9.7 C
București
joi, 23 martie 2023

VIDEO | O va ancheta Kovesi pe Ursula von der Leyen în afacerea cu vaccinuri de la Pfizer?

Se împlinesc două luni de mari suspiciuni de corupție în cazul Ursulei von der Leyen. Două luni și nici măcar un semn de la Parchetul European. Șefa Comisiei Europene negociază în continuare cu Pfizer, în timp ce soțul dumneaei câștigă milioane de dolari de la o firmă înrudită cu Pfizer.

Oare o fi vreo legătură între cele două aspecte? Între dorința Ursulei de a introduce obligativitatea vaccinării și viteza cu care banii Big Pharma intră în conturile familiei von der Leyen? Nu știu! Poate ne explică procurorul șef Kovesi. Așa cum ar trebui să ne explice și doctorul Gheorghiță de ce insistă până-n pânzele albe să-i vaccineze pe copii. Doar ca să termine cele 120 de milioane de doze luate la insistențele Comisiei Europene?

Apropo, Ursula von der Leyen nu pare genul clasic de infractor. Însă asta nu a împiedicat-o să-și șteargă urmele mai ceva ca Harry Potter. Toate informațiile din telefonul dumneaei, despre negocierile cu Pfizer, au dispărut. Pur și simplu s-au evaporat! Doamna Kovesi, chiar nu vedeți nimic suspect?

Aștept ca Dacian Cioloș și Klaus Iohannis să o tragă de mânecă pe eroina lor. Pe procurorul Kovesi. S-o întrebe când are de gând să se ocupe și de marea corupție, nu doar de micii mafioți din Bulgaria. Noi, europenii, merităm un răspuns clar după aproape doi ani de teroare. A primit președintele Comisiei Europene un bonus de performanță sau alte foloase necuvenite de la compania Pfizer?

Are curaj procurorul Kovesi să deschidă o anchetă serioasă, măcar în ultimul ceas? Știți ce zic, ca pe vremuri: cu 5-6 mascați la poartă, cu camere de televiziune și cătușe fluturate pe micul ecran!

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Titular Adrian Onciu

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole