VIDEO | Cronici EurOasiatice cu Alexandru Mîță | Ep. 1, Gérard Luçon

Europa și Asia nu sunt decât niște convenții geopolitice îndărătul cărora continentul gigantic eurasiatic este divizat în toate direcțiile de interese, zone de influențe, popoare, limbi, civilizații, pasiuni care se intersectează și, nu de puține ori, se ciocnesc. Prin aceste ”Cronici EurOasiatice” doresc să deplasez accentul, interesul și concentrarea pe spațiile imense ale unor țări pe care nu le cunoaștem decât superficial, cu intenția de a elimina zestul nepriceperii, neînțelegerii, prejudecăților și neinformării noastre cu ajutorul unor invitați. Fini cunoscători, trăitori peste mări și țări, cetățeni ai lumii mari, despre care nu mai știm nimic de multă vreme. Ei ne vor delecta cu aerul proaspăt al revelațiilor eurasiatice. Avem atât de multă nevoie de acest aer pentru a ne înțelege destinul și a ne rafina privirea și înțelegerea lumii.

Alexandru Mîță, producătorul și realizatorul rubricii Cronici EurOasiatice este un ”Om de bine”: profesor, formator, webmaster-creator de campusuri educaționale, dramaturg, autor de filme de scurt și mediu-metraj de animație, documentare și artistice, inițiator și coordonator de proiecte educaționale multipremiat pe plan național și european, francofil, slavofil, sinofil, specialist în management, susținător al diplomației populare și încrezător în efectul de catharsis al cunoașterii, culturii și bunei înțelegeri. Experiențe de frontieră: rolul episodic din ”A fost sau n-a fost” de Corneliu Porumboiu, Atelierul de Paleografie, Clubul de limba rusă, trupa ”Teatrul Nostru” – aducătoare de buchete de emoții pozitive.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs