Tucker Carlson: Ceea ce le-au făcut tinerilor este de neiertat

Minciuna este dușmanul științei.

Avem vești bune pentru voi. Anul 2022 va fi mai bun față de ultimii doi ani. Putem spune asta cu încredere. De unde știm? Este simplu. Nebunia Covid se va sfârși. Și nu din cauza a ceva ce se întâmplă în lumea medicinei. Pandemia însăși ar putea să se stingă datorită acestei noi variante slăbite, Omicron. S-ar putea, de asemenea, să găsim medicamente foarte eficiente pentru a o trata. De fapt, am găsit deja.

Dar, din punct de vedere practic, evoluțiile științifice sunt de obicei irelevante pentru politica Covid. Întotdeauna au fost așa. Așadar, motivul ieșirii la liman nu are nimic de-a face cu medicina. Ci cu faptul că regulile actuale sunt pur și simplu prea stupide și nebunești pentru a continua. La un moment dat, probabil în curând, chiar și proprii alegători ai Partidului Democrat vor înceta să mai suporte acest lucru. Puteți paria pe asta.

Vom începe cu două imagini în această seară. În prima îl avem pe președintele Statelor Unite, Joe Biden. Acum Biden este cel mai protejat om din lume. Sute de angajați federali își petrec întreaga viață asigurându-se că Joe Biden nu va păți nimic. Când ești președinte, medicul tău personal nu stă niciodată la mai mult de câțiva pași distanță. O ambulanță te urmărește în momentul în care ieși din casă. Poți avea orice tratament dorești, la orice oră dorești. Câte vaccinuri vrei să iei. Nimeni în istorie nu a primit o îngrijire medicală mai atentă decât cea primită de Joe Biden. El este ultima persoană de pe Pământ care ar trebui să fie îngrijorată de Covid-19. Și totuși este îngrozit.

Biden a fost pe plajă săptămâna trecută. E în aer liber. Bate briza. Nu e nimeni în jur în afară de soția lui, triplu vaccinată. Femeia cu care pretinde că împarte patul. Ai crede că Joe Biden a considerat că a ieșit într-un mediu sigur. Dar nu, Biden a purtat o mică mască chirurgicală, în timp ce se plimba prin nisip.

Trebuie să te întrebi, oare Joe Biden își imaginează că îi va face rău? Și cum ar trebui să ajute mica mască? Este el îngrijorat de virușii purtați de valuri, de norii de agenți patogeni care plutesc peste Atlantic, de pescărușii infectați din Azore? Nu știm. Imposibil să știm, pentru că totul este atât de complet nebunesc. Acestea nu sunt temeri raționale. Acestea sunt terori nocturne de tip „monstrul de sub pat”. Este isterie ca la carte. E un fel de boală mentală. Ăsta e președintele tău.

Iată-l pe secretarul apărării. Numele lui este Lloyd Austin. În această vară a coborât din avion în Filipine, mai speriat de coronavirus chiar și decât Joe Biden. Biden poartă o mască chirurgicală. Lloyd Austin poartă o cască de sudură cu o mască chirurgicală pe dedesubt și, sub aceasta, există în sângele lui Lloyd Austin atâta vaccin ARNm cât permite legea. Lloyd Austin este pregătit să ducă un asediu prelungit împotriva Covid.

Și totuși, cumva, într-un fel, trebuie să fi apărut o fisură în formidabila armură corona a lui Lloyd Austin. O breșă în fortificațiile sale virale. Ieri, Lloyd Austin a anunțat că, în ciuda numeroaselor sale vaccinări, a contractat Covid și este suficient de grav încât nu se va mai duce la birou o vreme. Deci, ce a învățat Lloyd Austin din asta? Ei bine, a învățat că vaccinurile funcționează perfect. Și, pentru că funcționează atât de bine, vor rămâne obligatorii în cadrul serviciilor armate. Putem concedia mai mulți soldați din trupele SEAL. Austin a scris asta în aceeași declarație de presă în care a anunțat că vaccinurile nu au funcționat în cazul său. Citez:  vaccinurile funcționează și vor rămâne o cerință medicală militară obligatorie. Corect. Dar este complet irațional. Și orice persoană care gândește limpede știe adevărul.

Dar stați, m-am uitat la știrile de la televizor, așa că știu: vaccinul nu a fost niciodată conceput pentru a opri infecția sau transmiterea sau chiar spitalizarea și moartea. Nimic din toate acestea, ca idee. Nu, scopul vaccinurilor a fost întotdeauna să amelioreze puțin simptomele. Aceasta ar trebui să ne liniștească, deși, în mod ciudat, nimeni nu pare să fie prea liniștit. Din prima zi, a fost beneficiul anunțat al vaccinurilor.

REPORTER NBC, MAI 2021: ”La nivel național, doar 37% dintre americani sunt vaccinați, chiar dacă experții în sănătate continuă să promoveze beneficiile.” FAUCI: ”Devii o capcană pentru virus și când există o mulțime de capcane în jur, virusul nu va pleca nicăieri” // WALENSKY, APRILIE 2021: ”Datele noastre de astăzi de la CDC sugerează că persoanele vaccinate nu sunt purtătoare ale virusului, nu se îmbolnăvesc”. // BIDEN, IULIE 2021: ”Varianta Delta este mult mai transmisibilă și mai letală pentru persoanele nevaccinate. Diferitele vaccinuri acoperă aceste riscuri. Nu veți lua Covid dacă aveți aceste vaccinuri”.

Citez: nu veți face Covid dacă vă vaccinați. Acesta a fost Joe Biden în luna iulie 2021. Săracul bătrânel. Preferința lui Biden pentru propoziții simple, copilărești, reprezintă adesea o cauză pierdută, ca în acest caz, încât nu există nici o îndoială ce a vrut să spună de fapt. Faceți vaccinul și nu veți lua Covid. Ei bine, asta s-a dovedit a fi fals, ca să spunem așa. Câte persoane vaccinate cunoașteți în acest moment care au luat Covid sau tocmai s-au vindecat de Covid? Se pare că milioane de oameni vaccinați cu conștiinciozitate au luat și ei coronavirusul în vacanța de Crăciun. Probabil îi știți pe mulți. S-ar putea să fiți unul dintre ei. Cercetările sugerează că este posibil ca cei vaccinați să aibă mai multe șanse de a contracta și transmite virusul decât cei nevaccinați. Oricare ar fi verdictul final, în mod clar persoanele vaccinate se pot infecta cu ușurință și pot transmite virusul cu ușurință. Epicentrul ultimei epidemii a fost cel mai vaccinat oraș din țară, New York.

Așa că, în acest moment, nu mai există nicio îndoială că experții s-au înșelat complet în legătură cu ceea ce ar putea face vaccinurile. Ca să fim sinceri, este în regulă. Nu îi atacăm. Nu-i o crimă să te înșeli. Ne-am înșelat și noi. Există o mulțime de presupuneri greșite în știință, așa cum există și în viață. Știința nu este un volum de cunoștințe deja stabilite, ci un mod de gândire. Este un proces de căutare a adevărului. Și foarte des, în cercetarea științifică descoperi că presupunerile tale erau total greșite. Așa că te ajustezi. Inițial, Viagra fusese un medicament pentru inimă.

Nu este nimic imoral. Trebuie doar să recunoști că te-ai înșelat. Aceasta este cerința. Nu poți minți. Minciuna este dușmanul științei. Dacă încă mai pretinzi că vaccinurile Covid funcționează așa cum s-a anunțat, ești un mare mincinos. Nu există nicio cale ieșire. Nu aveți ce căuta în domeniul sănătății publice. Și nici măcar nu ar trebui să prezentați o emisiune la CNN. Faceți prea mult rău țării. Nimeni nu te va mai crede niciodată pe tine sau pe cineva ca tine.

Așa că iată primul lucru pe care trebuie să-l facem dacă vrem să trecem de la dezastru la un viitor mai bun. Trebuie să insistăm ca cei responsabili să nu mai mintă în legătură cu Covid. Au mințit încă din prima zi, în legătură cu toate aspectele, inclusiv cu cele mai elementare statistici de sănătate publică pe care obișnuiam să ne bazăm. Când v-au spus că protestele BLM erau scutite de reglementările privind carantina, susținerea obiectivelor politice ale Partidului Democrat era virtuoasă. Prin urmare, mii de oameni – membri Antifa cu pancarte BLM – nu puteau, din punct de vedere epidemiologic, să fie periculoși. Asta s-a întâmplat cu adevărat. Ei chiar au spus asta. Iar oamenii, publicul, chiar a tolerat. Și atunci ai știut cu siguranță că politicienii noștri sunt total corupți și că cetățenii noștri sunt mult prea ascultători. Iată-l pe Bill de Blasio, fostul primar al New York-ului.

Primarul De Blasio: ”Târgurile stradale înseamnă concerte mari în aer liber, înseamnă parade. Lucruri care aici, în acest oraș, pot însemna zeci de mii, sute de mii de oameni. Pur și simplu nu este momentul pentru așa ceva.” // Wolf Blitzer: ”Dar proteste? Dacă oamenii vor dori să mărșăluiască pe 5th Avenue vor avea voie să facă acest lucru?” De Blasio: ”Uite, Wolf, aceasta este întotdeauna o zonă cu adevărat sensibilă. Dacă ar fi vorba doar despre sănătate, am spune „Hei, oameni buni, stați acasă dacă puteți”, dar înțelegem că în acest moment istoric oamenii vorbesc despre necesitatea unor schimbări istorice.” // „Este un moment istoric. Trebuie să respectăm acest lucru”.

Este un moment istoric. Acesta este tipul care se ocupă de politica de sănătate în cel mai mare oraș al nostru. De fapt, de Blasio a plecat acum, dar, din anumite motive, proclamațiile sale Covid emise în grabă rămân în vigoare în New York City. De ce? Pentru că toată lumea se teme să le ignore, în ciuda faptului că nu au niciun sens. Așadar, a cui este vina? Sincer, este vina noastră. Dacă vrem politicieni mai buni, trebuie să fim cetățeni mai buni. Ce înseamnă asta? Înseamnă să urmăm bunul simț și să ascultăm propria conștiință înainte de a ne supune unor dictate politice absurde și transparente. Înseamnă să spunem adevărul despre liderii noștri care mint. Nu avem niciun motiv să ne fie rușine atunci când facem acest lucru. Ei au.

Din păcate, Tony Fauci nu se rușinează, nu se va rușina niciodată, deși are 81 de ani. Minte de mult timp. De asemenea, ne spune adesea că este un om de știință. Cineva ar trebui să-l întrebe pe Tony Fauci câte sexe biologice există. Ar fi destul de amuzant. În orice caz, iată-l pe mincinosul Fauci recunoscând că a mințit. Este de miercurea trecută. A mințit în legătură cu numărul de copii spitalizați din cauza Covid.

FAUCI: ”Dacă vă uitați la copiii spitalizați, mulți dintre ei sunt spitalizați cu Covid, spre deosebire de cei spitalizați din cauza Covid. Ceea ce vrem să spunem prin asta: dacă un copil ajunge în spital, el este automat testat pentru covid și contabilizat și spitalizat pentru covid, când, de fapt, poate că a fost internat pentru un picior rupt sau pentru apendicită sau ceva de genul acesta. Se supraestimează numărul de copii spitalizați cu Covid și nu din cauza Covid”.

Oh, deci se pare că nu era vorba de Covid, până la urmă. Copiii nu prea aveau Covid în sensul rău al cuvântului. Covid nu este cu adevărat o amenințare pentru copii. Se pare că adepții teoriei conspirației (interziși acum pe Twitter) au avut dreptate tot timpul, cifrele oficiale erau false. Acei copii au fost în spital pentru oase rupte și apendicită, nu Covid. Tony Fauci, din motive politice proprii, a recunoscut în sfârșit acest lucru, dar este prea târziu. El a petrecut doi ani zdrobindu-i pe cei mai slabi dintre noi. Iar aceștia sunt într-adevăr zdrobiți.

Imaginați-vă că purtați o mască în clasa a doua. Imaginați-vă că nu vedeți niciodată fața profesorului sau că nu vă vedeți prietenii râzând. Imaginează-ți că ești mai mare. Imaginează-ți că îți petreci primul an de liceu singur în camera ta, având doar internetul drept companie. Ce s-ar întâmpla cu tine? Ai fi grav afectat. Copiii din America au fost grav afectați. Cifrele o arată clar, aceasta este o crimă. Nimeni nu a fost urmărit penal pentru această infracțiune. Probabil că nimeni nu va fi vreodată urmărit penal pentru asta. Dar, încă o dată, am salvat caseta video, fie și numai pentru ca realitatea a ceea ce Tony Fauci le-a făcut tinerilor să nu fie uitată. Iată scena, de exemplu, la un liceu public din statul Washington, în primăvară.

REPORTAJ: Elevii se închid cu fermoar în niște capsule din plastic, apoi își scot măștile pentru a cânta vocal și la instrumente.

Cântatul în interiorul unor capsule de plastic este grotescă, dar și amuzant într-un fel. Ne vom uita la acest videoclip peste 10 ani cu neîncredere, cu gura căscată, ne vom întreba cum a fost posibilă această nebunie în 2021. Da, a fost. Da, nu este o glumă. Este un lucru foarte distructiv. Este imoral. Acești copii nu făceau rău nimănui. Nu puteau face rău nimănui. Și totuși, autoritățile noastre de sănătate publică le-au făcut rău. Mai ales pentru că au putut. Astfel încât Tony Fauci, în vârstă de 81 de ani, să se simtă în siguranță. Copilăria lor a fost distrusă. A meritat asta? Nu, nu a meritat.

Societățile sănătoase se străduiesc să se asigure că cele mai tinere generații prosperă. Ele sunt cele care duc mai departe civilizația. Ceea ce le-au făcut liderii noștri tinerilor în ultimii doi ani este de neiertat. Și nu ar trebui să permitem niciodată să se mai întâmple așa ceva. Data viitoare când rata sinuciderilor în rândul adolescenților va crește brusc, noi ceilalți ar trebui să ne oprim imediat din ceea ce facem. Să aflăm care este cauza și să o rezolvăm. Nimic nu este mai important decât asta.

Și dacă tot suntem aici, încă un lucru. Ultimii doi ani au dezlănțuit o cantitate îngrozitoare de cruzime în societatea noastră. O vezi peste tot. David Frum, un fost consilier al lui George W. Bush, a propus ca spitalele să refuze tratamentul medical salvator de vieți tuturor celor care nu vor să se vaccineze. Este grotesc, dar nimeni nu a denunțat ideea lui Frum. Mulți medici au aplaudat-o. Este greu de imaginat că așa ceva s-ar fi întâmplat chiar și acum doi ani. Este prea crud. Americanii nu obișnuiau să vorbească așa unii despre alții. Acum este foarte comun. Ce vă spune asta? Vă spune că americanii sunt foarte furioși. Trebuie să reparăm asta. Oamenii care conduc nu au făcut nimic pentru a calma populația. Au alimentat furia și au profitat de ea. De ce? Pentru că ei profită atunci când populația americană este divizată.

Joe Biden chiar a apărut la televizor acum câteva săptămâni pentru a explica faptul că americanii nevaccinați nu au dreptul să folosească spitalele americane. Cam atât despre îngrijirea sănătății, ca un drept al omului. Acesta a fost vechiul subiect de discuție al Partidului Democrat. Acum este „supune-te sau mori”. Ce înseamnă asta? Știți unde duce? Următorul pas, bineînțeles, îl reprezintă pașapoartele complet digitalizate, astfel încât să nu mai existe nicio scăpare. Veți face ceea ce poruncește Partidul Democrat, sau veți rămâne în casa voastră. Nu veți mai avea dreptul de a călători liber în propria țară. Asta nu este o teorie a conspirației. Oamenii o spun cu voce tare. Se apropie. Se creează un impuls pentru asta chiar acum. Nu există nicio împotrivire.

Liderii republicani de la Washington nu au făcut nimic pentru a opri proiectul democraților. Ei sunt concentrați pe propriul lor hobby, o altă rundă de construire a unei națiuni, un război nou-nouț în estul Ucrainei. Sunt disprețuitori.

Ei bine, depinde de noi să oprim ceea ce reprezintă cu siguranță cea mai amenințătoare idee propusă vreodată în Statele Unite. Cetățenii americani sunt singura speranță.

Acest articol este adaptat după comentariul lui Tucker Carlson din 3 ianuarie 2022, din cadrul emisiunii „Tucker Carlson Tonight”, difuzată de postul Fox News.

 

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs