Democrații sunt panicați, în timp ce restul lumii se minunează

Cineva a creat astăzi un titlu fals al redacției New York Times care îl încurajează pe Joe Biden să lanseze un atac cu drone asupra lui Donald Trump.

Deși intenționat ca ironie amară, sunt sigur că există mulți anti-Trumpers care au dat din cap aprobator la sugestie. De asemenea, sunt sigur că există multe țări din întreaga lume care se bucură de spectacolul care se desfășoară în Statele Unite. În trecut, SUA au fost vizate de o retorică dură și de sancțiuni pentru că nu au reușit să susțină ceea ce oficialii americani au considerat a fi valorile democrației. Statele Unite și-au câștigat acum dreptul de a tăcea dracului din gură!

Noi, și aici mă refer la concetățenii mei, nu mai avem poziția morală de a da lecții oricărui alt guvern cu privire la drepturile omului sau la integritatea alegerilor. Suntem ca un alcoolic furios care încearcă să impună altora o campanie împotriva consumului de bere. Ar fi mai bine să ne alăturăm Alcoolicilor Anonimi și să ne revenim.

Statele Unite și democrații se confruntă cu mai multe dezastre. În primul rând, eforturile democraților de a folosi tactici juridice discutabile pentru a deraia campania lui Donald Trump s-au întors împotriva lor. În loc să devină un paria toxic, popularitatea lui Trump a crescut vertiginos, în special în rândul comunității negre (cel puțin în rândul bărbaților), care se identifică ușor cu el ca țintă a unui sistem judiciar nedrept și corupt. Trump îl învinge pe „om” (argou englezesc pentru establishment).
În al doilea rând, planurile unora din elita democrată de a-l convinge pe Biden să se retragă din cursă și să lase un alt democrat să vină să salveze partidul întâmpină probleme. Responsabilii lui Joe Biden – în principal soția acestuia – insistă că Joe va fi candidatul și că cei care îi cer să demisioneze ar trebui să se ducă dracului. Dacă Joe refuză să plece, democrații sunt terminați, deoarece se pare că Joe suferă de demența Parkinson și prognosticul este sumbru.

Alex Berenson a scris despre acest lucru pe substack astăzi, citând un neurochirurg care a solicitat anonimatul, dar a oferit această evaluare:

El are, fără îndoială, boala Parkinson și suferă din ce în ce mai mult de demență Parkinson. Semnele sunt inconfundabile:
-mersul său șovăitor
-absența mișcărilor asociate (expresie facială, balansarea brațelor). Atunci când își leagănă brațele, gestul pare ciudat, probabil pentru că medicii i-au spus să își leagăne brațele atunci când merge. Este ceva ce facem cu toții în mod natural, dar care dispare în cazul bolii Parkinson
-instabilitatea gâtului
-voce moale
perioade de activare și de dezactivare – perioade în care medicația pare să funcționeze bine și perioade în care nu funcționează (de asemenea, explică modul în care o doză bună de Sinemet la momentul potrivit l-ar putea face mai animat)
Am vorbit cu mulți colegi care au aceeași părere. Mersul său și fața sa lipsită de expresie (numită „poker face” în literatura despre Parkinson) sunt destul de clasice.

Privind expresia goală a lui Biden, mi-am amintit de acest clasic al lui Robert Palmer – „Luminile sunt aprinse, dar nu ești acasă”:

https://www.youtube.com/watch?v=XcATvu5f9vE

Deci, există opțiunea unu – Biden rămâne în cursă și starea sa medicală va continua să se deterioreze. Oricine crede în mod serios că Biden își poate reveni în septembrie în urma unei dezbateri are nevoie de încarcerare în cel mai apropiat spital de psihiatrie. Voi plăti chiar și pentru a vă cumpăra o cămașă de forță cu o broderie a sigiliului prezidențial Biden în față.

Opțiunea doi – Biden se stabilizează și reușește să nu mai facă pe el în timpul campaniei. Șansele ca acest lucru să se întâmple? Ucraina va cuceri mai întâi Rusia.

Opțiunea trei – Joe nu coboară pentru micul dejun (adică moare în somn) sau suferă o criză medicală majoră înainte de convenție. Aceasta deschide o nouă cutie plină de viermi. Toți banii strânși de Biden pentru campania sa nu pot fi transferați eventualului înlocuitor. Dacă Biden moare sau este înlăturat prin intermediul celui de-al 25-lea amendament – înainte sau după convenție – salutați-o pe președinta Kamala Harris.

Din câte se pare, Kamala este o fană a lui Dylan Thomas:

Nu te duce blând în acea noapte bună, Bătrânețea ar trebui să ardă și să turbeze la sfârșitul zilei; Rage, rage împotriva morții luminii.

Puteți fi siguri că va face furori. Și există o mulțime de femei de „culoare” gata să o susțină și să insiste ca ea să obțină un mandat prezidențial. Nu contează că este nepopulară și neeligibilă. Amintiți-vă, vorbim despre un partid care insistă că nu există o femeie biologică. În lumea gândirii magice a democraților, tot ce trebuie să facă Kamala este să se identifice ca președinte și „Bingo!” Ea este.

Opțiunea patru – Joe renunță și are loc o convenție deschisă. Dacă credeți că democrația în stil democrat este ca un meci în cușcă de arte marțiale mixte cu luptători din WWF, atunci veți fi extaziați. Propun ca toți candidații potențiali să fie îmbrăcați în bikini sau Speedos, complet unși cu unsoare de porc, și să-i forțăm să se lupte pentru a determina cine primește votul prezidențial. Iată o imagine pe care va fi greu să o ștergeți din minte – Hillary Clinton, într-un tanga brazilian, îl blochează cu capul pe Gavin Newsome. Uau!

Figura ”blocaj al capului”

Judecătorul Napolitano și cu mine am discutat despre ramificațiile haosului politic din SUA asupra politicii externe americane, cu accent special pe Rusia și Israel.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs