Votanții indeciși, bombardați cu sondaje mai rău ca la război

Până la alegerile din toamnă vom fi bombardați cu sondaje de opinie din toate direcțiile. Ca de obicei, sondajele sunt dirijate de oameni ai sistemului, bine ancorați în partide și instituții de securitate.

Cele mai noi cifre provin de la INSCOP, respectiv CURS. Ele reflectă destul de fidel interesele acționarilor principali ai celor două firme și diferă substanțial în ”punctele esențiale”.

De pildă INSCOP este coordonat de Remus Ștefureac, unul dintre consilierii lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale din 2009, dar și fost consilier al ex-directorului SRI, George Maior. Acționarul principal al INSCOP a fost în 2013 doctorand al Academiei Naționale de Informații Mihai Viteazul (din subordinea SRI). Așadar, putem presupune în marja de eroare că cifrele oferite de INSCOP reflectă, parțial, preferințele SRI cu privire la numele viitorului președinte.

Ultimele cifre lansate de agenția lui Ștefureac îl mențin pe Geoană în topul preferințelor, cu incredibilul procent de 26,7% (wow!). Greu de spus de unde au devenit atât de atașați românii față de un politician care a condus PSD în perioada 2005-2010, iubește social-democrația de caviar, a primit cu drag o colecție de ceasuri de lux de la Vanghelie și, în 2009, a avut întâlniri ”de taină” la Moscova, cu o serie de oficiali de la Kremlin. Telegramele WikiLeaks scurse în presă spun că SO Vântu i-ar fi pus la dispoziție lui Geoană un avion privat pentru a ajunge la Moscova discret și în deplină siguranță.

Efectuat cam în aceeași perioadă, sondajul CURS îl cotează pe independentul Geoană (care își face publicitate electorală cu sigla NATO pe rever) cu doar 17% din preferințe – mult sub acel incredibil 26,7% furnizat de INSCOP. Adică pe un perdant loc 3. De subliniat aici că institutul de sondare CURS este deținut de Iosif Buble, proprietar al site-ului stiripesurse.ro și, în același timp, soțul deputatei PSD Diana Tușa.

Deloc întâmplător, preferatul românilor în varianta CURS este pesedistul Marcel Ciolacu (cu 30%), urmat de Nicolae Ciucă (20%). Așadar, CURS mizează pe o finală în familie, cu Ciolacu chiriaș la Cotroceni.

Cifrele băieților de la INSCOP, via SRI, aduc în prim-plan două semi-surprize: Elena Lasconi cu 14,3% (locul 3), respectiv Diana Șoșoacă (locul 4, cu 13,4%). Ciucă și Simion ar avea în jur de 11 la sută, la distanță de 7 sutimi unul de celălalt. Prognoza arată acum o finală INSCOP între Geoană și Ciolacu, cu șanse mari ca primul să primească voturile Elenei Lasconi.

Alegerile parlamentare au fost bătute în cuie pe 1 decembrie, în duminica dintre primul și al doilea tur al prezidențialelor. Așadar, atunci când îi vom vota pe viitorii deputați și senatori, vom ști numele celor doi finaliști din competiția pentru Cotroceni.

Dacă Lasconi va produce surpriza și va intra în turul doi, atunci USR va obține un scor pe măsură – adică mult peste europarlamentare. Altfel, prognoza CURS cu Ciucă în finală pare de domeniul SF, la fel ca cea cu Geoană pe primul loc, din calculatoarele INSCOP. Așteptăm și un sondaj din partea SOCIOPOL (Mirel Palada), în speranța că va reflecta mult mai fidel preferințele reale ale electoratului.

Altfel, faptul că așa-zisul independent Geoană, războinicul Luminii Euroatlantice, prinde podiumul în ambele sondaje citate mai sus, arată cât de mulți români sunt încă conectați la propaganda mincinoasă a mass-media corporatistă și a influensărilor din anturajul sistemului.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Să nu o mai dăm după copac, este liber la sondaje pentru distracția neamului, la alegeri adică la tablete „iese” cine vrea ambasada, ambasada la singular, ciumeții din UE nu contează !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs