FULL STORY | Filantropul Bill Gates, implicarea în pandemie și pașii către Marea Resetare

Mascarada din timpul pandemiei nu ar fi avut loc fără aportul neprecupețit al unor mii de cetățeni de pe întreg globul. În general, oameni bine înfipți în diverse instituții. Politicieni, jurnaliști, medici, specialiști, agenți de informații, militari, funcționari. Chiar și întreprinzători privați.

Să-i numim Colaboraționiști.

Sigur, am fi puțin naivi să credem că respectivii Colaboraționiști au răsărit așa, din senin. Peste noapte, cum ar veni. Nu. Ei au fost promovați și/sau cointeresați, într-un fel sau altul, pe parcursul unor zeci de ani. Au acceptat urcări bruște în carieră, au primit diverse avantaje materiale și, la momentul potrivit, li s-a dat de înțeles că trebuie să-și plătească datoriile.

Adică au avut de ales: ori merg în direcția dictată, ori își pierd, în mod automat, absolut toate privilegiile.

Deasupra acestui nivel de putere se află Organizatorii. Mă refer la cei vizibili, extrem de bogați și de influenți aproape oriunde pe glob. I-am numit, în alte ocazii, Miliardari Filantropi.

În ultimii 30 de ani, au acționat din umbră sau la vedere pentru a-și forma în aproape fiecare țară o întreagă rețea de oameni dedicați cauzei (aka Marea Resetare și Guvernul Mondial sub aripa ONU). Sigur, unii habar n-aveau despre ceea ce va urma. Pur și simplu au acceptat cu voioșie avantaje materiale de tot soiul, promovări și excursii în locuri exotice. Alții, au călcat strâmb și au devenit șantajabili. Vezi dosarul Pfizer-Ursula, elocvent în această direcție.

Cât de puternici sunt Soros și Gates?

Dintre Organizatori, au ieșit în evidență ”filantropii” americani Bill Gates și George Soros. Ambii atât de puternici, încât își permit să-i sune pe Joe Biden și pe Ursula von der Leyen la orice oră din zi și din noapte, potrivit unor comentatori din SUA. Însă nu doar atât. Își permit să le traseze sarcini, să le dea ”indicații prețioase” și chiar să-i șantajeze, prin intermediul Colaboraționiștilor.

Aportul celor doi filantropi la buna desfășurare a ”pandemiei” este unul esențial. Fără Gates și Soros, am fi petrecut ultimii doi ani la fel de liniștiți ca până în martie 2020. De aceea devine foarte important să înțelegem rolul lor, contribuția la mascarada globală pusă în scenă pe spinarea a miliarde de cetățeni pașnici, nevinovați. Și, nu în ultimul rând, legăturile acestora cu un fond de investiții uriaș, Vanguard. Fond de investiții care, fără nicio exagerare, controlează cam toate mega-companiile și băncile importante de pe glob. Într-un fel sau altul, fiecare cetățean, fiecare român, contribuie zi de zi la bunăstarea Vanguard. Și, implicit, la planul mai larg al Globaliștilor de a impune Noua Ordine Mondială.

Conform datelor publice, pe 31 octombrie 2021 fondul Vanguard deținea 3,27 milioane de acțiuni Microsoft în valoare de un miliard de dolari (vezi foto).

În top 10 investiții mai apar corporații ca Apple (acțiuni de un miliard), Amazon (acțiuni de 630 de milioane dolari), Tesla (386 milioane), Alphabet, Facebook, Johnson & Johnson, JPMorgan Chase și lista continuă cu alte sute de multinaționale din fiecare industrie importantă. Practic, puterea Vanguard stă într-o stratagemă simplă la prima vedere: mega-fondul de investiții deține acțiuni la principalele corporații ale lumii. La rândul lor, ultimele au investit miliarde de dolari în Vanguard. S-a creat astfel o interdependență de tip win-win. Un lanț cu verigi foarte strânse, în care toate lumea câștigă. Cu cât Vanguard se extinde, cumpărând acțiuni în cadrul mega-companiilor, cu atât proprietarii acestora (miliardarii filantropi, să le zicem) devin mai influenți, mai puternici. Și, nu în ultimul rând, dețin o poziție monopolistă (apropo de falsa competiție de tip Pepsi – Coca Cola, firme cu același acționariat).

Vom vedea în continuare cum anume filantropi ca Bill Gates se implică în mod direct, pompând zeci de miliarde de dolari în proiecte de tip Alianța ID2020 (aka pașapoarte digitale biometrice) și Agenda2030 pentru Dezvoltare Durabilă (aka Directivele Forumului Economic Mondial de la Davos). Vom vedea cum o mână de miliardari încearcă să obțină și mai multă Putere, și mai mult Control cu ajutorul pandemiei. Și asta fără să le pese de victime, de legi și constituții sau de încălcarea flagrantă a drepturilor și libertăților fundamentale.

Cine se află deasupra filantropilor Gates și Soros?

În paranteză fie spus, dacă l-am întreba pe Sorin Ovidiu Vântu, probabil ne-ar mărturisi că filantropii Bill Gates și George Soros reprezintă o parte importantă a Sistemului. O parte esențială a Deep State, de fapt. Și că rețelele lor globale de influență nu ar fi putut ajunge atât de departe fără sprijinul direct al Agenției Centrale de Informații a Statelor Unite (CIA).

Dacă rețelele Gates și Soros reprezintă, în realitate, unități operative ale CIA, probabil nu vom afla prea curând. Însă există ”suspiciuni întemeiate” că nu vorbim despre o simplă speculație. Și că miliardarii respectivi ar fi avut mari probleme cu legea, dacă nu ar fi beneficiat de protecție din partea Sistemului.

Din datele publice aflate la îndemâna oricui reiese că filantropii amintiți și-au dezvoltat ”sistemele de vase sanguine” interconectate pe două direcții mari și late: Big Pharma, respectiv High-Level Politics. Prima îi aparține lui Bill Gates, a doua lui George Soros (în principal).

Voi încerca să descâlcesc încrengăturile de firme, instituții, ONG-uri, guverne, politicieni și alți factori de putere pe parcursul a câtorva episoade. Fără să am pretenția că voi reuși să fac deplină lumină. Cu precizarea că nici măcar unele servicii de informații statale nu sunt capabile să pună cap la cap întregul păienjăniș global, dezvoltat de cei doi filantropi pe parcursul a zeci de ani de ”carieră”.

Cum a cotit-o Bill Gates de la IT, la Big Pharma, agricultură și mass-media

O să încep cu celebrul Bill Gates. Celebru în special după izbucnirea pandemiei. Îi știți trecutul mai îndepărtat. A fondat compania Microsoft și a devenit cel mai bogat om de pe planetă. Apoi s-a retras și sub acoperirea unor ONG-uri a început să-și dezvolte rețeaua de putere în cu totul alt domeniu decât ”IT și calculatoare”. De remarcat că, de-a lungul timpului, a primit sprijinul neprecupețit (sub formă de donații substanțiale) al unui alt multimiliardar filantrop, Warren Buffett. Implicat, la rându-i, în fondul de investiții Vanguard.

Filantropii miliardari Bill Gates și Warren Buffett, buni prieteni

După ce a pus la punct afacerea Microsoft, Bill Gates a văzut o imensă oportunitate (de business și de accelerare a Globalizării) în industria Big Pharma. În special în dezvoltarea unor vaccinuri anti-SIDA, inițial destinate Indiei și țărilor sărace din Africa – continentul preferat pentru noi experimente în industria farmaceutică, din motive lesne de înțeles. Ca atare, în ultimii 20 de ani filantropul Gates a ”investit” sute de miliarde de dolari în institute de cercetare, companii Big Pharma, universități de profil și organizații globale din industria sănătății, gen OMS.

Inspirat de modelul de afaceri al lui Rockefeller, Bill a donat acțiuni Microsoft în valoare de 36 de miliarde de dolari către Fundația Bill și Melinda Gates (BMGF) între anii 1994 și 2018. În același interval, a direcționat în mod strategic donațiile ”caritabile” ale BMGF pentru a dobândi controlul asupra agențiilor internaționale de sănătate și agricultură. Și, nu în ultimul rând, asupra mass-media. Acest control i-a permis să dicteze politicile globale în domeniul sănătății și al alimentației, astfel încât să crească profitabilitatea marilor multinaționale în care Gates și fundația sa au investit sume semnificative.

Practic, aproape oriunde există Big Pharma, există și Bill Gates. Amprentele Fundației Bill & Melinda Gates pot fi văzute pe fiecare inițiativă majoră în domeniul sănătății globale din ultimele două decenii. De fapt, Gates nu a făcut decât să se folosească de bogăția rezultată din dominația sa pe piața software pentru a ajunge într-o poziție similară în lumea sănătății globale. Cum bănuiți deja, vaccinurile joacă un rol esențial în strategia miliardarului american, care pozează într-un mare filantrop.

În realitate, ”filantropia” lui Bill Gates se traduce prin marje de profit considerabile în dreptul său și al acționarilor din Big Pharma.

Investiții strategice în OMS și GAVI

În prezent, Gates contribuie la bunăstarea Organizației Mondiale a Sănătății prin intermediul BMGF și al Alianței Globale pentru Vaccinuri și Imunizări (GAVI), înființată de Gates în parteneriat cu OMS, Banca Mondială, UNICEF și diverși producători de vaccinuri.

 

Fiecare aspect al actualei pandemii implică organizații, grupuri și persoane care au legături directe cu finanțări din partea lui Gates. Potrivit informațiilor oficiale, Fundația Bill & Melinda Gates este al doilea cel mai mare donator al OMS, după guvernul Statelor Unite. BMGF contribuie de una singură la buna funcționare a OMS mai mult decât Australia, Canada, Franța, Germania, Rusia și Marea Britanie la un loc.

Cum știți, Organizația Mondială a Sănătății are rol de primadonă în cadrul pandemiei. Orice decretează OMS devine, automat, literă de lege pentru statele civilizate ale lumii.

Mai mult, actualul director general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus, nu are studii medicale (la fel ca Bill Gates însuși). Este doar un fost ministru controversat al sănătății din Etiopia, acuzat că a mușamalizat trei epidemii de holeră în timpul mandatului său. Înainte de a se alătura OMS, a ocupat poziția de președinte al Fondului mondial de combatere a SIDA, tuberculozei și malariei, fondat de Gates. În același timp, a făcut parte din consiliul de administrație al GAVI (Alianța pentru vaccinuri fondată de Gates) și al Parteneriatului Stop TB, finanțat de același miliardar.

Gates a creat, de asemenea, o entitate separată, Bill Gates Investments (BGI), care îi gestionează averea personală și banii fundației sale. BGI investește preponderent în companii multinaționale din domeniul alimentar, agricol, farmaceutic, energetic, al telecomunicațiilor și al tehnologiei cu operațiuni la nivel global.

Legătura dintre BGI și mega-fondul de investiții Vanguard (prezent în acționariatul semnificativ al principalelor multinaționale din Big Pharma și mass-media, însă și din alte multe industrii) nu este pe deplin elucidată. Însă ar putea desluși o bună parte dintre misterele pandemiei.

De remarcat că așa-zisa filantropie strategică a lui Gates nu a făcut decât să-i mărească veniturile. Averea netă personală a miliardarului american a crescut de la 63 de miliarde de dolari în 2000, la 129,6 miliarde de dolari în 2021, mărindu-se cu 23 de miliarde de dolari numai în timpul blocajelor de tip lockdown din 2020.

Încă ceva. Nu vorbim aici despre filantropie în sensul clasic al cuvântului. Nici pe departe. Vorbim mai degrabă despre fonduri imense ”donate” de ONG-ul lui Bill Gates (BMGF – Bill & Melinda Gates Foundation) către sistemele medicale din zeci de state. Nu au fost nicidecum donații dezinteresate, să fie clar. Au fost mai degrabă investiții cu scopul realizării unui profit. Cum anume? Simplu! Prin cooptarea ulterioară a unor politicieni și funcționari de rang înalt în așa-zise parteneriate de tip public-privat, inclusiv (sau mai ales) în campania globală de vaccinare. Vom vedea, ulterior, și rolul lui George Soros.

În ianuarie 2010, soții Bill și Melinda Gates au anunțat cu prilejul Forumului Economic Mondial de la Davos un angajament uluitor de 10 miliarde de dolari pentru cercetarea și dezvoltarea de vaccinuri destinate celor mai sărace țări din lume. S-a dat astfel startul la ceea ce soții Gates au numit Deceniul vaccinurilor.

Nicăieri nu este mai evident controlul lui Gates asupra sănătății publice decât în domeniul vaccinurilor.

Deceniul vaccinurilor” a debutat cu un studiu de observație de 3,6 milioane de dolari (finanțat de Gates) în legătură cu vaccinurile anti-HPV în India. Potrivit unei anchete guvernamentale, au avut loc ”încălcări grave” ale consimțământului participanților la studiu și nu s-au raportat în mod corespunzător efectele adverse. Șapte fete implicate au decedat. Un articol din 2018 al International Journal of Environmental Research and Public Health concluzionează că peste 490.000 de persoane din India au dezvoltat paralizie ca urmare a vaccinului împotriva poliomielitei, între 2000 și 2017.

Utilizarea fondurilor fundației BMGF pentru a stabili politici publice în scopul creșterii profiturilor corporatiste nu este o conspirație secretă. Este una la vedere, palpabilă.

Pandemia a picat ca o mană cerească pentru Bill Gates și afacerile sale cu vaccinuri. De unde până în decembrie 2019 țintea (pur teoretic) doar India și piața țărilor sărace din Africa, dintr-odată miliardarul filantrop a întrezărit posibilitatea de a vaccina toată populația globului. Și de a implementa la scară largă alte proiecte-pilot de control al populației.

Apocalipsa Covid și Apocalipsa Climatică, pe placul lui Gates

Două au fost ”apocalipsele” în urma cărora filantropul Gates a tras foloase la maxim (și continuă să o facă fără să clipească). Vorbim despre Apocalipsa Covid și Apocalipsa Climatică. În ambele, mass-media joacă un rol crucial.

Bill Gates a investit în ”Apocalipse” o adevărată avere, având în cap două principale obiective: 1. Marea Resetare (Great Reset) și 2. Obținerea unui profit uriaș (și implicit fonduri pentru Marea Resetare).

Nu-i niciun secret. Filantropul american este foarte ”respectat” de șefii de stat și de guvern din întreaga lume. I se acordă un statut special și, în consecință, beneficiază de o serie întreagă de privilegii. Spre exemplu, are acces direct la telefoanele personale ale unor președinți și premieri. Pe mulți dintre aceștia își permite să-i trateze cu superioritate.

Despre protecția oferită de Justiția Globală companiei Microsoft (acuzată în numeroase țări, inclusiv România, de acte de corupție la nivel guvernamental) amintim aici doar în treacăt. (sfârșitul Episodului 1)

În Episodul 2 vom vedea cum s-a implicat Bill Gates în pandemie prin intermediul politicienilor, a experților, a instituțiilor americane și globale controlate direct și indirect. Și, nu în ultimul rând, cu sprijinul mass-media.

***

Așa cum o fotografie face cât o mie de cuvinte, la fel o declarație poate lămuri mult mai bine decât orice altceva. Aveți mai jos extrase din materiale video, audio și tipărite. Majoritatea sunt fragmente video, extrem de concludente pentru a întregi tabloul.

Bill Gates: ”(…) pentru că, până când nu vom reuși să vaccinăm aproape toată lumea la nivel global, tot nu vom reveni complet la normal.” (Sursa video: Bill Gates despre găsirea unui vaccin pentru COVID-19, economie și revenirea la viața normală)

Andrew Ross Sorkin (editorialist The New York Times): ”Nu cred că este o hiperbolă să spunem că Bill Gates este în mod singular – aș spune – cel mai important individ al generației noastre. Vreau să spun asta” (Sursa: DealBook)

Tom Inglesby (directorul Centrului Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății, SUA): ”Ne aflăm la începutul a ceea ce se pare că va fi o pandemie severă și apar probleme care pot fi rezolvate doar prin colaborarea între mediul de afaceri și guvernele globale.” (Sursa: Exercițiul pandemic Event 201: Repertoriu cu momente importante)

Stephen Redd (Director adjunct la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor – CDC, SUA): ”Guvernele trebuie să fie dispuse să facă lucruri care ies din perspectiva lor istorică, sau… în cea mai mare parte. Trebuie să fim pe picior de război.” (Sursa: Exercițiul pandemic Event 201: Repertoriu cu momente importante)

Melinda Gates (partenera lui Bill Gates): ”De fapt, atunci când călătoresc în țările în curs de dezvoltare, Coca-Cola pare omniprezentă. Iar când zbor spre casă și mă gândesc că încercăm să le oferim oamenilor prezervative sau vaccinuri, fac legătura cu succesul Coca-Cola. Stai și te întrebi: Cum ajunge Coca-Cola în aceste locuri atât de îndepărtate? Dacă ei au putut reuși, de ce nu pot face același lucru guvernele și ONG-urile?” (Sursa: Melinda French Gates – Ce pot învăța organizațiile nonprofit de la Coca-Cola)

Bill Gates: ”Astăzi anunțăm un angajament pentru următorul deceniu, pe care îl considerăm un deceniu în care vaccinurile vor avea un impact incredibil. Anunțăm că vom cheltui peste 10 miliarde de dolari pentru vaccinuri.” (Sursa: BS News Hour, 29 ianuarie 2010)

Bill Gates: ”Vaccinul este esențial, pentru că, până când nu îl avem, lucrurile nu vor fi cu adevărat normale. Se pot deschide (n.r. blocajele) într-o oarecare măsură, dar riscul unei reveniri va exista până când nu vom avea o vaccinare foarte largă.” (Sursa: CNBC, Bill Gates despre efectele pandemiei COVID-19)

Bill Gates: ”Și apoi soluția finală – peste un an sau doi ani – este vaccinul. Așa că trebuie să mergem cu toată viteza înainte pe toate cele trei fronturi.” (Sursa – The Late Show, CBS)

Zeke Emanuel (oncolog american, bioetician și senior fellow la Center for American Progress): ”În mod realist, COVID-19 va fi aici pentru următoarele 18 luni sau mai mult. Nu vom putea reveni la normalitate până când nu vom găsi un vaccin sau medicamente eficiente.” (Sursa: Dr. Zeke Emanuel despre revenirea la normalitate)

Bill Gates: ”Inovarea globală este cheia pentru a ajunge la o revenire la normalitate”. (Sursa – The Late Show, CBS)

Bill Gates: ”Dacă ceva va ucide peste 10 milioane de oameni în următoarele câteva decenii, cel mai probabil va fi un virus foarte infecțios.” (Sursa: Următoarea epidemie? Nu suntem pregătiți | Bill Gates)

Bill Gates: ”Fie că se va produce printr-o ciudățenie a naturii sau prin mâna unui terorist, epidemiologii arată prin modelele lor că un agent patogen răspândit pe cale respiratorie ar ucide peste 30 de milioane de oameni în mai puțin de un an. Și există o probabilitate rezonabilă ca acest lucru să se întâmple în anii următori.” (Sursa: Gates: Milioane de oameni ar putea muri din cauza bioterorismului)

Bill Gates: ”Din păcate, este nevoie de mulți ani pentru a face un vaccin complet nou. Proiectarea, revizuirea siguranței, fabricarea; toate aceste lucruri înseamnă că o epidemie poate fi foarte răspândită înainte ca acest instrument să apară. Și astfel, după Ebola, comunitatea globală de sănătate a vorbit mult despre acest lucru, inclusiv despre un nou tip de platformă de vaccin numită ADN/ARN care ar trebui să accelereze lucrurile.”  (Sursa: BBC Newsday, 19 ianuarie 2017)

Bill Gates: ”Știți, dacă avem un efect secundar la 10.000 de cazuri, asta înseamnă 700.000 de oameni care vor suferi din această cauză. Așa că trebuie să înțelegem cu adevărat măsurile de siguranță la scară gigantică, la toate categoriile de vârstă – gravide, bărbați, femei, subnutriți, cu comorbidități. Nu e ușor să spui „Bine, să mergem și să administrăm acest vaccin în întreaga lume”. Guvernele vor trebui să fie implicate, deoarece vorbim despre anumite riscuri și despăgubiri, înainte de a se lua o decizie în acest sens.” (Sursa: interviu CNBC)

 

Filantropul Bill Gates, în viziunea caricaturistului Gipione

În cadrul Apocalipsei Covid, principala armă a lui Bill Gates a fost Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Potrivit respectabilei publicații americane Politico, OMS a devenit, practic, jucăria preferată a filantropului american, o dată cu izbucnirea pandemiei. Ca principal sponsor al OMS, Gates a avut (și încă are!) o influență determinantă asupra organizației cu acoperire planetară. De ramarcat că în perioada 1994-2021, principalul ONG al filantropului a donat către OMS suma totală de 13,1 miliarde dolari.

În aceeași perioadă, din tabelul oficial cu Top 59 donații ale BMGF (vezi foto), reiese că  Gates a ”investit” sume cuprinse între 16 milioane dolari și 43,6 miliarde dolari în ONG-uri, universități și chiar bănci, în zeci de țări dezvoltate și sărace din întreaga lume.

În capul listei iese în evidență o donație-record de 43,5 miliarde dolari către GAVI Alliance, programul de vaccinare globală (inclusiv anti-Covid). Adică de vreo trei ori mai mulți bani decât cei direcționați către OMS. Potrivit saitului oficial, GAVI  ajută la vaccinarea a aproape jumătate dintre copiii lumii, împotriva bolilor infecțioase mortale și care generează invalidități. Temutul Covid (altfel, aproape inofensiv la copii) face parte din lista ”bolilor infecțioase mortale”.

Tot BMGF (ONG-ul lui Gates) a direcționat miliarde către fundații legate de activitățile de vaccinare din Africa sau către universități cunoscute și ONG-uri cu acoperire globală (UNICEF, United Nations Foundation). Miliardarul Gates a virat o sumă importantă (44,3 milioane dolari) chiar și către o bancă – Islamic Development Bank, din Zimbabwe. Iată doar câteva țări din lista de fericiți benefiari ai filantropiei americane marca Bill Gates: Elveția, Marea Britanie, India, Kenya, Nigeria, Canada, Africa de Sud, Pakistan, Germania, Franța, Olanda, Mexic, Australia, Belgia, Japonia, Italia, Coreea de Sud, Arabia Saudită, Bangladesh, Congo, Norvegia, Columbia, Danemarca, Finlanda, Brazilia, Suedia, Turcia, Polonia, Zambia, Burkina Faso, Israel, Chile, Rwanda ș.a.m.d.

Combinația de afaceri Bill Gates – Bill Clinton

Din lista lungă ies în evidență donații importante, totalizând 400 de milioane de dolari, către Clinton Health Access Initiative Inc (CHAI). Este vorba de ONG-ul patronat de fostul președinte american, cu operațiuni în 35 de țări, în special din Africa. Inclusiv România apare în aria de interes a ONG-ului.

Peste 125 de țări au acces la reducerile de preț negociate de CHAI pentru medicamente, diagnostice, vaccinuri, dispozitive sau alte produse și servicii de sănătate care salvează vieți”, se arată pe pagina oficială a ”filantropilor” de la CHAI. Acesta este un tip de investiție-model a miliardarului Gates într-un ONG cu ramificații globale, în domeniul sănătății, capabil la momentul oportun să compenseze pe deplin aportul de capital privat. Și, de ce nu, să aducă un profit frumușel.

De aceea nu este lipsit de interes să precizăm cu ce se ocupă specialiștii de la CHAI, potrivit informațiilor oficiale: ”Ne desfășurăm activitatea la confluența dintre mediul de afaceri, guvern, și sectoare din domeniul sănătății, pentru a salva vieți și a reduce numărul de boli. CHAI a fost fondată în 2002 cu un obiectiv revoluiționar: să ajute la salvarea vieților a milioane de persoane care trăiesc cu HIV/SIDA. Astăzi, pe lângă HIV, colaborăm cu partenerii pentru a preveni și trata malaria, tuberculoza, hepatita și cancerul, pentru a accelera lansarea vaccinurilor salvatoare, pentru a reduce mortalitatea maternă, infantilă, pentru a combate malnutriția cronică și pentru a consolida sistemele de sănătate”.

De remarcat că din Consiliul de Conducere al CHAI fac parte atât Bill Clinton (în calitate de președinte-fondator), cât și fiica acestuia Chelsea Clinton. Legătura dintre Bill Gates și lideri ai Partidului Democrat este veche și arhicunoscută. Așa că nu-i deloc o surpriză faptul că familia Clinton beneficiază în continuare de sprijinul necondiționat al filantropului. Și de venituri pe măsură, în calitate de diriguitori ai fundației CHAI.

Dacă l-am întreba pe Sorin Ovidiu Vântu, ne-ar spune dintr-o suflare că în cadrul ONG-urilor sponsorizate de Gates pe tot mapamondul miliardarul a avut grijă să coopteze oameni foarte influenți, de tipul lui Clinton. Plătiți regește, evident. Așa cum și SOV a știut să-și aducă lângă el oameni din Sistem pentru a pune pe roate Afacerea FNI, în anii de glorie ai acesteia.

Gates și Anthony Fauci – vedeta pandemiei

În afară de investițiile directe în ONG-uri și universități din zeci de țări, Gates a avut intuiția de a-l atrage într-un ”parteneriat public-privat” reciproc avantajos pe doctorul Anthony Fauci – vedeta pandemiei în SUA și la nivel global. Cei doi nu și-au ascuns relația de prietenie. O mică precizare. Faptul că Fauci are origini italiene nu-l face în mod automat susceptibil de a fi ”capul Mafiei din sănătate”. Și asta deși există numeroase voci în Statele Unite care îl acuză, cu argumente, de propagandă mincinoasă, manipularea cifrelor, terorizarea populației și implicarea în finanțări din bugetul de stat către vestitul laborator din Wuhan, China (înainte de martie 2020).

În 2010, Fauci a fost numit în Consiliul de conducere al proiectului ”Deceniul vaccinurilor”, fondat de Gates, pentru a pune în aplicare Planul de acțiune global pentru vaccinuri – finanțat cu 10 miliarde de dolari. Iar în octombrie 2019, chiar la începutul pandemiei, Fundația Gates a anunțat o contribuție de 100 de milioane de dolari în sprijinul Institutului Național de Sănătate pentru a ajuta, printre alte programe, Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase (al lui Fauci) la cercetarea în domeniul HIV.

În calitate de director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase – parte a Institutelor Naționale de Sănătate ale SUA (NIH), Anthony Fauci are o putere colosală. Ea provine în special din bugetul instituției, prin intermediul căruia Fauci oferă bani către universități, institute de cercetare din domeniul medical și specialiști indispensabili în pandemie. NIH controlează un buget anual de 37 de miliarde de dolari distribuit în peste 50.000 de granturi. Aceste granturi înseamnă circa 300.000 de posturi la nivel global în domeniul cercetării medicale.

Miile de medici, directori de spitale, funcționari din domeniul sănătății și cercetători virusologi ale căror posturi, cariere și salarii depind de banii oferiți de Fauci, Gates și Wellcome Trust (versiunea britanică a Fundației Gates) sunt mercenarii înrolați pentru a susține, în ultimii aproape doi ani, terorizarea populației, campania de vaccinare obligatorie și impunerea Green Pass.

Împreună cu Gates, Fauci a influențat direcționarea unor fonduri americane importante către Africa, pentru combaterea SIDA. Practic, fundația lui Gates și guvernul SUA au pompat zeci de miliarde de dolari în vaccinuri și medicamente anti-SIDA, în loc să acorde prioritate problemelor legate de nutriție, igienă și dezvoltare economică. Cei 9 milioane de oameni care mor anual de foame ar fi avut o șansă de supraviețuire dacă ar fi primit ajutorul lui Gates sub formă de alimente, apă curentă și alte necesități de bază, în loc de intervenții medicale costisitoare, multe aflate în stadiu de experiment. Evident, nu există niciun randament al ”investiției” care să fie obținut în urma acestui tip de caritate. Deci, încă o dată, în mod clar nu vorbim despre filantropie. Vorbim despre Bani, Control și Putere.

Rezultatul a fost că apariția vaccinului anti-SIDA s-a lăsat așteptat, iar multe dintre testele de depistare a HIV în Africa au devenit, brusc, teste clinice pentru vaccinul Covid.

Însă în pofida micilor eșecuri, Tony Fauci a primit oficial recunoașterea meritelor sale în combaterea pandemiei: a încasat, fără să clipească, un premiu cash în valoare de un milion de dolari.

Legăturile de afaceri cu nemții de la BioNTech

Și acum, prima mare surpriză. Începând din septembrie 2019 (deci cu foarte puțin timp înainte de izbucnirea pandemiei – ce coincidență!), potrivit unui comunicat de presă, cunoscuta firmă germană BioNTech a primit cu bucurie vestea că fundația lui Gates (BMGF) va aduce un aport de capital de circa 100 de milioane de dolari. ”Suntem încântați de parteneriatul cu Fundația Gates și de rețeaua remarcabilă de specialiști în boli infecțioase pe care aceasta a construit-o„, a declarat prof. Ugur Sahin, CEO al BioNTech. ”Țintirea bolilor infecțioase grave, cum ar fi tuberculoza și infecția cu HIV, este în concordanță cu misiunea BioNTech de a valorifica capacitățile noastre de imunoterapie nu numai pentru cancer, ci și dincolo de acesta, în domeniul bolilor cu nevoi medicale ridicate”, a continuat Ugur, probabil fără să știe, la momentul respectiv, cât de aproape va fi ziua în care tehnologia ARNm și rețeaua lui Bill Gates își vor da mâna pentru a salva planeta.

Ugur Sahin, CEO al BioNTech, împreună cu Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene

La rândul ei, iată ce spunea Lynda Stuart, director adjunct al departamentului de vaccinuri și imunobiologie umană din cadrul Fundației Gates, cu prilejul parafării parteneriatului dintre filantropul miliardar și compania nemțească: ”Abordarea inovatoare a BioNTech bazată pe ARNm și înțelegerea aprofundată a sistemului imunitar oferă căi interesante pentru dezvoltarea de noi terapii imune eficiente care ar putea reduce dramatic incidența globală a HIV și a tuberculozei. Credem că acest parteneriat se va adăuga la portofoliul nostru de instrumente inovatoare și ar putea avea un impact semnificativ”.

Las la latitudinea cititorilor să stabilească dacă a fost o pură coincidență cooptarea firmei BioNtech. Sau dacă nu cumva cei de la Fundația Gates ȘTIAU încă din septembrie 2019 că partenerii nemți urmau să dezvolte vaccinuri anti-Covid cu sprijinul tehnologiei pusă la punct de prof. Ugur Sahin.

Contribuția lui Gates la dezvoltarea firmelor Pfizer și Moderna

Potrivit listei cu ”Investițiile Strategice” ale Fundației Gates (BMGF) – vezi foto, suntem martorii unei alte surprize majore. Filantropul Gates a donat sume importante și companiei Pfizer, partenerul celor de la BioNtech în dezvoltarea vaccinurilor anti-Covid. Iată și motivația oficială a miliardarului american pentru ”parteneriatul” cu multinaționala condusă de Albert Bourla: ”Fundația a investit în Pfizer pentru a extinde accesul la Sayana, contraceptivul injectabil all-in-one al companiei farmaceutice, oferind femeilor din țările în curs de dezvoltare o opțiune accesibilă”.

Nu știm cu exactitate în ce stadiu de dezvoltare se află contraceptivul injectabil Sayana. Știm doar că specialiștii de la Pfizer și BioNtech au scos ulterior pe piață vaccinul anti-Covid (ajutați puțin și de Bill Gates). De altfel, din lista lungă de donații a BMGF, foarte mulți bani au fost oferiți în mod expres pentru dezvoltarea unor vaccinuri, nu neaparat legate de pandemie.

După fix același tipar, Fundația Gates a acordat un sprijin substanțial (și dezinteresat, normal!) companiei americane Moderna, încă din ianuarie 2016. Vorbim despre 20 de milioane dolari, cu posibilitatea unui aport suplimentar de până la 100 de milioane. ”Moderna Therapeutics, un pionier în dezvoltarea de ARN mesager (mRNA) Therapeutics™, a anunțat astăzi un parteneriat cu Fundația Bill & Melinda Gates pentru a avansa dezvoltarea unei combinații noi și accesibile de anticorpi terapeutici pe bază de ARNm în scopul prevenirii infecției cu virusul imunodeficienței umane (HIV). Eforturile de dezvoltare vor fi conduse de Valera, întreprinderea Moderna axată pe bolile infecțioase”, se arată în comunicatul oficial dat publicității pe 12 ianuarie 2016.

De menționat că Guvernul SUA a investit nu mai puțin de 6 miliarde de dolari în vaccinul Covid-19 al companiei Moderna. Iar Anthony Fauci a avut un rol decisiv, sub Administrația Trump, în direcționarea acestor bani. Cât a câștigat Gates în pandemie (doar prin intermediul vaccinului Moderna) ca urmare a ”investiției strategice” din 2016, după ce guvernul american a băgat alte 6 miliarde de dolari, rămâne deocamdată un mister. Însă la cum au evoluat acțiunile companiei în ultimii doi ani, este de presupus că miliardarul filantrop și-a burdușit bine buzunarele.

Politicienii și mass-media, unelte indispensabile

La fel ca bunul său amic George Soros, filantropul Gates este un simpatizant declarat (și sponsor constant) al Partidului Democrat – practic, principalul promotor al Apocalipsei Covid. Donațiile acestuia către politicieni democrați de prim rang (inclusiv Joe Biden) sunt de notorietate.

De asemenea, Bill Gates s-a implicat în acționariatul mai multor instituții mass-media din Statele Unite și a sprijinit cu sute de milioane de dolari posturi de televiziune cu acoperire națională și internațională.

Iată cum descrie Robert F. Kennedy Jr. ceea ce urmăresc personaje ca Bill Gates: ”Filantropia poate fi și este folosită în mod deliberat pentru a distrage atenția de la diferite forme de exploatare economică care stau la baza inegalității globale de astăzi. Noul filantrocapitalism amenință democrația prin creșterea puterii sectorului corporatist în detrimentul organizațiilor din sectorul public, obligate să accepte parteneriate dezavantajoase cu așa-zisele ONG-uri controlate de filantropi. În bună conlucrare cu mass-media, cu politicienii și mega-corporațiile, miliardarii filantropi reușesc să inducă frica și să dezbine, pentru a-și spori averile uriașe”.

Și acum, să lăsăm partea de afaceri legată strict de profiturile de pe urma vaccinurilor și să vedem care este pasul următor. Ce urmăresc în continuare filantropi ca Gates și Soros. (sfârșitul Episodului 2)

În Episodul 3 vom vedea legăturile lui Bill Gates cu Alianța ID2020. Legături esențiale în înțelegerea scopului final al miliardarilor filantropi.

***

Așa cum o fotografie face cât o mie de cuvinte, la fel o declarație poate lămuri mult mai bine decât orice altceva. Aveți mai jos extrase din materiale video, audio și tipărite. Majoritatea sunt fragmente video, extrem de concludente pentru a întregi tabloul.    

Anthony Fauci: ”Vom începe să accelerăm producția de vaccinuri cu companiile implicate, iar acest lucru se face cu riscuri. Cu alte cuvinte, nu aștepți până când primești un răspuns, înainte de a începe producția. Începeți să produceți în mod proactiv, presupunând că va funcționa.” (Sursa: Dr. Fauci, discuție despre obiectivul operațiunii Warp Speed de a produce 100 de milioane de doze de vaccinuri până în ianuarie 2021)

Bill Gates: ”Da, deci există o abordare numită vaccin cu ARN pe care o folosesc firme precum Moderna, CureVac și alții, pe care în 2015 am identificat-o ca fiind foarte promițătoare pentru pandemii și pentru alte aplicații, de asemenea. Și astfel, dacă totul merge perfect cu varianta ARN, am putea de fapt să devansăm termenul de 18 luni. Nu vrem să creăm așteptări nerealiste.” (Sursa: interviu CNBC)

Melinda Gates: ”Prin combinarea expertizei, a inteligenței și a resurselor lumii, putem ataca această boală în modul în care ne atacă ea pe noi: la nivel global. Fundația noastră este mândră să se asocieze cu dumneavoastră (n.r. Coronavirus Global Response) și sunt încântată să vă anunț astăzi că vom promite o sută de milioane de dolari pentru acest efort.” (Sursa: Conferința internațională de promisiuni de donații #Coronavirus Global Response International Pledging Conference)

Bill Gates: ”Aici putem vedea un grafic care arată populația mondială totală din ultimele sute de ani, iar la prima vedere este puțin înfricoșător. Trecem de la mai puțin de un miliard în 1800, iar apoi 3, 4, 5, 6 și 7,4 miliarde, unde suntem astăzi. Se întâmplă chiar mai repede. Așadar, Melinda și cu mine ne-am întrebat dacă furnizarea de noi medicamente și menținerea în viață a copiilor ar crea o problemă mai mare, o suprapopulare.” (Sursa: Salvarea mai multor vieți duce la suprapopulare?)

Melinda Gates: ”Și cred că acesta a fost cel mai mare „ah-ha” pentru Bill și pentru mine atunci când ne-am apucat de această muncă. Pentru că ne-am pus, bineînțeles, aceeași întrebare dură, pe care v-ați pune-o și voi, și anume: Dacă vă implicați în această muncă și începeți să salvați acești copii, vor continua femeile să suprapopuleze lumea? Și, slavă Domnului, contrariul este absolut adevărat.” (Sursa: Extra: Gates despre rata populației)

Bill Gates: ”Când fundația noastră a fost înființată, se concentra pe sănătatea reproducerii. Acesta a fost principalul lucru pe care l-am făcut. Creșterea populației în țările sărace este cea mai mare problemă cu care se confruntă acestea. Trebuie să le ajutăm pe mamele care doresc să limiteze dimensiunea familiei să aibă instrumentele și educația necesare. M-am gândit că acesta este singurul lucru care contează cu adevărat.” (Sursa: Bill Gates despre suprapopulare și sărăcia globală)

Bill Gates: ”Lumea are astăzi 6,8 miliarde de oameni. Ne îndreptăm spre aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă vom face o treabă foarte bună în ceea ce privește noile vaccinuri, asistența medicală, serviciile de sănătate reproductivă, am putea reduce acest număr cu 10 sau 15 procente.” (Sursa: Inovând până la zero! | Bill Gates)

Bill Gates: ”Ceea ce am descoperit este că, pe măsură ce sănătatea se îmbunătățește, familiile aleg să aibă mai puțini copii.” (Sursa: Salvarea mai multor vieți duce la suprapopulare?)

Melinda Gates: ”Adevărul este că, atunci când viața oamenilor se îmbunătățește – când copiii supraviețuiesc, de exemplu, sau când fetele merg la școală – oamenii încep să ia decizii bazate pe așteptarea potrivit căreia copiii lor vor trăi și se vor dezvolta. Rezultatul este familii mai mici și o creștere mai lentă a populației.” (Sursa: Salvarea vieților înseamnă suprapopulare?)

Bill Gates: ”Am dat peste articole care arătau că principalul lucru pe care îl puteți face pentru a reduce creșterea populației este de fapt îmbunătățirea sănătății. Și asta sună paradoxal. Te gândești: „Bine, o sănătate mai bună înseamnă mai mulți copii, nu mai puțini copii”. De fapt, ceea ce fac părinții este să încerce ca doi copii să supraviețuiască până la vârsta adultă pentru a avea grijă de ei. Și astfel, cu cât există o povară mai mare a bolii, cu atât mai mulți copii trebuie să aibă pentru a avea această probabilitate ridicată. Așadar, există o corelație perfectă conform căreia, pe măsură ce se îmbunătățește sănătatea, în jumătate de generație rata de creștere a populației scade.” (Sursa: Bill Gates despre suprapopulare și sărăcia globală)

Pașaportul sanitar reprezintă doar primul pas. Esențial, am putea spune.

Ținta finală ne este explicată, transparent, la vedere, chiar pe saitul oficial al Alianței ID2020, înființată de Bill Gates pe 24 octombrie 2019. Ne amintim, noul coronavirus avea să fie semnalat în China, în Wuhan, doar câteva săptămâni mai târziu, în decembrie 2019. Tot coincidență, pe 19 octombrie 2019 filantropul american organiza la New York (în parteneriat cu Forumul Economic Mondial de la Davos) așa-zisul ”Eveniment 201”, un exercițiu de simulare a unei pandemii. O repetiție generală pentru reglarea mecanismelor de răspuns din partea politicienilor, instituțiilor, medicilor, experților și mijloacelor mass-media de propagandă. Cum s-a văzut ulterior, totul a mers șnur până la un punct. 

Microsoft și Fundația Rockefeller, parteneri de nădejde

Doi dintre principalii parteneri ai Alianței ID2020 (vezi foto) sunt strâns legați de miliardarul Bill Gates: GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizări) și compania Microsoft.

Ceilalți doi colaboratori, Fundația Rockefeller (luată de Gates drept exemplu de ”dezvoltare și implicare” la nivel global) și compania Accenture, completează parteneriatul strategic. ”Combinăm puterea datelor biometrice și a tehnologiei blockchain pentru a oferi o soluție globală de identitate”, se specifică pe saitul corporației Accenture. Printre alți ”sponsori” oficiali ai Alianței ID2020 se numără mega-companii ca Facebook, IBM și Mastercard, agenții afiliate ONU sau ONG-uri specializate în servicii de securitate cibernetică și de implementare a identității digitale, ca National Cybersecurity Center (vezi foto).

Așadar, Bill Gates a înjghebat un nou ONG cu acoperire planetară pentru a implementa bazele Marii Resetări – o societate a viitorului fără bani cash, în care cumpărarea, vânzarea, accesul în orice instituție (inclusiv la locul de muncă!), accesul la propriul dosar de sănătate, la credite bancare, la călătorii în străinătate, la facilități de tot felul, se face doar prin identificare digitală.

Boschetarii lumii, pretextul ideal pentru resetare

Desigur, intențiile Alianței ID2020 nu pot fi chiar la fel de transparente ca un glob de cristal. Oficial, ni se spune că există cetățeni dezavantajați. Aceștia ar constitui principala țintă. Banca Mondială estimează că peste un miliard de oameni nu au nicio formă de identificare recunoscută legal. Ei nu au acces la servicii vitale, inclusiv asistență medicală, protecție socială, educație și finanțe. ”ID-ul digital poate fi un puternic multiplicator de forță menit a spori oportunitățile sociale și economice pentru toți oamenii. Dar pentru a realiza pe deplin potențialul, trebuie ca toate guvernele, companiile de tehnologie, instituțiile financiare și societatea civilă să colaboreze. Suntem încântați să salutăm prezența Mastercard în Alianța ID2020 și să aplaudăm angajamentul lor față de identitatea digitală, care protejează confidențialitatea și utilizatorul”, a precizat Dakota Gruener, director executiv al Alianței ID2020.

Așadar, intenția răzbate clar. Să-i ”ajutăm” pe toți cetățenii planetei, nu doar pe cei defavorizați, fără cărți de identitate.

Ideea a fost lansată pentru prima dată de directorul general al GAVI, Seth Berkley, într-un articol din revista Nature, ”Immunization needs a technology boost”. Berkley afirma că obiectivul de imunizare 100% nu va fi atins fără ”sisteme de identificare digitală sigure care pot stoca istoricul medical al copiilor”.

În 2018, Gavi a lansat un apel la inovare în domeniul tehnologiilor digitale ”pentru găsirea, identificarea și înregistrarea celor mai vulnerabili copii”. Apelul a solicitat în mod specific tehnologii în vederea captării, stocării și înregistrării detaliilor biometrice ale sugarilor pe ”dispozitive biometrice robuste”.

Graba nebună de a stoca detaliile biometrice și de a atribui o identificare digitală fiecărei persoane de pe pământ este vândută publicului sub pretextul ”incluziunii financiare”. Cei mai săraci oameni de pe planetă au probleme în a accesa servicii financiare și a primi ajutor guvernamental întrucât nu dețin un act de identificare. Eliberarea unui document de identitate guvernamental sub forma de detalii biometrice devine astfel un ”drept al omului” care trebuie ”asigurat”. Nicio surpriză că acest ”drept al omului” are, de asemenea, beneficii directe în cazul marilor corporații. Dar și în cazul entităților guvernamentale (aka servicii de informații) care caută să exercite un control mai mare asupra populației.

India este un exemplu foarte interesant în acest sens, unde sistemul Aadhaar (un identificator din 12 cifre corelat cu date biometrice), devine omniprezent în întreaga țară. Același tip de sistem se implementează în Pakistan și în unele state din Africa.

Rețeaua de control a ID-urilor este o parte esențială a digitalizării economiei (vezi Agenda2030 pentru Dezvoltare Durabilă). Deși vândută ca o oportunitate pentru ”incluziunea financiară” a celor mai săraci din lume în sistemul bancar (oferită de oameni ca Gates și asociații săi de la Davos), Rețeaua de control a ID-urilor este de fapt un sistem de excludere financiară. Excluderea oricărei persoane, a oricărei tranzacții care nu are aprobarea guvernului sau a furnizorilor de plăți.

Tranziția accelarată de la numerar la plăți digitale

Gates a fost implicat îndeaproape în acest proces de trecere a lumii la o rețea de plăți digitale legată de identitatea biometrică. În 2012, Fundația Bill și Melinda Gates a contribuit la înființarea ”Better Than Cash Alliance”, care reunește guverne, organizații internaționale și sectorul privat ”pentru a accelera tranziția de la numerar la plăți digitale la nivel global”.

Diferitele părți ale acestei grile de control al populației se potrivesc ca piesele unui puzzle. Campania de vaccinare se leagă de campania de identitate biometrică, care se leagă de campania pentru o societate fără numerar. În viziunea lui Gates, toată lumea va beneficia de vaccinările impuse de guvern și toate persoanele vor avea datele lor biometrice înregistrate în documente de identitate digitale administrate la nivel național și integrate la nivel mondial. Aceste identități digitale vor fi legate de toate acțiunile și tranzacțiile noastre. Atunci când vor fi considerate ilegale, vor fi pur și simplu închise de către guvern – sau chiar de către furnizorii de servicii de plată înșiși.

În ianuarie 2018, un reportaj din The Tribune a dezvăluit că toate detaliile (inclusiv numele, adresa, codul poștal, fotografia, numărul de telefon și adresa de e-mail) cetățenilor indieni înregistrați în sistemul Aadhaar, în număr de peste un miliard, puteau fi cumpărate de pe WhatsApp pentru 500 de rupii. Adică aproximativ 7 dolari.

Practic, ne îndreptăm către un stat totalitar, în care fiecare tranzacție și fiecare mișcare a oricărui cetățean este monitorizată, analizată și stocată în timp real, în baza de date guvernamentală. Scopul rețelei de identificare integrată la nivel global și a plății fără numerar este de a elimina intimitatea din viața noastră. Vorbim despre control. Controlul asupra fiecărui aspect al vieții de zi cu zi: unde mergem, pe cine întâlnim, ce cumpărăm și ce facem.

Rețeaua de control al populației pe care Gates a finanțat-o în ultimul deceniu a devenit, odată cu pandemia, foarte vizibilă.

Proiectul-pilot din Suedia ne arată viitorul

Pentru a vedea cum ar putea arăta un astfel de ID digital, trebuie să ne uităm la un proiect-pilot dezvoltat în Suedia. Acolo unde circa 6.000 de voluntari se identifică deja cu un cip implantat sub piele. În el sunt încorporate toate informațiile vitale: contul bancar, buletinul, cardul de sănătate, date despre ultimele vaccinări ș.a.m.d. Potrivit relatărilor din mass-media, firma tehnologică Dsruptive Subdermals a dezvoltat un implant scanabil preprogramat, de mărimea unui bob de orez, ușor de inserat sub piele. Am programat cipul astfel încât să am pașaportul Covid în implantul din mână. Motivul este că vreau să-l am mereu accesibil. De exemplu, dacă merg la film sau merg la un centru comercial, atunci vor putea să-mi verifice certificatul chiar dacă nu am telefonul la mine, spune Hannes Sjoblad, director general al Dsruptive Subdermals.

Un astfel de implant costă în jur de 100 de euro. Sjoblad susține că dispozitivul nu poate fi urmărit, ci doar scanat. La începutul lunii decembrie 2021, Suedia (culmea, tocmai țara fără restricții în primele luni de pandemie!) a adoptat noi reguli. Suedezii sunt nevoiți să aibă un pașaport sanitar valid la orice eveniment cu mai mult de 100 de persoane. Specialiștii companiei Dsruptive Subdermals susțin că, pe viitor, un astfel de microcip ar putea detecta nivelul anticorpilor din organism. Ți-ar putea ”spune” când ar trebui să mergi la centrul de vaccinare. O adevărată binecuvântare, nu-i așa?

Este ușor să actualizați implantul, puteți folosi o aplicație pe telefon pentru a schimba ceea ce este pe cip. Așa că pot adăuga informații noi pe cip în fiecare zi – ieri a fost profilul meu de Linkedin, azi este certificatul meu Covid, mâine ar putea fi altceva. Nu este nimic ciudat să ai un implant în mână, ne explică același director general al firmei suedeze.

Desigur, toate acestea erau până mai ieri doar conspirații. Acum nu mai sunt. Apar negru pe alb, pe saitul ONG-ului creat de filantropul Bill Gates odată cu izbucnirea pandemiei: Alianța ID2020.

Am aflat, astfel, și ce se află în spatele insistenței politicienilor de a implementa celebrul Green Pass. Nimic altceva decât aplicarea identității digitale la nivel global, țară cu țară, stradă cu stradă, om cu om. Mai întâi în Suedia și China, apoi peste tot în lumea civilizată. Iar când s-o putea, în țările subdezvoltate și aflate sub dictatură. (sfârșitul Episodului 3)

În Episodul 4 vom afla cum anume se folosește Bill Gates de Apocalipsa Climatică pentru a mai trage niște tunuri monumentale în cadrul parteneriatelor de tip public-privat cu diverse state și instituții bugetare. O parte din profit va fi folosit, bineînțeles, în sprijinul Marii Resetări.

***

Așa cum o fotografie face cât o mie de cuvinte, la fel o declarație poate lămuri mult mai bine decât orice altceva. Aveți mai jos extrase din materiale video, audio și tipărite. Majoritatea sunt fragmente video, extrem de concludente pentru a întregi tabloul.    

Kevin McHugh (cercetător principal MIT): „Fundația Bill și Melinda Gates a venit la noi și ne-a spus: „Hei, avem o problemă reală – să știm cine este vaccinat” (…) Așa că ideea noastră a fost să atașăm o înregistrare, un implant fiecărei persoane. În acest fel, mai târziu, oamenii pot scana zona pentru a vedea ce vaccinuri au fost administrate și să le administreze doar pe cele care mai sunt necesare.

Bill Gates: „În cele din urmă vom avea niște certificate digitale care să arate cine s-a recuperat sau a fost testat recent. Sau când avem un vaccin nou, să știm cine l-a primit„. (Sursa: Reddit)

Bill Gates: ”În cele din urmă, va trebui să avem certificate care să ateste cine este o persoană vindecată și cine este o persoană vaccinată.” (Sursa: Cum trebuie să răspundem la pandemia de coronavirus | Bill Gates)

Bill Gates: ”Prietenul meu, Nandan Nilekani (n.r. –  cofondator Infosys), este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din India. El a condus crearea celui mai mare sistem de identificare biometrică din lume, Aadhaar. Acum lucrează la promovarea platformei sale pentru a îmbunătăți viața celor mai săraci oameni de pe planetă.” (Sursa: Video BMGF)

Nandan Nilekani (fondator Aadhaar, India, cel mai mare sistem de identificare digitală din lume): ”Există peste un miliard de oameni din întreaga lume care nu au niciun fel de act de identitate. Nu poți face nimic în viață fără un act de identitate, pentru că oamenii sunt mobili, sunt migranți. Și oriunde s-ar duce, fie că vor un loc de muncă, fie că vor să se urce în tren, fie că vor să își deschidă un cont bancar sau să obțină o conexiune mobilă, dacă persoana nu are cum să dovedească cine este, atunci pur și simplu nu va avea acces la aceste servicii. Așadar, provocarea pe care am avut-o a fost: cum putem oferi un act de identitate unui miliard de oameni, dintre care mulți nu au certificate de naștere?” (Sursa: Video BMGF)

Bill gates: ”Fiecare țară trebuie să se uite cu adevărat prin aceste reguli KYC – cunoașteți-vă clienții – pentru a se asigura că clienții sunt capabili să dovedească cine sunt. Dar, bineînțeles, în multe țări nu aveți niciun fel de sistem de identificare. Iar lipsa unui sistem de identificare este o problemă, nu doar pentru sistemul de plăți, ci și pentru vot, sănătate, educație și impozitare. Așadar, este un lucru minunat să creăm un sistem de identificare extins.” (Sursa: discurs în cadrul Forumului pentru incluziune financiară găzduit de Trezoreria SUA în 2015)

Bill Gates: ”Odată ce fluxurile financiare trec în subteran – unde o mulțime de tranzacții legitime sunt amestecate cu cele pe care vrei să le urmărești – și odată ce trec printr-un sistem digital cu care SUA nu are nicio legătură, este mult mai dificil să găsești tranzacțiile de care vrei să fii conștient sau pe care vrei să le blochezi.” (Sursa: discurs la Forumul pentru incluziune financiară, 1 decembrie 2015)

Bill Gates: ”Mișcarea îndrăzneață de a demonetiza bancnotele de mare valoare și de a le înlocui cu bancnote noi cu caracteristici de securitate mai ridicate este un pas important pentru a trece de la o economie subterană la o economie și mai transparentă. Iar tranzacțiile digitale cred că vor crește în mod dramatic aici. De fapt, cred că, în următorii ani, India va deveni cea mai digitalizată economie. Nu doar ca mărime, ci și ca procent. Toate piesele se pun acum cap la cap.

Bill Gates (despre investițiile în vaccinuri și profit): ”Știți, vedem un istoric fenomenal. În total, lumea a investit o sută de miliarde de dolari – fundația noastră are puțin mai mult de 10 miliarde – dar noi credem că a existat un randament de peste 20 la 1. Așadar, dacă ne uităm doar la beneficiile economice, este o cifră destul de puternică în comparație cu orice altceva.”  (Sursa: Bill Gates: „Cea mai bună investiție” a mea a transformat 10 miliarde de dolari în beneficii economice în valoare de 200 de miliarde de dolari)

Bill Gates: ”Și pentru toate cele 193 de state membre, trebuie să faceți din vaccinuri o prioritate ridicată în sistemele voastre de sănătate, pentru a vă asigura că toți copiii voștri au acces la vaccinurile existente acum – și la noi vaccinuri pe măsură ce acestea devin disponibile.” ( Sursa: Bill Gates către OMS – Imunizați fiecare copil)

Caryn Seidman Becker (co-fondator și CEO al Clear Secure): ”Și, deși am început cu călătoriile, în esența noastră suntem o platformă de identitate biometrică securizată, unde întotdeauna a fost vorba de atașarea identității tale la biletul de îmbarcare la aeroport sau la biletul de intrare pe un stadion sau la cardul de credit pentru a cumpăra o bere. Și acum, odată cu lansarea Clear Health Pass, este vorba despre atașarea identității dvs. la informațiile despre sănătate legate de Covid pentru angajatori, angajați și clienți.” (Sursa: Noul serviciu Health Pass al Clear Secure, pentru a ajuta la depistarea coronavirusului)

Dacă despre legăturile miliardarului filantrop cu pandemia Covid s-a tot scris în ultimii doi ani, mai puțin cunoscute sunt investițiile fondatorului Microsoft în proiectele de tip Green Deal – parte esențială a Marii Resetări.

Chiar dacă, teoretic, sunt de cealaltă parte a baricadei din punct de vedere ideologic, Boris Johnson și Bill Gates se înțeleg perfect atunci când vine vorba despre afaceri. Sunt ca doi Globaliști pur-sânge. Guvernul Marii Britanii se va implica în proiectul Breakthrough Energy Catalyst, inițiat de filantropul american, pentru a accelera dezvoltarea energiei verzi. Cei doi lideri au bătut palma pentru un parteneriat public-privat în valoarea de 552 de milioane de dolari, circa jumătate din sumă fiind furnizată de britanici. Programul lui Bill Gates se concentrează pe patru domenii tehnologice: hidrogen verde, stocare de energie pe termen lung, combustibili de aviație durabili și sisteme de captare a CO2 direct din aer.

Breakthrough Energy Catalyst este un ONG (cum altfel?!) special înființat de Gates pentru ”aspirarea” unor miliarde de euro și dolari din fonduri publice. De altfel, afacerile cu statul par a fi specialitatea numărul 1 a filantropului născut în Seatlles, USA. Potrivit saitului oficial, pentru a putea atrage mai ușor bani guvernamentali, Breakthrough Energy Catalyst a cooptat în calitate de parteneri privați numeroase mega-companii și fonduri de investiții: American Airlines, ArcelorMittal, Bank of America, Boston Consulting Group, General Motors, Microsoft, The BlackRock Foundation. Fondul de investiții BlackRock ne este familiar din ANCHETA Pfizer-Ursula. Ne amintim, BlackRock apărea ca acționar semnificativ în cadrul companiilor înrudite Pfizer și Orgenesis (unde soțul Ursulei von der Leyen a jucat un rol esențial în negocierile cu Pfizer), dar și în cadrul cotidianului The New York Times.

Implicarea directă a lui Bill Gates, în calitate de investitor și acționar, în cadrul companiilor amintite mai sus, este parțial transparentă.

Citigroup și IKEA Foundation intenționează, de asemenea, să devină ”parteneri ancoră” ai Catalyst, iar State Farm s-a alăturat proiectului ca prim ”partener de extindere”. Banii publici vor juca un rol esențial în planul filantropului. Până acum, ONG-ul lui Gates are parteneriate pe scară largă cu Comisia Europeană și Banca Europeană de Investiții, cu Departamentul de Energie al Statelor Unite și cu guvernul britanic.  

Relația ”de suflet” între Gates și Ursula von der Leyen

În noiembrie 2021, în plin atac al varintei Omicron, miliardarul Gates a anunțat cu surle și trâmbițe parteneriatul cu Uniunea Europeană în cadrul Green Deal. Nu se știe dacă, după negocieri, Ursula von der Leyen și-a șters, din nou, mesajele de pe telefonul mobil. Așa cum a mai procedat în două rânduri (vezi contractele de la Ministerul german al Apărării și de la Afacerea Pfizer-Ursula).

De subliniat un aspect deloc lipsit de importanță. Ursula von der Leyen, actuala șefă a Comisiei Europene, a devenit membru al Consiliului de Administrație al Forumului Economic Mondial de la Davos (vezi foto). Adică face parte dintre cei (foarte puțini) care aplică, pas cu pas, Marea Resetare. Noua Ordine Mondială.

Klaus Schwab, președinte Forumului Economic Mondial: ”Dacă în secolul al XXII-lea se va scrie o carte despre antreprenorul secolului XXI (…) persoana care le va veni cel mai repede în minte acelor istorici va fi cu siguranță Bill Gates” (Sursa: Întâlnirea anuală de la Davos 2008)

Potrivit informațiilor oficiale de pe saitul WEF, iată cine trage sforile la Davos pentru a răzbate, cu toții, într-o lume complet nouă:

Klaus SCHWAB* Președinte al Consiliului de Administrație, Forumul Economic Mondial

Peter BRABECK-LETMATHE,* Vicepreședinte, Consiliul de administrație, Forumul Economic Mondial, președinte emerit Nestlé SA, Elveția

S.M. Regina Rania AL ABDULLAH a Regatului Hașemit al Iordaniei

Mukesh AMBANI, președinte și director general, Reliance Industries, India

Marc BENIOFF, președinte și director general, Salesforce, SUA

Thomas BUBERL, director general, AXA, Franța

Mark CARNEY, Consilier pentru finanțe în cadrul celei de-a 26-a Conferințe a părților pe lângă prim-ministrul Regatului Unit

Laurence FINK, președinte și director general, BlackRock, SUA

Chrystia FREELAND, viceprim-ministru și ministru al finanțelor din Canada

Orit GADIESH**, președinte, Bain & Company, SUA

Kristalina GEORGIEVA, director general, Fondul Monetar Internațional, Washington DC

Fabiola GIANOTTI, director general, Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară (CERN), Geneva

Al GORE, vicepreședinte al Statelor Unite (1993-2001); președinte și co-fondator, Generation Investment Management LLP, SUA

Herman GREF, președinte al consiliului de administrație și director general, Sberbank, Federația Rusă

Angel GURRÍA, Secretar General, Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE)

André S. HOFFMANN,* Vicepreședinte neexecutiv, Roche Holding Ltd., Elveția

Paula INGABIRE, ministru al tehnologiei informației și comunicațiilor și al inovării din Rwanda

Christine LAGARDE, președinte, Banca Centrală Europeană (BCE)

Jack MA, Consiliul de administrație al Alibaba, Alibaba Group, Republica Populară Chineză

Yo-Yo MA, violoncelist

Peter MAURER, președinte, Comitetul Internațional al Crucii Roșii (CICR), Elveția

Luis MORENO,** Președinte, Banca Interamericană de Dezvoltare, Washington DC

Patrice MOTSEPE, fondator și președinte executiv, African Rainbow Minerals, Africa de Sud

  1. Rafael REIF, președinte, Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT), SUA

David M. RUBENSTEIN, co-fondator și copreședinte executiv, Carlyle Group, SUA

Mark SCHNEIDER, director general, Nestlé, Elveția

Tharman SHANMUGARATNAM, ministru de rang înalt din Singapore

Jim Hagemann SNABE**, președinte, Consiliul de supraveghere, Siemens AG, Germania; președinte, A.P. Møller-Maersk, Danemarca

Feike SYBESMA,** președinte de onoare, Royal DSM, Țările de Jos

Heizo TAKENAKA,** Ministru de stat pentru politica economică și fiscală a Japoniei (2002-2006)

Min ZHU,* Președinte, Institutul Național de Cercetare Financiară, Republica Populară Chineză (Notă: * Membru al Consiliului de administrație; ** Membru al Comitetului de audit și risc; lista de mai sus era valabilă, potrivit saitului WEF, pe 2 septembrie 2020).

Apologeții Marii Resetări

Doar câteva observații, întrucât Consiliul de Administrație al Forumului Economic Mondial merită un articol special. În afara prezenței unor corporații foarte puternice, ies în evidență Banca Centrală Europeană, Fondul Monetar Internațional și mega-fondul de Investiții BlackRock (actualmente înglobat în Vanguard). De asemenea, apare și președintele Sberbank, o bancă DE STAT din Rusia. Cea mai mare, potrivit Wikipedia. În prezent, are o capitalizare de 54 de miliarde de dolari și controlează circa un sfert din activele bancare aflate pe teritoriul Rusiei. China a fost cooptată în jocul Marii Resetări prin intermediul Alibaba Group. Ați auzit de Alibaba. Este un gigant, o mega-corporație de comerț electronic (și nu numai) cu zeci de mii de angajați. Dar și mai surprinzătoare este apariția în board-ul WEF a șefului Institutului Național de Cercetare Financiară din Republica Populară Chineză. Practic, un reprezentant de marcă al Partidului Comunist. Voi reveni asupra subiectului.

Să ne întoarcem acum la implicarea lui Gates în afacerile de tip Green Deal. Practic, Uniunea Europeană și ONG-ul Catalyst vor investi sume egale, într-o primă etapă ce totalizează 30 de miliarde de dolari. Bill Gates va beneficia de o garanție bugetară a UE din partea Ursulei von der Leyen, iar Banca Europeană de Investiții și Breakthrough Energy Catalyst vor furniza sume echivalente de investiții în proiecte ”selectate pe bază de concurs” (wow, câtă transparență!).

Cheltuielile din fonduri UE vor fi completate proporțional de partenerii privați ai Catalyst. Apoi va veni amortizarea și profitul, ca la orice afacere. Breakthrough Energy Catalyst (aka Bill Gates) îi va taxa la sânge pe partenerii corporativi, forțați prin legislația specifică Green Deal să cumpere produsele ecologice rezultate din utilizarea noilor tehnologii. Spre exemplu, companiile siderurgice vor achiziționa de la Gates hidrogen curat, iar companiile aeriene vor lua ”combustibil durabil”. La niște prețuri mari și foarte mari, evident.

Mini-centralele nucleare, ca alternativă la gazul rusesc

Chiar dacă nu este atât de curată pe cum pretind unii, tehnologia nucleară civilă i-a făcut cu ochiul filantropului american. I-a arătat alte modalități de a profita din plin de noile politici de mediu implementate, cu mult sârg (și cu multă persuasiune din partea filantropilor) la nivel planetar. Bill Gates acţionează în acest domeniu prin intermediul companiei TerraPower, fondată în 2000. TerraPower colaborează cu grupul japonez Toshiba. Ultimii controlează compania americană Westinghouse, deținătoare a două tehnologii recunoscute în domeniul nuclear. TerraPower, firma lui Bill Gates, dezvoltă în prezent o altă tehnologie – traveling-wave reactor, aflată deocamdată în stadiul de proiect. Obiectivul este de a realiza un reactor de putere mai mică, între 10 şi 100 MW, total diferit de actualele modele AP 1000 al Westinghous (putere 1.000 MW) şi EPR al francezilor de la Areva (cu o putere de 1.800 MW).

De remarcat că organizația Greenpeace dezaprobă vehement folosirea centralelor nucleare, pe care le consideră dăunătoare mediului. Adică departe de a fi ”verzi”. Deși noile tehnologii nucleare americane SMR (Reactoare Modulare Mici) sunt încă neautorizate în Europa, președintele Iohannis s-a arătat încântat să experimenteze în România reactoarele produse de firma americană NuScale – concurenții lui Bill Gates în competiția de implementarea a noilor mini-centrale nucleare.

Concluzii. Implicarea lui Bill Gates în pandemie este fără echivoc. Și cu consecințe directe. O dată asupra sănătății populației și a doua oară asupra conturilor bancare ale miliardarului american. La fel de evidentă apare și legătura dintre Gates și Forumul Economic Mondial de la Davos, aka Marea Resetare.

Omul de afaceri din SUA deține numeroase pârghii de putere la nivel înalt. Are relații directe cu șefi de stat și de guvern din întreaga lume. Din comportamentul ultimilor, rezultă că Gates știe foarte bine să le intre în grații. Știe să-i cointereseze și să le ceară diverse favoruri.

Marea întrebare este următoarea: în ce calitate reușește Bill Gates să determine schimbări majore de politici publice? În ce calitate reușește să manipuleze politicieni și înalți funcționari din domeniul sănătății globale, cu consecințe imediate asupra fiecăruia dintre noi?

Este acceptabil că sute de lideri din întreaga lume să răspundă unor ”nevoi” personale ale miliardarului? Să răspundă unor proiecte de afaceri concrete (gen Green Deal) menite să-i burdușească buzunarele și așa pline ochi? 

Cine și cum poate face distincția între bune intenții și afaceri veroase? Dar dacă ”bunele intenții” conduc către o adevărată catastrofă? Cine răspunde?

Mai au rost alegerile democratice din 4 în 4 ani, dacă în realitate aspectele esențiale ale vieții de zi cu zi sunt dictate de către miliardarii filantropi, ca urmare a directivelor stabilite în cadrul Forumului Economic Mondial? 

Ce fac serviciile secrete din întreaga lume? Ce face Justiția? Au ajuns cu toții să închidă ochii, grație presiunilor venite din partea rețelelor globale de tip Soros sau Gates? Este Noua Ordine Mondială (Marea Resetare) un scop, un deziderat nobil, absolut necesar supraviețuirii speciei umane și la care s-au înhămat toate structurile statale din lumea civilizată, indiferent de consecințe?

Ce facem cu cetățenii (foarte mulți) care nu-și doresc să trăiască în această Nouă Ordine Mondială, după niște reguli stabilite de așa-zisa elită? Îi excludem din societate? Îi transformăm în paria?

Sigur, multe din cele de mai sus sunt întrebări retorice. Însă această ”nebunie” trebuie să se oprească la un moment dat. Dictatura corporațiilor nu este cu nimic mai bună decât dictatura lui Kim Jong-un.

Dimpotrivă, ar putea să ne conducă direct într-o gaură neagră, fără ieșire. 

VIDEO: Bill Gates și Marea Resetare
https://odysee.com/@opozitia:a/Bill-Gates–documentar:1

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. D-le Onciu felicitări pentru informații grele care rezuma foarte multe capete ale dragonului *elitei”. Trebuie sa urmăriți și intenția „democrática” a elitei de a controla alegerile în toate lume prin identificarea digitala. SUA dar nu numai (sectorul 1 de ex.) Acum asuma un risc mare cu programele informatice. Scuza actuala e votul prin posta. Intenția lor de a lua poștele țărilor, etc. e cred în desfășurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs