Suedia contra Moscova

De la furnizorul de minereu al lui Hitler la aderarea la NATO

Suedia a făcut publicitate ascunsă pentru NATO de ani de zile: submarinele rusești bântuie cu regularitate în mass-media suedeză de multă vreme, creând o atmosferă favorabilă aderării la NATO într-o țară aparent neutră.

La revedere Bullerbü

În timp ce Suedia era încă considerată un Bullerbü pașnic până de curând, ministrul apărării Peter Hultqvist a cerut reintroducerea recrutării generale încă din septembrie 2016.

Îndeplinirea cerințelor NATO

Comandantul-șef al Suediei, Micael Bydén, a declarat chiar într-un interviu recent că cele două procente nu vor fi suficiente pentru a îndeplini cerințele NATO și că va fi necesar să se investească în „infrastructura neglijată, să se achiziționeze noi sisteme și să se recruteze mult mai mulți oameni”.

Campania împotriva Rusiei

Campania împotriva Rusiei a culminat acum cu afirmațiile comandantului-șef al forțelor armate suedeze, Micael Bydens: „Sunt sigur că (președintele rus Vladimir) Putin are chiar ambii ochi pe Gotland. Scopul lui Putin este de a obține controlul asupra Mării Baltice”.

Suedia cu SS

Actuala ostilitate față de Rusia are rădăcini istorice fatale. Atunci când Rusia era angajată în bătălia mortală împotriva Germaniei lui Hitler, care a dus la eliberarea Europei, Suedia a furnizat 40% din minereul de fier de care Germania Reich-ului avea nevoie pentru efortul de război. Iar la scurt timp după începerea Operațiunii Barbarossa (invazia germană a Uniunii Sovietice), aproximativ 300 de suedezi s-au alăturat forței de bază naziste „SS”. Majoritatea în diviziile SS „Viking” și „Nordland”.

Atașat al forțelor aeriene la Washington

Comandantul-șef suedez își va fi aprofundat devotamentul față de NATO la Washington, când a fost atașat al Forțelor Aeriene suedeze în această țară, între 2002 și 2003. A fost în mod evident o bună trambulină pentru statul major al Forțelor Aeriene suedeze. Forțele aeriene suedeze au o tradiție îndelungată: o escadrilă de voluntari, Flygflottilj 19, fusese deja desfășurată împotriva unui aeroport sovietic în 1940.

Un joc câștigător pentru industria de apărare

Occidentul speră să câștige războiul din Ucraina. Doar așa se poate înțelege renunțarea Suediei la neutralitatea sa. Armata ucraineană nu primește doar bărci de luptă din Suedia, ci și o versiune ultramodernă a transportorului blindat de trupe CV 90 – cu multe îmbunătățiri. Nu este nimic de câștigat în acest joc. Cu excepția industriei de apărare.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs