ULTRA HD | Nimic nou pe frontul de est

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu, când mă gândesc la locul naşterii mele, la casă părintească, mă bufnește un pic râsul, apoi plânsul, din nou râsul și tot așa.

Dumnezeu m-a plantat aici cu simțul umorului, știind că într-o poveste tragică sigur se va naște și comedia.

Bunăoară, uitându-mă detașat la ce vremuri trăim, mă gândesc că lui Dumnezeu îi plac telenovelele. Îi plac nebunii cu acte în regulă, pe care îi lasă să se agite până la epuizare.

Și ce vremuri trăim!

Mass-media a devenit o entitate stranie, unde deontologia profesională este dictată în mare parte de linii politice, corporatiste. O entitate care nu mai are nicio legătură cu definiția ei de bază.

Politicienii sunt niște holograme bizare, iar ministerele – turnuri fortificate, unde nimeni nu știe cât de ”talentați” și de bine intenționați sunt domnii funcționari. Cât despre noi, cetățenii societății civile, am ajuns doar un subiect de laborator psihosocial, medical/politic.

Cultura a devenit o entitate exotică, abstractă. Educația se înfundă în programe școlare ineficiente. Și nu este subvenționată cât să reușim să scoatem capul în lume.

Partea bună ar fi că suntem responsabili, ne vaccinăm pentru un viitor mai bun. Am înlocuit, în doi ani, entertainment-ul clasic, cu teatrul și filmul medical. Deci am evoluat, nu ne mai tratăm cu usturoi și cimbru, luăm pumni întregi de pastile pentru cea mai mică afecțiune. După care dezvoltăm digitalizarea României mai ales în zonele unde curentul fluctuează sau nu există, unde oamenii încă trăiesc cu wc-ul în fundul curții.

Mai pe scurt, suntem bine.

Bine… așa a zis de curând și Herr Klaus, cu un discurs (în plină iarnă apocaliptică) despre încălzirea globală, împotriva căreia trebuie musai să luptăm – zice dumnealui.

Nu și-a dat seama că există inclusiv o luptă împotriva ”încălzirii globale” din foarte multe blocuri și case.

Un cetățean intervievat de ”televizuinile de știri” chiar a mărturisit că se luptă cu el însuși, atunci când trebuie să tragă toată casa din priză. De trei ori pe zi, cum i-au zis specialiștii. Ca sa nu încalzească prea tare locuința…

Plus că ultima oară când a făcut asta, apartamentul s-a aprins ca un pom de Crăciun.

Ministrul Sănătății ne-a anunțat că trebuie să purtăm doar măști care au de la trei straturi în sus. Ele vor fi controlate de polițiști.

Urmează, probabil, un curs rapid de instruire la Ministerul de Interne, unde ochiul ager al legii trebuie să fie antrenat (ca la crosetat) pentru a diferenția măștile cu un strat (sau cele fără niciun strat) de cele cu trei sau patru straturi.

De curând, la sesizările multor cetățeni speriați, care au primit facturi calculate greșit (de zeci de milioane) de la ”gaze”, Generalul Ciucă, prima armă a guvernului, ne-a asigurat că a rezolvat problema  cu viteza glonțului (calibru/0,000034 mm).

Cetățenii care au trecut cu bine de pragul infarctului provocat de citirea facturilor greșite sunt rugați să le returneze on line sau să le ducă direct la firmă.

Un cetățean afectat de creșterea fulminantă a prețului la gaze s-a gândit doar 4 secunde să ceară compensații pentru disconfortul uriaș simțit în momentul citirii facturii. Apoi a lăsat-o baltă, uitându-se în buletin, la numele țării de baștină.

Omicronul e în floare, recolta la hectar crește exponențial, la fel ca și ura multor vaccinați împotriva nevaccinaților.

Săracul omicron, ne-a zis că el nu face discriminări. Are o inimă generoasă, ne infectează pe toți în egală măsură. Cu precizarea că doar nevaccinatul e vinovat.

Mititelul ne-a promis că o să ne colinde în fiecare an cu generațiile lui următoare. Se așteaptă să ne găsească în același conflict.

Despre Djokovici, alt subiect aprins, nu mai are rost să vorbim. Omul a devenit o țintă de antrenament pentru haterii români vaccinați si celebri in întreaga lume.

În pauza dintre hărțuirile guvernului medical australian, Novak a învățat cangurii să joace tenis cu capul la cricket.

Vom vedea ce se va întâmpla în lume peste câteva zile. Asta dacă suntem norocoși și nu vom da drumul la artificii în zona Deveselului.

Dar asta e o altă tragicomedie.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Bine ați venit în presa scrisă! Ați luat locul unor pseudojurnaliști (a se citi ”mercenari”) care au pierdut ocazia în ultimii 2 ani să-și onoreze profesia și să fie imparțiali și corecți. Noi, anonimii, care am suportat greu tot ceea ce ni se întâmpla, am citit postările dvs. și ale altor jurnaliști ad-hoc, precum dl. Gheorghe Piperea și ne-am dat seama că nu suntem singuri, că mai sunt oameni care au aceeași părere ca a noastră, deci nu suntem niște bieți conspiraționiști… Vă mulțumim pentru curaj!

  2. Scrieti bine domnule Helciug. Continuati !

    • Vă mulțumesc pentru apreciere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs