Trăim într-o fantezie paranoică pandemică

În 2020, americanii au învățat că, în caz de urgență, am putea introduce carantine, am putea purta măști și  cheltui în neștire pentru a stopa temporar impactul unei pandemii globale. Am învățat că, dacă incertitudinea necesita un răspuns masiv, am putea să ne mobilizăm masiv. Inclusiv să inventăm noi vaccinuri în decurs de un an.

Iar în 2021, americanii au învățat că este mai ușor să pornești comutatorul pentru un control de sus în jos și o dependență guvernamentală, decât să îl oprești la loc.

Avem vaccinuri care probabil reduc șansele de spitalizare și de deces cauzate de COVID-19 (undeva între 0,05% și 0,1%) sub ratele de mortalitate ale gripei (undeva între 0,1% și 0,2%). Dispunem de terapii eficiente, inclusiv de o nouă pastilă terapeutică menită să reducă drastic, cu aproximativ 90%, spitalizarea și decesul.

Și avem o nouă tulpină de COVID-19. Omicron se pare că infectează de 140 de ori mai mult decât varianta inițială a virusului și de aproximativ 70 de ori mai mult decât Delta; Omicron spitalizează, conform datelor din Africa de Sud, cu aproximativ 20% mai mult decât Delta. Ceea ce înseamnă că aproape toată lumea va lua Omicron și foarte puțini vor muri.

Și totuși, iată-ne aici, după aproape doi ani de pandemie. Experții noștri ne informează că trebuie să ne vaccinăm și să ne stimulăm imunitatea, indiferent de vârstă (în realitate, doar cei de peste 65 de ani sau imunocompromiși au cu adevărat nevoie de un rapel); că trebuie să continuăm să purtăm măști, chiar dacă asta înseamnă să folosim măști de pânză împotriva Omicronului (chiar și Leana Wen, de la CNN, numește măștile de pânză ”decorațiuni faciale”); că trebuie să-i vaccinăm pe copii și să le punem măști, eventual să închidem din nou școlile (copiii prezintă un risc statistic aproape zero în ceea ce privește COVID-19); că trebuie să testăm persoanele asimptomatice, blocând economia (încercarea de a preveni transmiterea este o prostie, având în vedere transmisibilitatea omicronului); că trebuie să introducem pașapoarte de vaccinare (chiar dacă cei vaccinați primesc și transmit omicronul); că trebuie să continuăm să cheltuim bani în ritm record pentru a susține o economie pe care o distrugem fără vreun motiv întemeiat.

Cu alte cuvinte, ne-am pierdut mințile.

Se pare că neputința se instalează extraordinar de repede – și că susținătorii unei astfel de neputințe devin nejustificat de furioși atunci când alții refuză să o adopte. Astfel, președintele Joe Biden și-a petrecut cea mai mare parte din 2021 ridiculizându-și adversarii politici, numindu-i prieteni ai virusului și încercând să dirijeze sentimentele negative împotriva celor nevaccinați. Astăzi, mass-media continuă să propovăduiască faptul că statele roșii (n.red – republicanii) sunt problema COVID-19, în ciuda faptului că numărul de cazuri a atins cote record în state conduse de democrați, ca New York, New Jersey și Massachusetts.

Biden a anunțat recent că nu există ”nicio soluție federală”, declarând că pandemia va fi ”rezolvată la nivel de stat”. Remarca a venit după ce Biden a încercat să impună vaccinarea obligatorie la nivel federal, l-a criticat pe fostul președinte Donald Trump pentru presupusele sale eșecuri și a polemizat cu guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, căruia i-a reproșat că a refuzat să se implice în isteria COVID-19.

Dar administrația de la Casa Albă a retractat la fel de repede comentariile lui Biden, sugerând că ”vom trece peste asta lucrând împreună„; între timp, ”sfântul” Dr. Anthony Fauci a anunțat posibilitatea introducerii unui pașaport de vaccinare pentru călătoriile cu avionul.

S-ar putea să fie nevoie de alegerile din 2022 ca să le reamintim democraților din statele albastre și elitiștilor din mass-media că o politică nerezonabilă are consecințe. Oricum ar fi, nu putem decât să sperăm că 2022 este anul în care americanii se vor întoarce la realitate, în loc să continue să trăiască într-o fantezie paranoică pandemică.

Ben Shapiro (n. 1984) este comentator politic și prezentator. La vârsta de 17 ani, a devenit cel mai tânăr editorialist la nivel național din Statele Unite. A scris rubrici pentru Creators Syndicate, Newsweek și Ami Magazine, este editor emerit la The Daily Wire, pe care l-a fondat, și găzduiește The Ben Shapiro Show (un podcast politic zilnic) și o emisiune radiofonică în direct. A fost redactor-șef al publicației Breitbart News între 2012 și 2016. Shapiro a scris unsprezece cărți.

 

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs