Cine sunt adevărații ”adepți ai teoriei conspirației”

Candace Owens

Crezi în vreo teorie a conspirației? Cu toții avem cel puțin una. De exemplu, Apple, care trimite un virus pe toate dispozitivele sale înainte de a lansa un nou iPhone. Timp de ani de zile, ni s-a spus că suntem nebuni și că este doar în capul nostru. Telefoanele nu erau cu adevărat încetinite. Până anul trecut, când Apple a fost de acord să plătească 500 de milioane de dolari pentru o plângere potrivit căreia ar fi încetinit intenționat performanța telefoanelor mai vechi, pentru a încuraja clienții să cumpere modele mai noi.

O altă ”teorie a conspirației” în care cred pe deplin: vaccinul antigripal provoacă gripa. Nu-mi pasă câți doctori spun că nu o face sau câte diplome au acei doctori. Nu mă interesează dacă și-au tras câte un doctorat în fiecare variantă de gripă. De fiecare dată când m-am vaccinat împotriva gripei, am făcut gripă. Până acum 13 ani, când am spus că voi renunța la vaccinul antigripal. Și ghiciți ce? Timp de 13 ani întregi gripa m-a ocolit.

Acum, pentru mame și tați, o să vă placă asta. Ce ziceți de ”teoria conspirației” cu privire la corelația dintre dentiția bebelușilor și apariția febrei? Toți experții și medicii de pe internet pretind că este un mit. Febra nu are nicio legătură cu dentiția. Doar că orice părinte din lume îți va spune contrariul. Atunci când bebelușilor le ies dinții, fac febră și le curge nasul.

Există chiar și o teorie a conspirației despre termenul ”teoria conspirației”. Este vorba despre ideea că termenul a fost introdus pentru prima dată de CIA (în anii 1960) pentru a-i descalifica pe cei care puneau la îndoială versiunea oficială a asasinării lui Kennedy. De fapt, în 1963, când Kennedy a fost împușcat, știați că CIA a lansat un program cunoscut sub numele de Operațiunea Mockingbird (aka Pasărea cântătoare)? Serviciul de informații american a înrolat patru sute de jurnaliști din SUA – precum și din întreaga lume – pentru a manipula opinia publică. Acum, vă întrebați de ce ar face asta după asasinarea lui Kennedy. Apropo, programul nu a fost niciodată întrerupt în mod oficial.

Vreau să vă gândiți cu adevărat la asta. Câți ”ciripitori” credeți că mai sunt astăzi în redacții, încercând să vă abată pe pista lansată de guvern? În acest sens, termenul de ”teorie a conspirației” este menit să vă pună la punct, să vă disciplineze. Dacă o să comiteți un delict de opinie, admițând că poate corupția este mult mai profundă și mai întunecată decât ne-am fi putut imagina vreodată, atunci veți fi zugrăviți ca o mătușă sărită de pe fix.

Dar dacă nu sunteți chiar atât de nebuni? Ar putea minciunile să fie într-adevăr atât de profunde și atât de întunecate încât să sugereze că propriul nostru guvern a orchestrat asasinarea lui JFK, un președinte în exercițiu? Nu știu, asta mi se pare destul de neverosimil. Cel puțin varianta părea neverosimilă  până când guvernul nostru a tot amânat și a tot amânat publicarea (promisă) a dosarelor JFK. De fapt, acestea trebuiau să fie date publicității (din nou) în 2021. Iar Joe Biden a explicat: ”Nu, de fapt nu putem din cauza COVID 19”. Președintele a venit cu precizări: ”Amânarea temporară este necesară, în scopul evitării unui prejudiciu identificabil pentru armată, apărare, operațiuni de informații, asigurarea aplicării legii sau gestionarea în bune condiții a relațiilor externe, care sunt de o asemenea importanță încât depășesc interesul public în ceea ce privește divulgarea imediată a dosarelor legate de JFK”. Cum? Ce ar putea fi în dosarele JFK care să amenințe operațiunile noastre de informații? Ce minciuni au fost turnate publicului?

Astăzi, avem niște păsări cântătoare care ne spun în fiecare zi că vom muri cu toții dacă nu facem exact ce decide guvernul. A trebuit să stăm acasă, să renunțăm la afacerile noastre, să le punem măști copiilor, să ne injectăm vaccinuri cu noua tehnologie ARNm – nu o dată, ci de două ori – pentru a reveni la normalitate. Bineînțeles, normalul nu a venit niciodată. Au continuat să îi țină pe copii cu măștile pe față și au extins vaccinarea la cei mici, care au aproximativ 0% șanse de a muri din cauza virusului. Dar păsările cântătoare vor să avem încredere în experți oricum. Chiar dacă au mințit în legătură cu aproape toate aspectele, chiar dacă nu s-a revenit niciodată la normal, chiar dacă vaccinurile nu ne-au redat libertățile.

Acum, păsările cântătoare îți spun să faci un rapel și, dincolo de asta, un al patrulea vaccin. Un rapel va fi gata în 100 de zile pentru a combate a patra sau a cincea variantă. Nu știu a câta variantă este omicron. Sincer, am pierdut numărătoarea. Dar, pe de altă parte, adepții teoriei conspirației, cei pe care nu ar trebui să îi ascultați pentru că ”nu cred în știință„, v-au spus că lucrurile nu vor reveni niciodată la normal, că guvernul se folosește de COVID pentru a introduce o nouă ordine mondială, totalitară, care le va permite să controleze fiecare domeniu al vieții voastre. Până și numărul de persoane pe care aveți voie să le primiți în casă în timpul sărbătorilor.

Adepții teoriei conspirației, cei pe care nu ar trebui să îi ascultați, vă spun că aceasta a fost o pandemie intenționată și planificată de ani de zile de către cei mai puternici oameni și cele mai mari corporații din lume. Așadar, cred că întrebarea mea pentru voi în acest moment este: pe cine credeți? Câte variante de COVID și câte boostere vor fi necesare ca să vedeți ceea ce este chiar în fața voastră?

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs