Sabia lui Ștefan cel Mare și ultimele pomeni electorale

Mai sunt două săptămâni și patru zile până la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie. Politicienii încearcă pe ultima sută de metri să taie niște panglici, să dea un 10 la sută în plus la lefurile de mizerie și să ne promită un trai mai bun.

Culmea populismului de tip globalist a atins-o Marcel Ciolacu. Aflat în Turcia cu o numeroasă delegație (s-a remarcat Victor Ponta, cureaua de legătură cu magnații din Istambul care câștigă licitații guvernamentale pe bandă rulantă), premierul i-a anunțat solemn pe fanii PSD că se poartă negocieri pentru aducerea în țară a sabiei lui Ștefan cel Mare – un moldovean prost, cum ar spune Ciolacu la un pahar de vin.

Negocierile au fost reluate din punctul în care le-a lăsat Adrian Năstase. Sabia lui Ștefan este extrem de valoroasă. Le amintește turcilor de imperiul de altădată, de bătăliile câștigate și de birurile încasate de la domnitorii români. Este ca și cum peste ani, când Statele Unite vor înceta să mai fie un imperiu, președintele României va merge în vizită la Casa Albă pentru a negocia recuperarea roților din față de la primul sistem Patriot vândut României cu scopul de a-i căsăpi pe ruși (și ajuns, între timp, pe frontul din Ucraina).

Dat fiind că publicul votant a cam aruncat televizoarele pe geam, partidele s-au concentrat pe distribuirea mesajele în mediul online și cu ajutorul afișelor stradale. O campanie anostă, fără sare și piper. Au ieșit în evidență doar cei doi saltimbanci liberali din Parlament care s-au mușcat de nas.

Pentru 33 de locuri de europarlamentar extrem de bine plătite (practic, o șpagă mascată), candidații partidelor globaliste din România s-au remarcat printr-un mesaj aproape inexistent. Atât de multe golănii s-au făcut la Bruxelles în ultimii ani, încât ar fi pur și simplu sinucigaș să promovezi imaginea unor lideri ca Ursula von der Leyen și politicile publice aferente – progresiste, pro-război, pro-federalizare, anti-familie și anti-creștine.

Alianța PSD+PNL=LOVE este strâns legată de neomarxiștii aflați momentan la butoanele Uniunii Europene. Așa că oricine votează candidații cuplului Ciucă-Ciolacu pune de fapt ștampila fix pe figura potlogăriței Ursula.

Situația rămâne neschimbată dacă ne referim la Alianța Dreapta Unită, aka USR-PMP-Forța Dreptei. Trecând peste amănuntul hazliu legat de legătura invizibilă dintre cele trei partide și ”dreapta” clasică, Ludovic Orban, Eugen Tomac și oamenii lui Cătălin Drulă au colaborat extrem de fructuos cu Ursula von der Leyen (inclusiv în pandemie!). Ei manifestă un adevărat cult al personalității față de birocrații globaliști de la Bruxelles.

Desigur, după ce DNA i-a inculpat pe useriștii Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu, președintele-rangă și-a schimbat puțin atitudinea și, mai nou, a declarat că europarlamentarii USR ”nu o vor vota pe Ursula von der Leyen” pentru un nou mandat. Comic Drulă, nu-i așa?

La rândul lor, securiștii de la PMP ghidonați din umbră de marinarul Băsescu vor să profite de imaginea proastă a șefei Comisiei Europene. ”Dacă o vrem pe Ursula von der Leyen, votăm PNL şi PSD. Dacă vrem un preşedinte al Comisiei care să nu mai facă trăznăi cu vaccinurile şi să refuze să dea explicaţii Parchetului European, nu votăm PSD şi PNL”, spune acum Traian Băsescu, de parcă Alianța Dreapta Unită nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase. Să ne amintim doar de celebra fotografie din biroul sărbătoritului Orban, cu Bogdan Aurescu savurându-și trabucul la un pahar de whisky, cu masca sub bărbie. Ca să nu mai vorbim despre mizeriile impuse de miniștrii USR Voiculescu și Mihăilă.

Altfel, cu siguranță unii vor spune că sistemul e corupt în întregime și că participarea la vot se va dovedi, în cele din urmă, inutilă. Însă dacă stăm acasă pe 9 iunie, dezgustați dintr-un motiv sau altul, rezultatul va fi garantat: perpetuarea la putere a acelorași mafioți globaliști de la PSD, PNL, USR, PMP și Forța Dreptei.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Marea problemă a organizării politice este dată de faptul că are nevoie de oameni integri. De oameni aflați la toate nivelele societății. Organizarea asta nu o faci de azi pentru mâine. Nu știu să fi existat, în ultimii 34 de ani, vreo formă de organizare politică, de tip partid, care să își propună să educe următoarea generație de oameni politici și pe toate palierele societății, fără ca să ajungă neapărat să conducă țara!

  2. […] Sabia lui Ștefan cel Mare și ultimele pomeni electorale […]

  3. Nu vreau să-l semnalez aici pe inegalabilul Caragiale și pe a sa bijuterie artistică „O scrisoare pierdută”, cu acțiune la sfârșit de secol XIX, dar teribil de actuală și-n veacul XXI…. La alegerile precedente i-am votat pe ai noștri, dar la numărătoarea din taste au ieșit tot… ai lor, adică ai altora din afara României. Prin urmare, aveți și nu prea aveți dreptate în ultimul paragraf al articolului. Realitatea este că NU avem politicieni capabili, ci guvernanți îmbogățiți din proprietatea poporului, ceea ce este cu totul și cu totul altceva. Nimeni (nimeni întreg la cap, desigur) nu mai așteaptă, ca în urma alegerii unei persoane sau alta, indiferent de coloratura sa politică, a votării unui partid sau altul (oricât de „naționalist” s-ar pretinde), țara asta să ajungă la cel mai înalt nivel de trai din Europa, să dețină cel mai scăzut nivel de corupție, cel mai bun sistem de protecție socială, precum și cele mai eficiente sisteme de sănătate și de învățământ. Nimic de zis, România este încă bogată, dar, din păcate, NU pentru români! Câtă vreme politica mioritică se reduce la împărțirea bugetului în funcție de interesele proprii, la abateri profunde de la moralitate, de la cinste și de la datorie pe seama unor salarii și pensii care nu fac altceva decât să demonstreze un antagonism complet deplasat al societății, la o slugărnicie dusă până la extrem față de Bruxelles și Washington în detrimentul interesului național, câtă vreme de la noi se cerșește doar votul și se așteaptă banii din taxe, în rest suntem disprețuiți și umiliți încontinuu, consider că NU mai este cazul să punem ștampila pe ciorile vopsite în chip de prigorii, deoarece e de prisos – nu reprezintă altceva decât o așteptare naivă care ne va îngropa și mai adânc în marasmul deja perpetuat de mai bine de un sfert de secol. Ar fi o iluzie să mai credem că votul mai are vreo importanță în România de azi! Alegerile sunt decise prin milioane de voturi fictive plasate de Serviciile Secrete, iar democrație NU a fost și nici nu va fi vreodată pe meleagurile noastre, fără a mai lua în calcul elementele supranaționale care controlează scena mondială ori judecătorii și procurorii care sunt tributari serviciilor de informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs