Ben Shapiro despre ceea ce mass-media și democrații sunt în sfârșit ”dispuși să recunoască”

Ben Shapiro a postat pe Twitter detalii despre ceea ce democrații și aliații lor din mass-media sunt în sfârșit ”dispuși să recunoască” în legătură cu COVID-19.

În cele opt tweet-uri, Shapiro a enumerat zece adevăruri negate în mod repetat de stânga politică, dar care au fost recunoscute între timp. Inclusiv adevărul despre măștile din pânză, numărul supraestimat de cazuri  COVID-19, ce tip de protecție oferă de fapt vaccinul și cine sunt persoanele cu adevărat expuse riscului de îmbolnăvire gravă.

Așadar, odată ce a devenit clar că, de fapt, covidul nu era un zeu păgân răzbunător doar pe votanții nespălați ai lui Trump, acum mass-media și democrații sunt dispuși să admită următoarele„, a punctat Shapiro, pe Twitter:

  1. Măștile din pânză sunt ineficiente împotriva omicronului (Leanna Wen, CNN);
  2. Cei vaccinați se pot infecta și pot transmite virusul;
  3. Rata mortalității este comparabilă cu cea a gripei (Chris Hayes);
  4. Mulți oameni intră în spitale cu Covid, nu din cauza Covid (Fauci);
  5. Imunitatea naturală este un motiv pentru care omicronul nu a fost la fel de virulent (Fauci);
  6. Trebuie să ținem cont de nevoile societății, nu doar de prevenirea răspândirii (CDC);
  7. Cei asimptomatici nu ar trebui să fie testați (NFL);
  8. Ar trebui să ne concentrăm pe spitalizări și decese, nu pe rata cazurilor (Biden);
  9. Copiii nu sunt în pericol și școlile ar trebui să rămână deschise;
  10. Covidul este predominant o boală care afectează persoanele imunocompromise și vârstnice și nu ar trebui să închidem societatea.

”Noi spunem toate acestea de luni de zile, majoritatea din mai 2020″, a continuat Shapiro. ”Dar prioritățile dvs. politice au fost mai importante decât datele concrete. Trebuia să aveți narațiunea specifică de demonizare”.

”Deci, bine ați venit în realitate”, a completat Shapiro. ”Și duceți-vă dracului cu toții pentru că v-ați prefăcut că nu știați acest lucru, astfel încât să vă puteți distra, distrugându-i pe Trump, pe DeSantis și pe toți aliații lor din statele roșii”.

Autorul i-a amintit apoi Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY) și pe democrații care promovează tot soiul de restricții: ”Rămâneți în statele voastre și lăsați-ne pe noi în pace„.

Democrata AOC a fost surprinsă fără mască în însorita Florida, unde restricțiile și obligativitățile de vaccinare au fost în mare parte desființate de guvernatorul republican Ron DeSantis.

”Și apropo, AOC și toți fanaticii de stânga – cei a căror prostie a dus la distrugerea a milioane de vieți – rămâneți în statele voastre și lăsați-le pe ale mele în pace”, a punctat Shapiro. ”Am ales libertatea. Voi ați ales alarmismul și superioritatea morală fără temei. Rămâneți în New York, New Jersey, California și restul – și bucurați-vă de actualul statut de dădacă paranoică”.

Guvernatorul republican DeSantis, pe Twitter: ”Dacă presa corporatistă nu mă atacă, atunci probabil că nu-mi fac treaba. Așadar, faptul că mă atacă este un bun indiciu că abordez problemele importante.

Ben Shapiro (n. 1984) este comentator politic și prezentator. La vârsta de 17 ani, a devenit cel mai tânăr editorialist la nivel național din Statele Unite. A scris rubrici pentru Creators Syndicate, Newsweek și Ami Magazine, este editor emerit la The Daily Wire, pe care l-a fondat, și găzduiește The Ben Shapiro Show (un podcast politic zilnic) și o emisiune radiofonică în direct. A fost redactor-șef al publicației Breitbart News între 2012 și 2016. Shapiro a scris unsprezece cărți.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs