Clubul vrăjitoarelor din presă (10-15 martie)

■ Vrăjitoarele globaliste de la spotmedia.ro ne atrag atenția că viitorul lumii nu arată bine. ”Ce îi îngrijorează pe experți” am aflat dintr-un articol asumat de Forumul Economic Mondial de la Davos – aka sediul central al Globaliștilor. Ghici ce? Experții plătiți de neamțul Schwab sunt îngrijorați că ”doar jumătate din populația globului este vaccinată cu schema completă”. Iar asta ar conduce spre ”accentuarea inegalităților sociale și a tensiunilor geopolitice”. În plus, s-ar traduce prin rate de profit mai mici în dreptul Big Pharma. Deci profituri mai mici pentru politicieni, medici și jurnaliști. Aproape că-ți dau lacrimile, nu-i așa? Mai ales când spotmedia.ro trage un alt semnal de alarmă la finalul materialului: ”Criza climatică rămâne una dintre cele mai mari ameninţări pe termen lung la adresa umanităţii”. A-ha! Vine Apocalipsa Climatică. Stați pe-aproape, nu închideți televizoarele.

■ Chiar dacă au plâns cu lacrimi de crocodil după verdictul Justiției australiene, presa Globalistă dâmbovițeană nu a depus armele. Au urmat câteva zile de foc, în care vrăjitoarele s-au dat peste cap să-l umple cu noroi pe Djokovic. Să-i toarne găleți de lături în cap. Mai lipsea puțin ca Ziare.com, Digi24, Pro TV, Libertatea, Hotnews, Adevărul și gașca de ”comentatori” să-l facă pe Nole proxenet, tâlhar și traficant de copii. Jurnaliștii noștri au preluat cu mare entuziasm toate mizeriile din presa australiană, inclusiv titlurile bombastice, în așteptarea momentului expulzării. Parcă niciodată n-am văzut o vânătoare atât de jenantă, de incalificabilă până la urmă. Adevărul e că globalizarea și-a depășit limitele. Granițele deschise, libera circulație, au devenit noțiuni abstracte pentru cei fără minim doza 3. Serviciul Vize-Pașapoarte s-a mutat direct în cabinetele tovarășilor Fauci, Arafat și Gheorghiță.

■ Diversioniștii de la Digi24 (aka Gigi24) s-au întrecut în știri alarmiste despre confictul NATO-Rusia. În același timp, n-au scos o vorbă despre protestele cu zeci de mii de oameni, din toată Europa. Au tăcut mâlc. Evident, e mult mai simplu să credem că principala problemă a omenirii este așa-zisul conflict SUA-Rusia și iminența unui război în Est. Când, de fapt, europenii sunt indignați de asaltul dictaturii medicale. Sunt indignați de introducerea obligativității vaccinării, de apariția pașaportului sanitar. ”Pericolul există și este mai serios decât pare” titrează Gigi24, cu litere de-o șhioapă. Nu, nu pericolul dictaturii neocomuniste. E doar pericolul războiului din capul Globaliștilor, plătiți regește pentru propaganda de doi lei difuzată zilnic de vrăjitoarele de la Gigi.  

Alina Mungiu Pippidi a găsit momentul potrivit (scandalul Djokovic) pentru a șterge pe jos cu cei care denunță vaxsinarea obligatorie și pașaportul. Fiind preluată, evident, de vrăjitoarele din presa mainstream. În ultimul comentariu dat publicității, Pippidi nu evită deloc cuvintele tari, cu efect imediat: ”(…) nu e nevoie de filme parodice cu comete care aduc sfîrșitul lumii pentru că unii apără dreptul cretinilor de a nu se uita în sus, fiind ei înșiși niște cretini care caută avantajul pe termen scurt, cînd pe termen mediu promovează sfîrșitul lumii”. Sigur, mult mai puțin cretini sunt jurnaliștii Globaliști, autorii filmelor de groază Apocalipsa Covid și Apocalipsa Climatică. Ca și experții care-i însoțesc la fiecare pas. ”(…) Știința nu ne ajută dacă nu avem o minimă înțelegere, respect și încredere în știință, dacă refuzul educației și igienei devin drepturi ale omului pe care trebuie să le apărăm. Nu există un drept la prostie și la ignoranță”, mai zice finul intelectual Pippidi, fără să ia în calcul miile de medici repudiați (unii dintre ei, renumiți epidemiologi), încadrați otova în aceeași categorie: ”proști și ignoranți”.  Șefa Societății Academice din România nu-și ascunde entuziasmul față de situația din Germania, unde cenzura a fost ridicată la rangul de politică de stat. Aparent curios cum un intelectual trecut prin comunism revine fără să clipească la teze totalitare, sub pretextul apărării sănătății populației (da, inclusiv a copiilor care nu au nevoie de vaccin) și a ”statului de drept”. Zic ”aparent”, pentru că-i suficient să găsim sursele de finanțare ale prestigioasei academii SAR (strâns legată de rețeaua Soros), ca să tragem concluziile cuvenite.

■ ”Germania vrea să închidă serviciul de mesagerie Telegram, din cauza celor care se opun restricţiilor” titrează spotmedia.ro. Fără să comenteze știrea, de parcă ar fi o inițiativă excelentă, numai bună de salutat. Cum de altfel nu au comentat nici introducerea obligativității vaccinării din martie, la anumite categorii de cetățeni din Germania. Tov. cancelar Olaf Scholz este adeptul înfocat al oricăror restricții, în scopul impulsionării campaniei de vaccinare. În același timp, susține din plin cenzurarea la sânge a rețelelor sociale (în special Facebook). Lucru de care vrăjitoarele de la spotmedia.ro par a fi deosebit de încântate.

■ ”Nevaccinaţii atacă Australia: Ţara riscă să fie dată în judecată după cazul Djokovici” titrează băieții veseli de la Adevărul. Într-adevăr, Australia este victima din ”dosarul Djokovic”, nu-i așa? Îmi imaginez flotile de avioane F16 pilotate de nevaccinați, atacând în valuri metropola Melbourne și pe cei peste 80% de cetățeni foarte pașnici, vaccinați cu minim două doze. Mi-l imaginez pe Ministrul Imigrării, Alex Hawke, prins cu capul în jug, dezbrăcat la piele și biciuit în piața publică de agresorii nevaccinați ai Australiei. Sălbaticii fără nicio doză reprezintă un pericol de moarte pentru oricine se simte ”australian”, fie că-i vorba despre CT Popescu, Mîndruță sau Prelipceanu. Australia trebuie apărată cu arma în mână. Sau cu pixul, cu tastatura, cu camera video. Cu orice avem la îndemână. Noi, Globaliștii fără niciun Dumnezeu.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs