Afacerea lui Hunter Biden în România, cu Klemm și Kovesi drept protagoniști

Întâlnirea ambasadorului Klemm cu atașatul FBI și șefa interimară a DNA, în iulie 2018 (captură Facebook – Ambasada SUA la București)

Aproape de necrezut cât de coruptă este mass-media MSM, din moment ce se complace într-o conspirație a tăcerii cu privire la dosarul Biden – Popoviciu. În mod normal, publicațiile și televiziunile ar trebui să acorde spații foarte largi unei afaceri care abundă în acuzații extrem de grave, cu implicarea unor personalități de prim rang ca președintele SUA, fostul ambasador american la București sau actualul procuror șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi.

Existau încă de acum doi ani informații relevante despre dosarul Biden – Popoviciu, extrase din laptopul lui Hunter Biden (vezi link-uri în comentarii). Pe scurt, Popoviciu a încercat să scape basma curată apelând la fiul vicepreședintelui (pe atunci) Joe Biden, care avea conexiuni cu oameni importanți din Departamentul de Justiție al SUA și se presupunea că ar fi putut interveni în România, la Departamentul Național Anticorupție. Mesajele din calculatorul lui Hunter dezvăluie discuții între acesta și Louis Freeh (director FBI între 1993 și 2001), Rob Walker (partenerul lui Hunter în firma Robinson Walker LLC) și alți avocați cu relații bune în Justiție.

În ecuație a fost introdus inclusiv ambasadorul de atunci al SUA în România, Hans Klemm, care în iulie 2018 se întâlnea cu atașatul FBI David Varner și cu Anca Jurma, procuror șef interimar la DNA, pentru a-și manifesta ”întregul sprijin” în lupta anticorupție (vezi foto). Aceeași doamnă de la DNA era pomenită în e-mail-urile schimbate de membrii ”grupării Biden” implicați în dosarul lui Popoviciu. Citez din respectivul e-mail, trimis către ambasadorul Klemm: ”Doamna Anca Jurman este referent pentru afaceri internaționale pentru DNA. Adresa ei de e-mail ajurma@pna.ro. I-am trimis o notă și am anunțat-o că veți lua legătura cu ea. Există un dosar sau un nume de caz specific pe care îl pot folosi pentru referința ei?” (vezi note).

Alt pasaj sugestiv dintr-un mesaj trimis lui Hunter Biden de către fostul șef FBI: ”Dragă Hunter, joi mă voi întâlni cu bunul meu prieten, Ron Noble (fost SecGen INTERPOL), la New York, și cel mai probabil o cunoaște foarte bine pe această procuroare șefă a DNA, Laura Codruța Kobesi. Lasă-mă să vorbesc cu el și să văd care ar fi posibilitățile de a mă întâlni cu ea și de a iniția un dialog care să remedieze situația. Vreau să mă asigur că pot adăuga ceva valoare în această ecuație înainte de a continua.

Iată că investigațiile republicanilor din Camera Reprezentanților au confirmat pe deplin suspiciunile: există tranzacții bancare de 3 milioane de dolari între o firmă de-a lui Puiu Popoviciu (Bladon Enterprises Limited) și o firmă de-a lui Rob Walker (Robinson Walker LLC), partenerul lui Hunter. Banii au fost livrați în tranșe, în perioada noiembrie 2015 – mai 2017, iar din cele 3 milioane aproximativ o treime – 1.038.627 dolari – a ajuns în conturi bancare aparținând lui Hunter Biden, fostei iubite (și soră vitegră în același timp) Hallie Biden și unui alt membru al familiei Biden.

În timp ce vicepreședintele Biden dădea lecții României despre lupta anticorupție, în realitate el a fost un panou publicitar pentru ca fiul său și familia sa să strângă bani”, a declarat James Comer, președintele Comisiei de Supraveghere a Camerei Reprezentanților.

Din cele de mai sus reiese clar că Hunter Biden, cunoscut ca un cal breaz drept consumator de droguri, alcool și prostituate, s-a folosit de influența tatălui său și a unor oameni din Departamentul de Justiție pentru a obține de la inculpatul Puiu Popoviciu un milion de dolari. Bani de buzunar.

Dacă nici afacerea asta, clară ca lumina zilei, nu reușește să stârnească interesul mass-media din România, înseamnă că asistăm la decesul jurnalismului mainstream. Iar profesioniști ca Tolontan, Prelipceanu sau Striblea ar face bine să se pensioneze. Pentru că nu mai au niciun strop de respect pentru meseria pe care o practică.

Note:

Schimbul de mesaje între Hunter Biden și amicii săi (inclusiv fostul șef al FBI):

https://bidenlaptopemails.com/biden-emails/email.php?id=20160621-130136_99283

https://bidenlaptopemails.com/biden-emails/email.php?id=20160525-071651_72301

Obs. La unele browsere ar putea apărea erori

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs