Lumea aparent civilizată și rușii neaparat sălbatici

După scandalul de anul trecut, în care Novak Djokovic a arătat lumii întregi ce înseamnă să fii un mare campion și în afara terenului de tenis, iată că oficialii de la antipozi recidivează.

Federaţia Australiană de Tenis a interzis drapelele Rusiei şi Belarusului la Australian Open 2023, în urma unei solicitări a ambasadorului ucrainean. ”Condamnăm ferm afişarea publică a steagurilor ruseşti în timpul meciului jucătoarei ucrainene Katerina Baindl de la Australian Open (cu rusoiaca Rakhimova – n.red.)”, a scris Vasyl Miroshnichenko pe Twitter, precizând că a solicitat Federaţiei Australiene să aplice politica ”drapelului neutru”. Același diplomat ceruse săptămâna trecută interzicerea jucătorilor ruşi şi belaruşi, după modelul de la Wimbledon 2022.

Aţi fi putut interzice jucătorii ruşi şi să vă poziţionaţi reacţionând serios la aceste incidente previzibile, dar aţi ales laşitatea”, a postat pe Twitter și australianul Doug Trappett, fost ambasador la Kiev în perioada 2015-2016.

Politica și propaganda (de stânga, globalistă) deșănțată interferează din ce în ce mai mult cu mișcarea sportivă. S-a văzut în mod evident la mondialul de fotbal din Qatar, când naționala Germaniei s-a dat în spectacol după un scenariu infantil, fiind ridiculizată pe măsura gestului.

Occidentul colectiv, prin intermediul organelor de presă militarizate, încearcă să insufle ideea că toți rușii ar trebui pedepsiți exemplar ca urmare a conflictului din Ucraina. Această rusofobie exacerbată de mass-media face prea puține distincții. Doar disidenții regimului Putin pot fi numiți oameni. Ceilalți, fie că vorbim despre scriitori, artiști, cântăreți, sportivi sau simpli cetățeni care își încurajează favoriții din tribunele de la Australian Open, sunt dușmani ai poporului civilizat din Vest. Până și Pușkin, Tolstoi sau Dostoievski au devenit indezirabili de când Pentagonul a decis să lupte cu Armata Roșie până la ultimul ucrainean.

Intenționat sau nu, rusofobia dusă la extrem (practic, o xenofobie pe model interbelic) nu face decât să trezească sentimente similare din partea unor oameni obișnuiți din Rusia, care până mai ieri aveau un dram de simpatie față de Occident. Incită și mai mult spiritele, creează premisele unei rupturi iremediabile Est-Vest. A unui conflict mai profund decât pare la prima vedere, cu efecte negative greu de estimat.

Paradoxal, adepții stângii globaliste care invocă toleranță maximă în raport cu minoritățile, se dovedesc a fi extrem de intransigenți când vine vorba despre oponenții lor ideologici. Le pun imediat tot soiul de ștampile (indisciplinați, teroriști, putiniști), îi cenzurează, rescriu istoria în mod convenabil, demolează statui, devin violenți verbal și fizic ș.a.m.d. Într-un cuvânt, se pretind a fi deținătorii adevărului suprem. Iar oricine contestă acest ”adevăr” trebuie aspru pedepsit.

Amestecul brutal al politicii în artă și sport face parte din arsenalul murdar al globaliștilor fără niciun Dumnezeu. În fond, oficialii de la Australian Open au acționat în spiritul civilizației occidentale. Ce și-au zis? Este turneul nostru, sunt banii noștri, deci noi facem regulile după bunul plac. Să zică mersi Medvedev că nu-l obligăm să joace cu drapelul Ucrainei pe tricou.

La fel cum pandemia a împărțit oamenii în două categorii, una evident merituoasă, cealaltă plină de păcate, războiul reușește să ridice un zid de netrecut între lumea aparent civilizată și rușii neaparat sălbatici, de neiertat.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs