Americanii sunt mai predispuși să meargă la război cu guvernul

Într-un sondaj național de luna trecută, americanii au fost întrebați dacă cred că un nou război civil este probabil să aibă loc în timpul vieții lor. Mass-media establishment a fost șocată să raporteze că 47% din populație a spus da. Cei dintre noi din mass-media libertății nu au fost atât de surprinși; cred că, potrivit dovezilor, am fost deja la un pas scurt de un război civil în 2021-2022.

Au existat milioane de oameni care s-a pregătit pentru posibilitatea aplicării pașaportului vaccinal. Deținerea de arme în SUA a atins un nivel record în acea perioadă, iar grupurile conservatoare/patriot au văzut o creștere a interesului public. După cum s-a dovedit, „teoreticienii conspirației” au avut dreptate tot timpul, a existat într-adevăr o agendă organizată pentru a elimina protecțiile constituționale…

Dacă am fi permis ca politica pașaportului vax să se impună, libertățile noastre ar fi fost oficial șterse pentru totdeauna. Libertățile economice ar fi fost abolite. Accesul la piața muncii și la comerț ar fi imposibil pentru oricine refuză vaccinul. Urmărirea în timp real a populației, împreună cu un sistem de credit social, ar fi devenit normă prin utilizarea obligatorie a aplicațiilor pentru telefoanele mobile. După aceea, America s-ar fi transformat practic într-un lagăr de concentrare în stil chinezesc.

O mulțime de oameni s-au trezit în acea perioadă și și-au dat seama că o încercare de instaurare a unui stat totalitar în SUA nu numai că era posibilă, dar se întâmpla chiar în fața lor. Din fericire, conservatorii anti-mandat au fost suficient de gălăgioși și majoritatea statelor roșii au adoptat legi pentru a bloca închiderile și eforturile de pașaport vax. Administrația Biden, CDC, OMS și grupurile globaliste precum WEF au renunțat brusc la programele lor draconice și au renunțat la mandate până la sfârșitul anului 2022. Și pentru oricine crede că cifrele CDC privind vaccinările totale sunt corecte, am un pont în Brooklyn să vă vând.

Acestea fiind spuse, aceiași oameni sunt și astăzi la putere și caută o altă cale de a institui controale radicale asupra populației. Una dintre metodele încercate prin care își pot atinge acest obiectiv este declanșarea unui război global și apoi folosirea haosului și a fricii inevitabile pentru a introduce măsuri autoritare. Cu alte cuvinte, al treilea război mondial ar putea fi planul B.

Semnele acestui plan sunt peste tot, dar poate cea mai deconcertantă este discuția din ce în ce mai intensă în rândul națiunilor occidentale cu privire la recrutarea militară.

Cea mai recentă adoptare a NDAA (National Defense Authorization Act) a inclus o măsură de înregistrare automată a tuturor bărbaților cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani pe lista serviciului selectiv. Pentru a fi clar, înscrierea în serviciul selectiv era deja obligatorie, noua NDAA doar a făcut-o imediată, în loc să se bazeze pe faptul că tinerii se înscriu din proprie inițiativă. A existat, de asemenea, o campanie pentru adăugarea automată a femeilor în baza de date a recruților.

Criticii susțin că publicul „reacționează exagerat” la acest proiect de lege, deoarece schimbă foarte puțin scenariul de recrutare. Ceea ce acești oameni nu înțeleg este că nu revizuirile minore din NDAA sunt cele care îngrijorează publicul, ci creșterea generală a retoricii legate de recrutare. Numeroși oficiali militari din SUA și Europa au menționat recrutarea în ultimul an.

Chris Miller, fostul secretar interimar al apărării, a sugerat public că guvernul ar trebui să readucă serviciul militar obligatoriu.

Luna trecută, un grup de reflecție cu sediul la Washington DC, numit Center For A New American Security (CNAS), a publicat un raport în care a realizat mai multe scenarii de recrutare pentru o mobilizare pe scară largă împotriva Chinei. Departamentul Apărării obișnuia să efectueze simulări de recrutare, dar nu a mai făcut acest lucru de peste 50 de ani (cel puțin simulări făcute publice). Trebuie remarcat faptul că lista susținătorilor financiari ai CNAC este practic un Who’s-Who al fundațiilor și corporațiilor globaliste, de la Open Society Foundation a lui George Soros la JP Morgan.

Grupul a constatat că mobilizarea unei forțe de 100.000 de noi recruți în 200 de zile ar fi aproape imposibilă în condițiile culturale actuale. Grupul a observat că internetul și rețelele de socializare reprezintă un obstacol semnificativ, aparent pentru că permit oamenilor să împărtășească informații nefiltrate.

Chiar și în timpul blocajelor din pandemie, nivelul nebun de control pe care agențiile statului și companiile Big Tech l-au folosit pentru a restricționa informațiile nu a fost suficient pentru a-i împiedica pe americani să răspândească adevărul.
Grupul de reflecție a sugerat, de asemenea, că orice proiect semnificativ ar putea avea succes numai dacă publicul ar ști că s-ar putea confrunta cu pedepse reale dacă ar refuza să se conformeze. În mod interesant, într-o recomandare adresată președintelui, raportul menționează că „recruții mai în vârstă” ar trebui să fie vizați pentru recrutare. Nu se menționează o anumită grupă de vârstă, dar sugestia mi se pare extrem de suspectă – bărbații americani în vârstă sunt mai predispuși să reziste oricărui efort de recrutare. De ce să ne atace mai întâi pe noi, dacă scopul nu este să ne elimine din ecuație și să ne arunce în închisori înainte să avem șansa de a ne organiza?

Dacă credeți că astfel de discuții sunt limitate la sălile de ședințe fumurii din Washington DC între analiștii militari, mai gândiți-vă o dată. Publicația media de extremă stânga Vox tocmai a publicat un articol intitulat „Lumea rămâne fără soldați” și este scris ca și cum acesta ar fi un lucru rău.

Vox pare să fie în favoarea mașinii de război și examinează o listă extinsă de probleme care arată de ce ar putea fi necesară o recrutare. Ei menționează în mod specific raportul Centrului pentru o nouă securitate americană și chiar discută de ce tehnologia dronelor pur și simplu nu este suficientă pentru a lupta împotriva următoarei mari conflagrații. Acești oameni doresc ca bărbații (și femeile) să umple golurile actuale în recrutarea militară, iar recrutarea să fie o măsură integrată, nu numai în SUA, ci și în Europa.

Majoritatea americanilor știu că, atunci când guvernul și mass-media încep să vorbească despre o schimbare radicală a societății pe cale să nu fie pe placul cetățenilor, ei încearcă să aclimatizeze treptat publicul la o eventuală aplicare.

Avertismentele guvernului SUA și ale mass-mediei cu privire la numărul scăzut de recruți militari au fost nesfârșite, în timp ce „experții” afirmă că războiul cu Rusia, China și, probabil, reluarea conflictelor în Orientul Mijlociu se apropie. Guvernele europene au promovat, de asemenea, propaganda privind recrutarea, în timp ce au evocat o posibilă invazie rusă.

Realitatea este că elitele globale nu „prezic” un război, ci se pregătesc să CREEZE un război din nimic. Și, pentru a crea un război global, trebuie să convingă oamenii să se înroleze și să lupte. Dar ce se întâmplă dacă nimeni nu vrea să lupte? Ce se întâmplă dacă nimeni nu se prezintă? Conscripția este singurul răspuns. Întrebarea este: ce va face populația atunci când se va confrunta cu serviciul militar forțat și cu participarea forțată la un război între mari puteri?

În 2023-2024, încrederea publicului în guvernul SUA este la cel mai scăzut nivel din toate timpurile. Mai puțin de 20% din populația SUA sprijină revenirea la recrutare, similară cu cea din timpul războiului din Vietnam. Oamenilor trebuie să le pese de motivațiile unui război înainte de a fi dispuși să moară într-unul. Acest lucru nu a fost niciodată mai adevărat decât în prezent. În plus, trebuie să luăm în considerare cine sunt luptătorii – pe cine trimite America, de obicei, să lupte și să moară?
În trecut, conservatorii majoritari au fost întotdeauna cei care s-au alăturat cauzei; oamenii care aveau capacitatea mentală și fizică de a lupta, alături de motivația patriotică. Aceștia sunt soldații de luptă din prima linie – nu oamenii din eșalonul din spate. Nu oamenii de la logistică. Nu mecanicii, bucătarii și oamenii care lucrează la birou, ci cei care apasă de fapt pe trăgaci.

Armata SUA și-a petrecut cea mai mare parte a ultimilor șapte ani îndepărtându-i pe conservatori de serviciul militar în favoarea ideologiei woke și a propagandei DEI. Așadar, cine a mai rămas să lupte cu adevărat? Ei bine, ce ziceți de progresiști?

După cum bine știu think-tank-urile din DC, indignarea pe rețelele de socializare la simpla menționare a unei noi încorporări arată clar că Generația Z nu se va conforma conscripției. Progresiștii sunt îngroziți de idee, în timp ce conservatorii sunt foarte suspicioși. Ca să nu mai vorbim de faptul că 70% din Generația Z este oricum inaptă din punct de vedere fizic sau mental pentru a îndeplini standardele de pregătire de bază.

Ce spuneți de adăugarea femeilor la recrutare? Asta nu dublează numărul de recruți? Nu, de fapt slăbește baza de recrutare, deoarece pentru a recruta femei în roluri de luptă, standardele de pregătire de bază ar trebui să fie reduse dramatic. După cum a descoperit Corpul Pușcașilor Marini experimentând cu unități mixte, includerea femeilor în roluri de luptă reduce foarte mult performanța unității. Orice armată care aliniază un număr mare de femei în condiții de front va pierde, grav.

Bărbații calificați să lupte sunt în majoritate conservatori și nu vor merge la război pentru actuala administrație. Cu siguranță nu vor muri pentru Ucraina și mă îndoiesc că mulți sunt interesați să moară pentru Israel. Dacă vor purta un război, acesta va avea loc aici, acasă, pentru a înlătura oficialii-marionete corupți și omniprezenți, împreună cu păpușarii lor globaliști.
Acum, de fiecare dată când aduc în discuție această posibilitate, există întotdeauna un contingent de funcționari guvernamentali care susțin că acest rezultat este imposibil. Săptămâna viitoare voi publica un articol în care voi sublinia exact de ce orice administrație care încearcă să intre în război cu o populație conservatoare va pierde. Pentru a rezuma, este un joc al numerelor, iar numerele sunt în favoarea noastră.

Sondaje recente arată că aproximativ 30% dintre americanii adulți sunt acum pregătiți să reziste. Agenția Federală pentru Managementul Situațiilor de Urgență (FEMA) a raportat o creștere de 50% din 2017 până în 2020 a numărului de persoane capabile să se descurce singure timp de 30 de zile sau mai mult. Este vorba despre o concentrație ENORMĂ de oameni care țin la libertate, zeci de milioane. Împreună cu cei peste 50 de milioane de deținători de arme din SUA, aceasta este de departe cea mai mare armată din lume.

Desigur, există amenințări străine. Dar este greu să luăm în serios strigătele guvernului privind pregătirea militară atunci când granițele noastre sunt larg deschise și le permit milioanelor de străini să intre în țară în fiecare an, fără să știe cine sunt aceștia. Nu, lupta va fi aici, acasă, nu peste mări, și cred că există o serie de elite politice care înțeleg acest lucru. Un război global și recrutarea forțată sunt încercarea lor de a elimina „nemulțumiții” înainte să le facem prea multe probleme.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. O situație similară există și în România, doar că este mușamalizată de mafia presei globaliste. Chiar cred javrele alea de la guwernare că vom fi fraieri să punem botul la războaiele create și susținute financiar de camarila globalistă?
    Nu cred într-un război civil în România – mămăliga nu explodează. Din păcate… Însă cred și am nenumărate dovezi că un refuz în masă similar celui de la vaccinare se va întâmpla dacă acești kriminali de la guwernare vor vrea să recruteze forțat fraieri pentru război. Și le atrag atenția că va fi șah-mat pentru ei: este imposibil de băgat în pușcărie milioane de români care REFUZĂ să moară pentru kriminali. Cât despre amenzi, eu m-aș mai gândi în locul lor… poate că nu va mai fi deloc safe să umbli singur pe stradă dacă faci așa ceva. Javrelor, NU vă jucați cu focul, că odată ce caruselul ăsta o ia la vale nu mai vorbim de tribunale și procese pentru trădare, genocid și krime împotriva umanității, vorbim de data asta despre execuții publice sumare. Așa ceva nu se uită, nu se iartă și nu se prescrie. Nota bene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs