaccinare”, pretind politicienii australieni, fără prea multe argumente științifice. Practic, doar cu argumentul forței brute. Așa am hotărât noi, deci așa este corect.

Am anulat viza deținută de domnul Novak Djokovic pe baza motivelor de sănătate și ordine. Guvernul Morrison este angajat ferm în a proteja frontierele Australiei, în special în legătură cu pandemia de Kovid”, zice ministrul Hawke. Sigur, nu rezultă de nicăieri în ce fel ar fi reușit Nole să amenințe populația din Australia. Poate doar pe Nadal și Federer, în ultimă instanță.
Dincolo de ”erorile umane” admise de Djokovic, rămâne esența problemei. Cât de normal este ca sportivii să fie tratați ca niște infractori, doar pentru că au ales să nu se vaccineze? În funcție de deznodământul din dosarul ”Australian Open”, vom ști încotro ne îndreptăm. Și dacă corecția aplicată lui Nole va fi un ”bun” exemplu de urmat și de către alte țări.
Până la urmă, politicienii australieni sunt liberi să ceară și 10 doze booster la Grand Slam-ul din 2023. E opțiunea lor. Însă ceea ce într-adevăr dă de gândit este virulența cu care mulți europeni (inclusiv românași de-ai noștri) îl atacă pe Nole. Și nu oricum, ci ca și când ar fi amenințatea nr. 1 a planetei.
Meteoritul care aduce Apocalipsa, dacă umblă nevaccinat prin spațiul cosmic.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. E tara lor, regula lor. Daca nu iti convine nu te duci. Mai bine stai acasa decat cum a facut Djokovic sa isi falsifice teste sa pretinda ca a facut boala convenabil fix inainte cu 2 saptamani… Sa zica clar „NU VREAU EU SA PARTICIP IN CONDITIILE ASTEA”

    • Bănuiesc că Djokovic avea o intelegere cu organizatorii turneului. Insă totul a picat când au intrat politicienii pe fir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs