Jurnal în vreme de pandemie (1)

Silviu Chiran

Pentru văzduhul tău liber de mâine

La inceputurile pandemiei. Sau cum am aflat despre Sars-Cov-2, dar mai ales despre originile sale

In ianuarie 2020, la schi fiind, in nordul Italiei, am auzit prima data despre ceea ce denumim acum covid. Imi aduc aminte despre imaginile de pe CNN (buna sursa de informare:P) cu chinezii care cadeau pe strazi la Wuhan (avem si o poza ca solutie sigura si eficace pentru disonanta cognitiva) si de distractia din cartierul chinezesc din New York si apoi din San Francisco de dupa prima interdictie a calatoriilor din China catre US la final de ianuarie 2020. Ati uitat cand politicienii doritori de mandate de vaccinare de astazi imbratisau oameni prin carciumile chinezesti din America? Probabil. Sa vedem si poza:

Pana sa ne dezmeticim, am ajuns la mijloc de martie 2020 cand o “pneumonie” agresiva a oprit lumea in loc. De origine naturala. Asa ne-au spus mai multi oameni de stiinta. Chiar din februarie 2020. Inca exista celebra scrisoare. Linkul este aici pentru cei care au uitat (ziaristi sau citititori): https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30418-9/fulltext.

Virusul, precum si boala, ni se zice, sunt similare cu SARS sau MERS, a aparut dintr-o piata de animale din Wuhan, cu o contagiozitate ridicata, cu transmisie asimptomatica, cu transmisie prin suprafete (via droplets – fara a ma referi la masinile virtuale pe care le poti porni pe serviciul de cloud Digital Ocean:)) si am uitat cate si mai cate se spuneau. N-am uitat cat de mult ne-au speriat. Ma introduc si pe mine aici. Pentru a reduce “curba infectarii” (traducere mot a mot, vorba germanului – pun intended) este nevoie sa stam 14 zile in casa. Sau 15. Am uitat. Suntem in ziua 612 (n-am calculat, am aruncat si eu o cifra aiurea) din cele 14/15 zile si inca n-am reusit. Rusine noua. Ne-a spus si Herr Presedinte.

In acest timp, niste baieti si fete, unii americani, unii chinezi, unii britanici si altii de aiurea comunicau intre ei pe canale non-publice. Intrucat sursa finantarii comunicarii erau banii publici americani, am putut citi si noi ce comunicau intre ei. Urmare a unui proces FOIA (Freedom of Information Act – similar legii accesului la informatii publice la noi) si multa persuasiune juridica, un jurnal de stanga american, The Intercept, precum si o organizatie civica US Right to Know (usrtk.org) au primit acces la comunicarea dintre acesti baieti si fete. Coincidenta, baietii si fetele erau tot cei cu comunicatul din paragraful anterior. Fara ironie, e normal sa fie aceeasi baieti si fete. Interfetele politice sau cei care fac rost de bani (Fauci) si coordonatorii de proiect (Daszak) lucreaza cu cei mai buni oameni din domeniu. De obicei. Faptul ca-s toti interesati sa nu se afle ca sansele ca toata nebunia asta sa fi aparut (cu o probabilitate de peste 99,7% – pun intended) urmare a activitatilor din proiectelor lor nu-i iesit din comun. Ce nu-i uzual este dorinta mult peste medie de a proteja imaginea CCP (Chinese Communist Party), PLA (People Liberation Army – 1984 much?) sau a oricarei entitati de origine PRC (People’s Republic of China). Recititi finalul scrisorii pentru a va aminti de mania proletara cu care oamenii de stiinta din toate tarile se unesc (cei mai tineri ar trebui sa caute informatii despre fraza asta). E uzual, normal sau logic sa-ti pui intrebari in contextul asta. Pentru cei pasionati, va recomand, cele scrise de Yuri Deigin (inca din aprilie 2020) sau Nicholas Wade – ii gasiti pe medium.com, intreaga biblioteca de informatii a grupului DRASTIC (https://drasticresearch.org/) sau datele brute (inclusiv emailuri) pe care le puteti gasi pe USRTK – https://usrtk.org. Aveti chef de cercetat in amanunt, aveti 12GB de emailuri aici: link dropbox.

Inca o sursa (deja editata pe youtube – ciudat. nu chiar:P) interesanta este interviul lui Peter Daszak acordat lui Vincent Racaniello pe 9 decembrie 2019. Il recomand in intregime (in versiunea curenta), dar daca nu aveti timp, de la min 27.45: TWiV 615: Peter Daszak of EcoHealth Alliance. Are informatii mai multe decat parea atunci, dupa cum vom descoperi pe mai tarziu.

Pentru cei care nu au timp/chef, un scurt rezumat. Sansa ca virusul (covid) sa fi fost creat intr-unul din laboaratoarele Wuhan Institute of Virology (WIV de acum inainte) si de acolo, in mod accidental sau nu (habar n-avem), sa se fi transmis in exterior este de peste 99.7%. In afara:

  • criteriului geografic general – Virusul a aparut la Wuhan, la peste 1000 Km de provincia Yunan unde traiesc liliecii de la care s-a colectat virusul (un liliac se deplaseaza pe o raza de maxim 50km in jurul cuibului). Si ce mai avem la Wuhan? Pai, cum sa zic, e doar coincidenta, dar aici se realizeaza cercetari de tip GoF (gain of function), cum ii spune in lumea corecta politic. Nevorbind limba asta, va fac eu traducerea: arme biologice. Pai si ce se cerceteaza? Pai, cum sa zic, cum putem imbunatati un virus de tip Sars, pentru a-l face sa se transmita de la om la om. In vitro si in vivo. Pai, si reusiti? Da. Ne si laudam prin diverse publicatii apoi. Suntem buni. Nu. Cei mai buni. Si de ce am vrea sta? Pai, sa fim pregatiti. Daca apare o pandemie naturala (liliecii, da’ si pangolinii e periculosi) ce ne facem? Sa avem vaccinuri si tratamente. Si sa avem grija sa nu se raspandeasca in toata lumea. Cam asa. Joaca de-a ingerul pazitor. Le-a iesit, nu?
  • criteriului geografic local – Primele cazuri au aparut de-a lungul liniei de metrou pe care se afla WIV. E adevarat, celebra piata (cea in care nu s-a descoperit nimic si inca este inchisa) era peste drum. Nu discutam despre 15 cazuri, ci despre sute. Primele sute. N-am linkul la indemana, dar puteti gasi studiul daca va chinuiti putin.
  • “coincidentei” imbolnavirii a 3 angajati WIV cu simptome similare covid in ….. noiembrie 2019 (raport descretizat al DNI – Office of the Director of National Intelligence – aka sefu’ civil la agenturile de informatii din Statele Unite. Link arhiva DNI: https://www.dni.gov/files/ODNI/documents/assessments/Declassified-Assessment-on-COVID-19-Origins.pdf).
  • neidentificarii sursei naturale (desi la Sars si Mers s-a descoperit in 4, respectiv 8 luni, fara sa fie cautat de intreg globul). Au cautat si chinezii si prietenii lor de s-au plictisit. S-a incercat infectarea a peste 120 de specii de animale cu virusul si nu s-a reusit, in ideea de a avea macar un comunicat de presa cu mesajul “uite ca se poate”. Nimic. Au reusit cu plamanii umani atasati soarecilor, dar nu ii ajuta, asa ca nu se pune.

Asadar, in afara datelor de mai sus, exista motive tehnice explicite care suprapun obiectivul granturilor oferite de catre National Institute of Health – National Institute of Allergy and Infectious Diseases (zis si NIH/NIAID sau Fauci:) de acum) celor de la WIV via EcoHealthAlliance si rezultatele obtinute de catre echipa Dr Zheng Li Shi (coordonatoarea WIV) si de catre echipa lui Ralph Baric (profesor la UNC – The University of North Carolina at Chapel Hill – vedeti ce universitate de soi a absolvit Michael Jordan) – probabil cel mai bun specialist mondial in Sars-cov-uri din astea) cu specificatii unice ale virusului SARS-CoV-2. Apropos, tare denumirea EcoHealth Alliance. O fi coincidenta? Vom afla prin sezonul 3. Mai simplu decat ce am scris mai sus? Exact ce cercetau si cu ce se laudau public in 2017-2019 formeaza diferentele dintre Sars si Sars-Cov-2. Mai scriu odata, rezultatele cercetarilor desfasurate la WIV se potrivesc perfect cu diferentele intre SARS-COV si SARS-COV-2. Anume:

  • Virusul foloseste o componenta (furin) pentru a taia exact la punctul marcat cele 2 parti (S1 si S2) ale proteinei spike a virusului (I se spune spike pentru ca asa arata. Ca niste tepi sau ca un ghimpe). Dat fiind ca virusul nu detine in el solutia de taiere, ci se bazeaza de exista unei componente din celula umana pentru asta il face unic in familia virusurilor de tip SARS. Pe cale naturala acest comportament putea fi obtinut doar avand un un transmitator de tip uman pe lantul de evolutie. Si niste miliarde de iteratii. Fie a existat o infectie Sars-Cov-2 inainte de toamna 2019 (nu exista aceste date), fie acesta evolutie s-a facut pe baza plamanilor umani atasati soriceilor folositi la experimentele GoF de la WIV;
  • Utilizarea unei secvente de codificare a aminoacizilor (codoni) potrivita unor celule umane si nu preferintelor de codificare ale coronavirusurilor demonstreaza adaptabilitatea la celula umana din t0 (primul moment identificat al transmisiei). Mai mult de atat, acesta secventa este una uzual intalnita in codificarea folosita de catre cercetatori in munca de zi cu zi. Ca si inainte, fie a exista o mutatie genetica catre oameni in mai multe cicluri de infectie neidentificate de nimeni inainte de noiembrie 2019, fie aceasta mutatie s-a produs in mod voluntar in laborator.

Pentru viata noastra curenta, nu e atat de important ca virusul are origine naturala directa sau este rezultatul cercetarii. In afara utilizarii logicii in analiza mesajelor acelor oameni care incearca sa ne convinga prin “stiinta” ca sursa a fost naturala. Da, aceeasi oameni care au impins agenda originii naturale sunt aceeasi oameni care au impins agenda inexistentei vreunei solutii curative, aceeasi oameni care imping exclusiv vaccinul si aceeasi oameni care sustin politicile de impunere favorabile vaccinarii. Daca mint doar asa, pe alocuri, imi cer scuze. Altfel, esti doar un idiot util daca continui sa crezi ca oamenii astia iti doresc numai si numai binele.

Un lucru ma sperie, totusi. Si acum intru intr-o zona speculativa. Intrucat nu prea poti vorbi despre omucidere daca nu exista cadavru (bine, cazul Elodia se exclude). Nu avem date. Daca nu a fost scapat, ci a fost folosit ca arma biologica? Daca a fost asa, impotriva cui este folosita? Care este obiectivul final? Nu ma pot gandi din motive de creativitate lipsa la asta. Asa ca daca cineva doreste sa ajute, il rog sa scrie. In comentarii eventual. Habar n-am daca-s pornite, insa o sa verific. Pot oferi 2 informatii care pot fi legate sau nu de o ipoteza “bio-militara”:

  • Pe 15 ianuarie 2020, dupa lungi negocieri, Statele Unite au impus un tratat comercial foarte dur PRC. Acesta impune taxe vamale suplimentare produselor chinezesti care incalca reguli de baza ale comertului international: furt de proprietate intelectuala si transfer de tehnologie, utilizari ilegale ale marcilor (inclusiv bunuri contrafacute), etc. Chinezii nu si-au dorit acest tratat, insa au fost obligati sa il semneze dupa mai multe runde de taxe vamale discretionare impuse de catre Statele Unite de-a lungul anului 2019. In mod evident, administratia Trump nu a fost prietena Chinei. Si fara covid probabil ar fi castigat (mai) relaxat in noiembrie 2020. Coincidenta sau nu, pandemia mondiala a pus China inapoi pe drumul catre suprematia economica mondiala. Muuult mai bine decat inainte de 2020. Tratatul semnat pe 15 ianuarie 2020 poate fi studiat aici: https://www.scribd.com/document/443066765/Full-document-US-China-phase-one-economic-and-trade-agreement#download&from_embed
  • Alta informatie lasata in afara comunicarii publice este eliminarea acesului la baza de date cu peste 22000 de exemple de virusuri provenite de la diverse animale (multe erau lilieci). Acestea erau studiate de catre WIV, iar administrarea bazei de date era facuta de catre Dr. Zheng Li Shi personal. Motivatia oficiala: frica de atacuri informatice. Cand? Pe 12 septembrie 2019. Exact in perioada negocierilor comerciale cu SUA. Adresa de internet unde puteau fi analizate secventele: http://batvirus.whiov.ac.cn/. Mai multe informatii pentru a porni o analiza puteti gasi citind aceasta investigatie, desi nu este singura investigatie disponibila pe internet cu privire la “disparitia” bazei de date cu virusuri a WIV: https://www.researchgate.net/publication/349073738_An_investigation_into_the_WIV_databases_that_were_taken_offline
  • Daca exista alte forte care si-au dorit foarte mult aceasta pandemie? Si si-au dorit-o la inceput de 2020, nu mai tarziu. De exemplu, in 2025, cand o asteptau baietii de la John Hopkins. Sau baietii de la un celebru Think tank care au facut analiza pandemiei intr-un playbook denumit Lockstep. Think tank disparut (prin achizitia de catre un mare conglomerat media in 2012). Playbook publicat intr-o raport anual al unei fundatii cu mare impact global. Prin 2010, parca.

In rezumatul acestei parti (S01E01):

  1. Virusul este aparut ca urmare a studiilor de tip GoF (aka arme biologice) efectuate la WIV de catre Dr. Zheng Li Shi, pe baza metodelor si informatiilor oferite de catre Dr. Ralph S. Baric de la UNC, cu finantare NIH/NIAID si granturi PLA, via Eco Health Alliance. Sursa virusului curent? Celebrul RaTG13. Adica virusul cu suprapunere 96.2% cu Sars-Cov-2. Sansa de adevar: 99.7% (e mai mare, dar vreau sa va intre in cap cifra asta). Aceeasi oameni si organizatii sunt cei care au “lucrat” pentru a demonstra teoria aparitiei naturale a virusului. In octombrie 2021 NIH a modificat cateva documente cu privire la GoF (au schimbat definitia) si a inceput o subtila campanie PR pentru spalarea imaginii lui Ralph Baric (a devenit inclusiv semnatar al unei scrisori care cere analiza originii Covid:P). Ce cred? Vor da toata vina pe Daszak/EcoHealth pentru a-i scapa pe altii (Fauci isi doreste premiul Nobel si nu are cum sa-l obtina finantand cercetarea care a produs Sars-Cov-2.)
  2. Nu exista informatii care sa sugereze eliberarea intentionata, insa exista coincidente si motivatii ale PRC sau ale altor forte in aparitia aceastei pandemii. Totusi, daca aparitia a fost intentionata, parca as fi gasit o alta piata de animale vii in a genera pandemia, nu chiar cea din Wuhan. Sau este level game? As zice ca sansa aparitiei intentionate este mai mica, dar nu poate fi eliminata. Sau… (sfârșitul episodului 1)

 

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs